Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Reinfeldts sommartal: ”Vi ska vara stolta över 110 miljoner i bidrag till Syrien”


SOMMARTAL ”Vi är en av världens största bidragsgivare till Syrien med över 110 miljoner kronor, och jag tycker vi ska vara stolta över att vi är det”, sa Fredrik Reinfeldt (M) bland annat under sitt sommartal i Gustavsberg.

Sommartalet man lyssna på här, det börjar vid 16.45 in i klippet. Vill man se statsministern samtidigt han drar sina floskel och lögner så kan man gå till moderatsidan här. Statsminister Fredrik Reinfeldt var kritisk mot oppositionen i sitt sommartal: ”Man kan inte gå till val tyst”, sade Fredrik Reinfeldt om Stefan Löfven (S). Men att syriska nationella rådet ska beredas möjlighet att hålla sitt nästa styrelsemöte här i Sverige, är på sin plats anser Reinfeldt. Reinfeldt hann även med massa floskel om irakier och att en procent av alla svenskar härstammar därifrån.

Fredrik Reinfeldt hann även med under talets gång att försvara Annie Lööf.

– Vad som kommer efter Assadregimen vet vi ännu inte. Sverige tänker ändå anstränga sig för att finnas till stöd och hjälp. Vi är en av världens största bidragsgivare och ger över 110 miljoner till situationen i Syrien och jag tycker att vi ska vara stolta över det, sade Fredrik Reinfeldt.

– Därför ska syriska nationella rådet beredas möjlighet att hålla sitt nästa styrelsemöte här i Sverige, fortsatte statsministern.

Tidningen The Guardian avslöjade den 12 juli i år att Syriska Nationella Rådet styrs av en mindre grupp av medlemmar ur den kontroversiella Bilderberg­gruppen. Även Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt och Jonas Bonnier är medlemmar i samma hemlighetsfulla organisation.

 • BirgittaSvenne

  Det är med sorg jag skriver, är absolut inte stolt över vare sig dig eller resten av sjuklövern, definintivt inte med er politik, ni är en skymf för ett ärligt folk !

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Så Sverige stödjer terrorister som kastar civila från hustak och avrättar folk som håller på ”andra laget” med nackskott? Tror ingen skattebetalare som varit med få ihop dom där 110 miljonerna vill att dom skickas nånstans utanför landet…..

  • Andersonszkan

   I dag på GPs löpsedel stod att läsa att eleverna inför skolstarten får räkna med större klasser och att få  byta skolor av besparingsskäl, men att skicka pengar utomlands till islamistiska statskupper går bra.

   Det framstår allt tydligare vad karln håller på med; svenskarna ska förvandlas till en lättmanipulerad lågutbildad brunögd gegga som inom ett par decennier får  finna sig i att svälta ihjäl i rännstenen.

   • Bolivera

    Svenskarna ar redan till storsta delen manipulrade.Rostresul-
    taten talar sitt tydliga sprak.

 • http://avpixlat.info/ Berit

  Den karln har storhetsvansinne. ”Vi ska vara stolta”, säger Reinfeldt. Vilka är vi? Vem har gett honom mandat att använda våra skattepengar för att kriga och underminera och destabilisera Syrien?

 • surkart

  Tänk om han i stället sagt att vi ska använda 110 miljoner till att göra det bättre för äldre! svenskar? Hybris är väl det minsta man kan säga om den mannen som verkar avsky Sverige och framförallt nationen Sverige. Fullständigt tappat kontakten med verkligheten.

  • Bolivera

   Har han nagonsin haft kontakt med verkligheten?

 • knattefnattetjatte

  Herr Reinfeldt är farlig för Sverige och dess folk. Vart skall man vända sig för att få bort honom från posten som statsminister? Han är ju helt under isen. Nu är det bråttom att sätta honom under förmyndarskap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Bolivera

   Jag skulle vilja saga bakom galler.

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Det är ingen som har frågat mig om lov att använda mina skattepengar till att stödja krig i andra länder. Vi har fullt upp med det inbördeskrig som pågår i Sverige.
  Vi borde ha en folkomröstning beträffande invandringspolitiken och bidragen som forsar ur landet samt det interna bidrags fjoskande till invandrare.

  Att stå upp och skrika till etniska svenskar att vi ska jobba hårdare och längre så att vi har råd med den invandrings politik vi har och med alla dessa generösa förmåner till myndighetspersoner. Alla dessa jävla fuskande individer som skyller på allt och alla och det gäller dessa invandrade berikare som alla är skyldiga till något.

  Vi måste få bort den här så kalla de statsministern som godtyckligt är den som öser ur en aldrig sinande brunn med skattepengar som han tror är hans egna.
  Vi är godheten själva i Sverige och alla andra länder förstår var det bär hän i Sverige där vi låter muslimer av alla dess slag komma till tals och ställa krav i det landet dom har sökt asyl i! 

  Snart ringer klockan in igen för nästa rond och då……

 • kirre

  Jag har svårt att tänka mig någon som står så långt från begreppet ”landsfader” som den slemmige Fredrik Reinfeldt. Han verkar helt besatt av makt, och att till precis varje pris klamra sig fast. Kan göra upp med Lede Fi om det skulle behövas. Hela hans framtoning, slemmigt lågmäld och med ett uttryck som en ledsen hund, men ändå med svenskhatet och lurandet i blicken.

  • ankakalle

   Han är en äkta Godfader, som klippt och skuren ur maffian på Sicilien.

 • http://2granskarfakta.capnix.com/ Wikimigria

  Samma Syriska trupper som vill införa SHARIA lagar

  Tänk om ni vore lika glada om ni pumpade in pengar i svensk välfärd med?

 • ledsenfarmor

  Den karln har inte ett rätt i huvudet. Stolta över att bidra med 110 mijoner till Syrien?
  Inte jag, och Mulla Reinfeldt borde skämmas ögonen ur sig.
  Att Bilderberg­gruppen är inblandad i detta, förvånar mig inte. När ska stormuftingen fatta att det är i Sverige som pengarna behövs.
  Våra pensionärer, har och lever ett ofattbart fattigt liv. Medan Reinfeldst islamistiska kompisar, lever lyxliv.
  Han silar mygg, o sväljer elefanter.
  Synden straffar sig själv, sägs det. Och det lär han märka.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Man undrar var han tänkt gömma sig när folkets ilska gör sig tilkänna. Det mullrar överallt.

  • Fryke

   Visst mullrar det helt klart – i alla åldrar
   Två damer i pensionsåldern pratade om just Reinfeldt i kön på Willy:s en morgon – lördags för att vara bestämt. Inte så mycket folk kl 9.
   Men hur som så hade dom inget till övers för hans nedskärningar och som den ena damen sa ”att inte han blir skjuten är en gåta”…

   • 585961

     Mulla Reinfelt har ju utökat sitt personskydd med en kostnad av 23 miljoner och det verkar behövas

 • j_london

  Reinfeldt är inte bara psykopat, han är med stor sannolikhet även muslim.

  Tänk den gången när hans båda (?) livvakter samtidigt behöver gå på toaletten… Det skulle kunna innebära en ny chans för Sverige!

  • Bolivera

   Inte behover val han livvakter.Den importerade nyadeln ser nog
   till att inget ont hander deras forsorjare.

 • http://www.facebook.com/people/Barbro-Israelssoni/100000072854891 Barbro Israelssoni

  Reinfeldt måst vara sjukare än vad Svenska folket förstått. Nerdragning på äldreomsorgen,skolan,sjukvården mm. Men miljoner finns i överflöd för att sändas till muslimer.

 • Fryke

  Reinfeldt, aka Imam Reinfeldt, hade väl sitt tal inför likasinnade folk som lever i en skyddad miljö långt från verkligheten och invandrare.
  Att skicka 110 miljoner till Syrien och samtidigt importera 1000-tals syrier till Sverige tyder på föräderi i mina ögon. Att man i hans position gör just den här typen av handling måste vara någon form av planering och långsiktigt nedmontering av vårt land och vår välfärd.. Eller är välfärden ens befintlig idag?
  Vad har muslimerna lovat Reinfeldt?
  Alla dessa bistånd som skickas till andra länder som totalt uppgår till 100 miljoner kronor per dag måste hamna någonstans – har Reinfeldt, Lööf m fl några konton utomlands som pengarna går in på?
  Det är fan något som är fel med denna hantering av VÅRA skattepengar.
  När får vi del av det vi betalar? När får ålderspensionärerna del av det dom bidragit till under deras år som arbetare? Dom som byggt landet till det som det en gång var – tiden innan alla jävla muslimer och afrikanskt pack kom hit?
  Och vi, när vi blir ålderspensionärer – VAD ska vi leva av då det troligtvis inte kommer finnas vare sig pengar eller vård då?
  Men då är väl Sverige en muslimsk stat där Reinfeldt har en egen moskée.

  • Bolivera

   Var bara lugn.Dom muslimska avrattningspatrullerna kommer
   att ordna allt till det basta.

 • YOTHI_TARZAN

  32.an måste vara i  förbund med Satan – men fortfarande är det runt 27 % som röstar på honom

  • 585961

    Penninghungrade kompisidioter

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Kannibalättlingen mullah Reinfeldt har talat ! Musseinvasionens ohejdade vansinne pågår med stöd av mullvadarna i sveriges regering! 

 • kalle008

  Varför ska Sverige betala mycket till Syrien?

  Vi kanske skulle hjälpa Syrien mera genom att inte försöksa störta regeringen där.

 • zootsuit

  Jag har sagt det förr och det tål att upprepas. Karln lider av ”Narcissistisk personlighetsstörning”. http://sv.wikipedia.org/wiki/Narcissistisk_personlighetsst%C3%B6rning    Individen uppvisar ett ihärdigt mönster av grandiositet (i fantasi eller beteende), behov av beundran, brist på empati, börjar i det unga vuxenlivet och finns i varierande samband indikerat av fem (eller fler) av följande:1. Har en grandios självbild (till exempel överdriver framsteg och talanger, förväntar sig att bli betraktad som överlägsen utan lämpliga meriter).2. Är besatt av fantasier om obegränsad framgång, makt, briljans, skönhet, eller perfekt kärlek.3. Tror att han eller hon är ”speciell” och unik och bara kan bli förstådd av, eller bara borde umgås med, andra speciella eller högstatuspersoner (eller -institutioner).4. Kräver stor beundran.5  Har oresonliga förväntningar på speciella förmåner eller omedelbar respons på hans eller hennes förväntningar.6. Är interpersonellt exploativ, det vill säga utnyttjar andra för att uppnå sina egna mål.7. Brist på empati; är ovillig att känna igen eller identifiera sig med andras känslor och behov.8. Är ofta avundsjuk på andra eller tror att andra är avundsjuka på honom eller henne.9. Uppvisar arrogans, hotfulla beteenden eller attityder

  • Andersonszkan

   Mycket bra diagnos – kan bara instämma.

   Hitler, Pol Pot och Stalin led av samma störningar. Stalin mördade miljontals av sina egna medborgare när han använde dom som obeväpnad kanonmat och slavarbetare i gulagerna, Pol Pot lät mörda alla som var utbildade, bar glasögon eller verkade intellektuella  på andra sätt och i krigets slutskede ville Hitler att det tyska folket skulle gå under med honom och beordrade sina generaler bränna hela landet, övertygad om att det tyska folket hade valt sitt öde att gå i döden tillsammans med sin Führer.

   Och vår ”käre” Reinfeldt anser att svenskar är lata kulturlösa barbarer som ska utrotas och ersättas med fruktsamma, lågutbildade och lättmanipulerade muslimer så att Sverige blir en folkrik stat i EU och kan ta  kampen med länder som Tyskland och Frankrike. Hur svenska kvinnor och ungdomar behandlas av dom invällande horderna är honom fullständigt likgiltigt så länge han kan bo i ett palats med livvaktsskydd.

   Som ni ser platsar han mycket väl dom andra despoterna – möjligen kan man säga att Hitler framstår i något bättre dager eftersom hans intentioner från början var goda – att skapa det tyska folkhemmet, som senare kopierades av svenska socialdemokrater och att värna det tyska folkets bästa.

   När någon är så störd att han  känner behov av att utrota sitt eget ursprung, sitt eget folk och sin egen familj, då är han mycket illa ute och borde ställa sig till psykiatrins förfogande.

   Förresten är det verkligen tillåtet att finansiera statskupper i andra länder, vad säger skurkorganisationen FN?

   Antagligen ingenting eftersom dom också är infiltrerade av islam.

   • Bolivera

    Du sa detta sa bra att jag slipper.

 • Mrfischer

  Ska vi också vara stolta över ett raserat rättssystem, havererad sjukvård, misslyckad invandringspolitik, sämst skola i norden och gud vet mer vilket elände regeringen ställt till med?
  Men visst, vi kan vara stolta att ge pengar till syrien. Bra jobbat Reinfelt

 • 585961

  Hur vore det om han för EN gångs skull tänkte på de svenskar som betalar skatt och tex sänkte pensionsskatten , varför ska fattiga pensionärer betala mer skatt än  Reinfelt och c/o  och han i stället slänger ut en massa skattepengar utan lov till en massa korrupta idioter i mellenöstern ,  och nu vill han också ha lägre bolagsskatt dessutom, säger bara fy fan till såna hjärntvättade idioter, SD 2014

 • svartamalin

  Den lilla fattiga lusen Reinfeldt skryter över att ”vi” är världens största bidragsgivare till Syriska terrorister. Den övriga omåttligt rika arabvärlden har förstånd att hålla sig borta.
  USA,UK,EU-är för stort för dig lille Fredrik,de har spelat skjortan av dig för länge sedan!

 • http://twitter.com/sveaisa Isa Karlsson

  Stolt? Varför då???
  Hade Alfons lagt pengarna på den svenska åldringvården, skolan, sjukvården, bostadsbyggande för svenskar..DÅ hade jag varit stolt!

 • Steenson

  Han skänker bort våra skattepengar till al-Qaida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ”mycket tyder på att militanta islamister med koppling till terrornätverket al-Qaida”
  http://www.svd.se/nyheter/utrikes/terrorgrupper-vinner-mark-i-syrien_7433586.svd

 • mGTFO

  Hade varit mäkta stolt om våra pengar istället hade satsats på skolan eller barnomsorgen  eller äldrevården eller infrastrukturen eller pensionärerna eller …….

 • Oberst

  Stolt? Det kan ingen psykiskt stabil person vara.

 • BannlysHedersmord

  Självklart ska den nya adeln ha sitt apanage.

 • StefanTenn

  ”Komma förberedd till jobbet…” Floskler!
  Reinfeldt, tala istället om vad målet är med ”mångkulturen”. Vad nyttar den till?

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Låter som om Sverige hade hur mycket pengar som helst? Det är ju i och för sig positivt. Vi kan vräka ut pengar, rädda världen och samtidigt sänka bolagsskatten. Reinfeldt är ju helt fantastisk! Åhh en sån landsfader.

 • NE_Mannen

  Nej nej och åter nej, vi är INTE stolta, bara frustruerade !

 • http://www.facebook.com/people/Barbro-Israelssoni/100000072854891 Barbro Israelssoni

  Varför fortsätter nickedockorna FP, C ,KD att stödja F.Reinfeldt ???har dom inga vänner och bekanta som kan övertyga dem att Sverige håller på att totalt rämna. Invandringen ökar värre än en vårflod samt att hatet mot regimen och invandrarna kommer att sluta i en katastrof.Det finns inga pengar att förbättra sjukvården,arbetslösheten ökar, äldrevården går på knäna, jätteproblem i skolorna mm.mm. MODERATERNA styr, nickedockorna törs inte säga annat än JA PAPPA !!