Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Försäkringskassa-anställd blåste sina egna på 250 000


BIDRAGSBEDRÄGERI Att man inte vågar lita på Försäkringskassan alla gånger förstår man ju när man läser om vad det finns för slags bedrägliga personer som är anställda på myndigheten.

En medelålders man som sjukskrev sig från sin tjänst på Försäkringskassan fick under drygt ett år en kvarts miljon i sjukbidrag. Under samma period gick han bland annat en internutbildning hos polisen i tre månader för att bli civil utredare. Nu åtalas han vid Göteborgs tingsrätt där han är misstänkt för eko-brotten grovt bedrägeri och grovt bidragsbrott.

I det här fallet borde även finnas en läkare som har intygat hans sjukdomsbild, vilket borde göra att även läkaren är skyldig till något brott.

- Med tanke på hans bakgrund det märkligt att han inte finner det lämpligt att erkänna, säger åklagare Liselotte Nilsson till TT.

GP

 • BirgittaSvenne

  Det här är bara början. De tjänstemän som sitter med facit i hand, frestelsen blir för stor. Dessutom vet alla att pension är inte att räkna med, det är kört !

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Hahahahahahaha…. inget att tillägga. Svenne banan…

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Han kommer att straffas hårt. Ingen svensk ska komma undan rättvisan här inte. Den lyxen överlåter vi till dom riktiga bedragarna. 

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  Man kommer undan med det mesta i Sverige så länge man inte lurar staten på pengar, då jagas man in till tredje generation.
  Så länge man inte är invandrare, förstås, det vore ju rasistiskt och kulturföraktande att döma en sådan för lagbrott…

 • Bolivera

  Forsakringskassan har alltid varit en skyddad verkstad for
  mentalt handikappade.