Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Annétthe Zettergren är ju knappt här”


Annétthe Zettergren

BEDRÄGLIG POLITIKER ”Det är ytterst sällan vi ser att hon har patienter. Hon är ju knappt här själv”. Detta berättar två personer som jobbat i samma byggnad som politikern Annétthe Zettergren från moderaterna.

4 000 behandlingar med ett genomsnitt på 16 patientbesök varje dag – detta är facit av vad moderaten rapporterade in under 2011. Uträknat gör detta en patient varje trettiominutare. Med detta antalet hade det varit en kö utanför, samt ett väldans liv med fordon och folkhopar här varje dag.

Men de som berättar har upplevt tvärtom. De berättar att Zettergren ploppar fram här två-tre dagar i veckan max, och aldrig tidigare än 08.30 samt åker hem vid 15.30. Långa fikapauser tillsammans med de vårdanställda i byggnaden har hon också tid med, ett par gånger om dagen.

I landstingets byggnad existerar vårdcentral samt ambulansstation där gruppen anställda utgör cirka 15 stycken. Och våningen under vårdcentralen finns Zettergrens privatpraktik. Den har funnits där i 20 år.

- Men hon har aldrig tagit in sina patienter via vårdcentralens ingång utan på baksidan – genom godsmottagningen – där man inte får gå. Hon har blivit tillsagd flera gånger att ta in sina patienter via den vanliga entrén men hon bara fortsätter. Det har till och med satts upp lappar.

- Andra saker som hon ska ha protesterat kraftigt mot är installerandet av låssystem på bottenplan och inrättandet av en träningslokal för de vårdanställda i rummet intill privatpraktiken. Hon vill dölja något. Så är det.

De två anställda på landstinget som berättar allt, säger samma sak båda två. En granskning är mer än välkommet som landstinget nu gör.

- En sak har förändrats drastiskt sedan granskningarna inleddes. I sommar har hon varit här mer än någonsin och pappershögarna har sjunkit dramatiskt.

Likenäs, ett litet samhälle med ca 200 personer, ligger nästan högst upp i Nordvärmland där invånarna pratar mycket. En dyr hyrbil kör moderaten runt med också. Det finns även taxeringskalendrar att läsa. Vi är många som undrat i flera år hur hon som har så få patienter kan tjäna så mycket.

VF

Relaterat:
Moderaten Annétthe Zettergren ombedd att lämna sina politiska uppdrag

 • Bolivera

  Jag har sagt det forut och jag sager det igen.”Carl den tolftes uttal 
  om polackerna.Hang upp dom pa halva bevis”

 • swebyggare

  Borde polisanmälas, eller har profeten Reinfeldt gjort syndernas förlåtelse enligt islam  

  • surkart

    Hon är polisanmäld av landstinget enligt Nwt!

 • Oberst

  Moderater i ett nötskal. 

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  ”Vi har undrat i flera år” ??!! Varför har ingen ställt henne emot väggen tidigare om misstankar funnits och man vet att det hon sysslar med inte är rätt och riktigt?
  Anmäl personer direkt om man vet att det inte går rätt till oavsett titel eller inkomst!

  Att det ska vara så svårt att i maktens korridorer räta sig i leden..
  Lååånga fingrar i syltburkarna och ett evigt leende och samtidigt ge pekpinnar till samtliga undersåtar och predika moral och arbetsvilja.

  Finns det inga hederliga politiker och myndighetspersoner kvar i landet som står för moral, heder och respekt?! Fy fan säger jag….

  • surkart

    Onekligen en bristvara i dagens Multikulti-Sverige!

 • Pingback: Moderat politikern Annétthe Zettergren polisanmäls « Sweden Confidential

 • Pingback: 46 vårdgivare ska granskas i Värmland efter Zettergren-affären « Sweden Confidential