Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kortedala-rättegången: Kusinen blånekar och tar tillbaka allt


LIGISTERNA FRÅN HJÄLLBO Carl-Erik Cedvander har inga minnen från dagen som nästan tog livet av honom. Ändå kom han tingsrätten för att berätta om sitt liv idag. De båda åtalade ligistungdomarna satt tillbakalutade på sina stolar och visade inga som helst känslor eller miner under förhandlingen igår.

De åtalade – bilden från pausen igår då de flinar åt allt

Carl-Eric Cedvander: ”Jag kan inte minnas något, jag kan inte svara i telefon när det ringer. Jag minns inte vem som ringer och vet inte vem det är”. Turken och kurden som står åtalade hävdar att Carl-Eric startade bråket. ”Det är rena dumheterna. Hur skulle jag orkat med dem. Jag har aldrig varit i bråk tidigare”, säger Calle, som dessutom har lidit av hjärtbesvär de senaste åren och har nedsatt prestationsförmåga, vilket gör att han inte har orken att attackera sju skogstokiga muslimska ungdomar med mord i blicken.

Hans advokat var även noggrann med att poängtera att Carl-Eric lidit av hjärtbesvär de senaste åren och har nedsatt prestationsförmåga, vilket knappast skulle främja att han angripit tonårsgänget. Målsägarbiträde Ulf Carlzon säger att det är oklart om Carl-Erik kommer orka vara med på resten av rättegången.

Rättegången fortsatte idag på sin andra dag där kusinen till Diar blånekar att han sett något och tar tillbaka alla uppgifterna han lämnade under polisförhör.

Den misstänkte 16-åringen Hassan Kibar vände totalt i rätten idag, precis som den medåtalade 15-årige Diar Mahmouds kusin som vittnade. Allt de sagt i polisförhören var uppdiktat, påhittat och amsagor. Nu hette det att Carl-Erik attackerade dem.

– Mannen gick till attack först, hävdade kusinen.

När åklagaren idag frågade Hassan Kibar varför han ändrat sin version fyra gånger i polisförhör sa han att han känt sig hotad av förhörsledaren.

– Jag hittade på hej vilt. Förhörsledaren var hotfull och aggressiv och mycket större än mig. Vad skulle jag göra, slå honom eller? säger 16-åringen.

I tidigare polisförhör hade 16-åringen iklätt sig 15-åringens roll, troligen i syfte att skydda honom. Åklagaren frågade Kibar varför han nu plötsligt förvärrar läget för sin vän genom att ändra historien.

– Jag testar om det här funkar. Det andra funkade ju inte, säger den 16-åriga lögnaren.

I polisförhör har kusinen uppgett att han sett 15-åringen sparka Carl-Erik Cedvander 4-5 gånger med ”full kraft”. Enligt kusinen ropade Cervander på hjälp under misshandeln. Därefter sparkade 15-åringen Carl-Erik i huvudet och då ska han ha förlorat medvetandet, enligt förhörsprotokollet.

Kusinen tog idag tillbaka i princip allt han sagt under de tidigare polisförhören. Araben blånekade helt till att han har sett de åtalade sparkat Calle. I stället låg kusinen på en gräsmatta längre bort.

Var allt en lögn då, frågade åklagaren?

– Ja, i stort sett.

Är något sant?

– Ja, att mannen gick till attack först och att han var aggressiv.

Under delar av förhöret spände den åtalade 15-åringen sina ögon i vittnet, sin kusin. Kusinen har tidigare varit misstänkt för inblandning i misshandeln, som då rubricerades som mordförsök. Han friades från misstanke i juni på grund av bristfällig bevisning.

Härliga Sverige med den underbara mångfalden. Nu ser vi fram emot fler lögner och dråpligheter under dag tre.

Relaterat
Kortedalamisshandelns första rättegångsdag avklarad
Kortedala-misshandeln upp i rätten på tisdag
Kortedalamisshandelns hela förundersökningsprotokoll, FUP
Kortedalamisshandeln bevittandes av mycket folk
Två av de sju invandrarungdomarna åtalas i Kortedalamisshandeln
Offret i Kortedalamisshandeln åter hemma
Ännu en svensk äldre man brutalt gängmisshandlad
Tre av Kortedalamisshandlarna släppta – Polisen chockade som inget visste
Kortedala-misshandlarna tillbaka i skolan
Misshandlade Carl-Eric oförmögen att vittna i rättegången
Varför det tog tio dagar för media
Muslimskt tonårsgäng misshandlade 61-årig man – inte längre livshotande

AB

 • Talibananas

  Vilka skamlösa ungj*vlar. Imbecilla, helt renons på empati, skuldkänsla och ånger. Avskräde.

  • Bolivera

   Hmmmm.Hundmat’Dom gillar ju inte hundar.

 • jumalauta

   Ompröva alla uppehållstillstånd sen 1975 och skicka hem alla utlänningar tillsammans med deras barn.

  • Bolivera

   Med eller utan jobb.UT MED PACKET.

 • http://twitter.com/Vansterwiki Vänster Wiki

  Mened kan straffas hårdare än misshandeln.

  • Andersonszkan

   Det är det man säger i rättegångssalen som räknas – det spelar ingen roll om man sagt motsatsen i tusen polisförhör innan.

   • Bolivera

    4 timmars samhallstjanst och okade bidrag.
    Hur i hellvete har Sverige blivit sadant??

  • Bolivera

   Jamen det galler ju BAAAAAAAAAAARNEN med begynnande 
   flint och 4 fruar och 40 barn ( Alibaba)

 • jumalauta

  Tänk vilket liv det hade varit om svenska ungdomar gjort samma sak mot en parasit. Cirkus-negern och resten av folkförrädarna hade stått i kö för att fördöma dådet. Nu är det ett svenskt offer och och knäpptyst från etablissemanget. Det skulle inte förvåna mej om idioterna i Bollnäs tar sin antirasist demo till Kortedala också.

 • GenJackRipper

  Grammatisk brist att kalla Carl-Eric för ”Calle”. Ni känner inte honom och ska inte vara familjära.

  I övrigt bra artikel.

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Tack. På sätt och vis känner vi oss väldigt ”hemma” med Carl-Erik nu då vi har skrivit snart 15 artiklar om honom, och dessutom känner empati för honom.

 • Naughtyboy

  Fan vad den där bilden stör mig… Hånflinande inavel…

 • Andersonszkan

  Som vi har kunnat läsa på annan plats här på forumet så ligger IQn på en katastrofalt låg nivå bland MENA-patrask – det tragiska är att våra journalister och PK-politiker ligger på ungefär samma nivå.

  I dom allra allra flesta länder hade man bankat sk-ten ur dom här små äcklen och sen skickat tillbaka dom och deras familjer till dom lortiga hålor i MENA där dom hör hemma.

  Fem av dom går redan på fri fot, dom här två kommer snart också att göra det och ställa till med en oerhört massa sorg och bekymmer för människor som inte bett om deras närvaro här i Sverige – vårt Sverige som håller på att förvandlas till en mänsklighetens soptipp och ett El Dorado för kriminellt slödder från Jordens alla hörn.

  Så här skriver svensk Pravdamedia om rättegången: 

  ”Det var på många sätt två motpoler som möttes i rättsalen idag. På ena sidan den en mager och blek 61-åring, förtidspensionerad efter flera år på Volvo med en hund som närmsta familj och vän.

  På andra sidan två välvårdade tonårskilllar med hela livet framför sig, och med ett starkt stöd från familj och vänner på plats. (min fetmarkering)

  Det som åklagaren behöver bevisa under rättegångens fortsättning är att 61åringen fick sina skador av pojkarnas slag och inte vid ett baklängesfall ned i fontänen som skedde i samband med bråket. Hur det än blir är det en tragedi både för pojkarna och deras familjer som känt sig orättvist behandlade och för 61 åringen som helt tappat minnet av händelsen och de senaste två åren.”

  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastnytt/rattegang-om-kortedalamisshandel-inleds-i-dag

  Kan det bli vidrigare är så här?

  • Bolivera

   Sverige ar en soptipp.Vakna for hellvete svenskar,snart ar det 
   for sent. 

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Önskar någon skulle kunna sudda ut hånleendet från deras ansikten…..

  • Bolivera

   Svenskarna skulle kunna gora det om dom vaknade fran sin
   dvala av sport och sapopror,men hoppet ar inte stort.

 • YOTHI_TARZAN

  Straffet här för de flinande rövhålen
  Spöstraff
  Fängelse
  Livstids utvisning för hela familjen

  • Bolivera

   Dom skall knyta sin egen snara och grava sin egen grav som
   slaktingarna sottar igen och darefter utvisas dom.Om det ogillas 
   finns flera snaror.

 • Buttington

  Klart han är glad. Hans familj får allt de ber om av staten. Han riskerar inget straff värt att tala om och han har blivit kändis som biff kriminell med VÄRLDSRRRRRRESPEKT av killar och tjejer i hans ålder från förorten. Han lever loppan nu och har det säkert bättre efter misshandeln än innan. Hans familj stöttar honom eftersom det tillhör deras kultur som bygger på underkastelse. Han är en hjälte i dagens Sverige. Han kommer kunna behålla sin dåliga attityd vilket ger flera fördelar på det personliga planet, men samtidigt inte riskera sin ”karriär” eftersom staten kommer skjuta till oändliga summor pengar för att få honom på rätt fot igen. En ung andra generationens invandrare TJÄNAR på att begå avskyvärda brott mot svenskar. 

  Alla kulturmarxister som ordnat detta. Dö tack, gärna brinnande!

  • Bolivera

   Men mycket langsamt.Tack.

 • mGTFO

  Blir så jä*la upprörd när jag läser detta att jag ¤#”)/&)¤&/%#¤&%¤”

 • Oberst

  De här individerna har nästan slagit och sparkat ihjäl en människa. Det är det de är åtalade för. Att de då har mage att sitta och flina är ofattbart. Har de ingen hyfs? Har de ingen skam? Har de ingen hjärna? Har de ingen själ?

  • Catinka

   Nej.

  • Bolivera

   Svaret pa fragorna ar NEJ.Dessa rattor har inte mer hjarna an
   sina fyrbenta broder.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Jag sitter och önskar att någon kunde göra processen kort med dom. 

 • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

  Det jäser i leden. Förhoppningsvis tar några sanna riktiga svenskar saken i egna händer och likviderar dessa imbecilla halvapor!

  • Bolivera

   Du har den ratta installningen.Heder.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  En kulhammare och man hade kunnat suddat ut dom där vidriga flinen för alltid. Sedan hade dom bara kunnat käka halalsoppa genom sugrör resten av sina vidriga kackerlacksliv!

  • Bolivera

   Dom skall forbanne mig inte leva vidare.Dom vill ju ha sharialagar.
   Avratta rottorna pa torget enligt deras egna lagar.

 • http://avpixlat.info Realisten70

  I vanlig ordning händer inget med brottslingar i detta land när dom våldtagit, slagit ihjäl eller misshandlat någon grovt.
  Ofta blir dom frisläppta eller så blir det något löjligt lägre straff som ofta redan är avtjänat i och med häktningstiden.

  Sen stämmer dom skyldiga staten för tiden dom suttit inne och får pengar för detta.

  Däremot om du Gud nåde fifflar med lite pengar då är straffen skyhöga.
  Då kan det gott och väl bli 10-12 år i buren.

  Jag blir så trött på detta samhälle och personer som dessa hånflinande snorungar och deras familjer som är ” i sådan kris ” och det är så synd om dom och så vidare.

  Carl-Eric Cedvander som mot förmodan kanske kan komma att behöva hjälp sen av samhället kommer att få kalla handen för att det saknas pengar alternativt får han betala själv.

  Var ligger rättvisan ?
  Jo rättvisan ligger i när någon hinner i fatt idioterna ovan och löser problemet själv.

  * går nu ut och bygger klart min skyddsvall runt huset *

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Synd att dödsstraffet avskaffats!Dags återinföra det igen,så skulle nog deras arroganta flin slätats ut! Fy f-n,vilka ynkliga KRÄK !   SD 2014 

 • Erk23

  Hur kan detta inte rubriceras som mordförsök?!?!?! 

  Synd att vi inte har tillräckligt höga straff i Sverige utan att det daltas med dessa as! Ett livslångt lidande i form av att bli invalider med rostiga 5-tumsspikar i alla kroppsleder skulle vara ett någorlunda rättmätigt straff! Det skulle samtidigt sända ganska tydliga signaler till deras gelikar att detta inte är OK.

 • ledsenfarmor

  Dessa inavlade individer, borde dömas för mordförsök. Det är inget annat som gäller. Önskar vi hade dödsstraffet kvar. De är självklara kandidater för detta.
  Hela familjerna ska utvisas. Omedelbart! Kan de inte uppfostra sina barn, på vårt sätt, har de förbrukat rätten att vistas här i landet.

 • gtfrf

  klassisk bild av en samling losers….skitungar med ingen som helst guidning i livet..som ett jävla skepp som seglar utan kapten…var är dessa sorgliga ”människors” sk.”föräldrar”? Snyggt jobb de gjort med sina skitungar..Vidrig historia..har sällan blivit så illa berörd som av den här..men inget ont utan ngt gott..säker på SD kommer få många röster bara på pga den här tragedin

 • Bajen666

  Dom inavlade snorungarna är förlorade..lås in dom och släng nyckeln i havet…….några jag är riktigt förbannad på är invånarna i Kortedala att dom inte själva har så mycket stake i sig att dom tar tag i drägget….fy f-n vad värdelösa ni är…….CAPICE..!

  Tjära hönsfjädrar och ett gatlopp…det förtjänar soporna…3-4 gånger t.o.m…!

  SD 2014.

  • Bolivera

   Slang inte nyckeln i havetSlang rattorna i havet.

 • kiruna4ever

  En etnisk rensning pågår i detta land. Om hundra år heter nio av tio Hassan eller Mohammed eller Fatima och våra städer kommer att se ut som förorter till Damaskus.
  Varför och när började vi förakta oss själva?

 • 585961

  Slöddret som 7 klövern och S släppt in i landet ,  alla offer ska skicka sina krav på skadestånd  till politikerna personligen att betala , då kommer dom att bli lyckliga att få ersätta den skada dom ställt till mångaaaaaaaa svenskar , eller vad tror ni, ,SD 2014

 • hussenilt

  ge mej ett bud så ska jag rensa ogräs,eller liknade uppgifter
  är förnärvarande arbetslös men vilar inte på hanen för det
  Ut med dessa yngel som förstör för så många och så mycket

 • Pingback: Kortedalamisshandlarna hånskrattade i rätten – Advokaten: “Kan vara fejk” « Sweden Confidential

 • billion

  ” Förhörsledaren var hotfull och aggressiv och mycket större än mig. Vad skulle jag göra, slå honom eller?” säger 16-åringen.Nej klart du inte skulle, ni var ju inte 10 mot 1 denna gången…fegis.

 • Pingback: Åklagaren pressade 15-årige Diar Mahmoud hårt i rätten « Sweden Confidential

 • Lynxan

  Tyckte väl jag kände igen dem!!! Denna hyenaflock har åkt runt på bussar i Angered och trakasserat folk ganska länge nu,jag har även hamnat i ordväxling med dem men då jag inte är en försvarslös pensionär så kanske jag klarade mej från fysiska argument. Vet en och annan vuxen karl som mer än gärna tar en dispyt med dessa modiga och totalt utan ansvarskännande framtidsutvecklare… Men det blir väl inte lika lätt att hävda sjävförsvar nästa gång dem jagar i flock. Dessa killar kommer aldrig att förstå att man måste ta ansvar för sina handlingar för att bli en vuxen integrerad samhällsmedborgare utan kommer skylla allt på någon annan. Stackars förlorade baarn.. Rättegångskostnaden är bara början på vad dem kommer kosta samhället,och sicken chock dem kommer få när dem fyller arton och det inte daltas mer bla pga av deras belastningregiister,men nån nytta ska väl dem nya säkerhetsfängelsena göra hahah

 • http://profile.yahoo.com/MEBUUI3BQP4TLZ72LLFWOG6TRM Ratte Sttia

  Gör något positivt för ditt land !
  Krossa skallen på en arab !

 • Pingback: Hovrättsdomen för Kortedalamisshandel genererande låg