Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Efterlyst för att ha avrättat sin fru och barn


KÄRLEKENS RELIGION En 35-årig man avrättade sin 26-åriga fru och deras två barn i Neuss strax utanför Düsseldorf i Tyskland under natten mot tisdag, skriver The Local. Enligt PI-news handlar det om en irakisk muslim som dödade sin tyska fru och deras gemensamma barn.

En av kvinnans släktingar ringde polisen efter det att ingen hade öppnat dörren samtidigt som det spelades musik från lägenheten. I lägenheten hittade polisen kropparna efter en fyraårig pojke, en åttaårig flicka och deras 26-åriga mor. Alla hade blivit skjutna.

Mannen är sedan tidigare känd av myndigheterna för att vara våldsam mot sin fru. Polisen har under de senaste åren upprepade gånger blivit tillkallade till lägenheten och de sociala myndigheterna har varit i kontakt med familjen.

Polisen och åklagarna sade på presskonferensen i tisdags att 35-åringen kan vara beväpnad. En belöning på 1500 euro är utfäst till den som ger information som leder till ett gripande. Mannen är enligt polisens egna uppgifter Fallah Sänger och är 166 cm lång.

Fria Tider

Fallah Sänger

 • swebyggare

  Gömmer sig kanske i Sverige, kriminellas, de illegalas förlovade land.

  • Bolivera

   Kanske?? Sverige ar nu en fristad for all varldes arabiska
   terrorister och deras svarta broder

 • Oberst

  Något är allvarligt fel med islam.

  • Bolivera

   Hela skiten ar fel

 • gbmye

  Inställningen att hustru och barn ägs av mannen ger honom ”rätt” att fostra och straffa familjen för de kränkningar mannen tycker sig få. Finns tillåtet att göra enligt Koranen. Jag ser detta som att Koranen utplånar mänsklighet hos dem som läser boken. De förvandlas till kallsinniga monster.

  • Bolivera

   Inte forvandlas till monster,dom ar fodda monster 

 • Bolivera

  Bara se pa den tomma och hjarndoda blicken.

 • ledsenfarmor

  Tippar på, att har inte flytt till Irak, så är han garanterat här i Sverige.
  Förbaskade mördarmaskiner.

 • gtfrf

  islam = terrorideologi
  koranen= djävulsredskap

 • Agera1

  Snart i Sverige som ett 17årigt ensamkommande barn…