Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Snart kommer muslimer svältas ut under ramadan


RAMADAN SLUT Tusentals muslimer dök upp till bönen som avslutade årets fastemånad i moskén i Gävle. Så många deltog att alla inte fick plats. En grupp muslimer fick därför be ute på trottoaren utanför moskén.

Den muslimska fastemånaden ramadan avslutades med en bön i morse. Eftersom den avslutades på en söndag när många var lediga så blev det överfull, skriver gd.se men vi tror det hade varit lika många oavsett för hur många jobbar av dessa? Eller rättare frågat, hur många av de som jobbar hade missat denna bönen? Bönemattor prydde trottoaren utanför moskén, en syn som säkert väckte uppmärksamhet i Gävle.

En av de tusenstals som deltog var Hayssam Mohamad som bor i Sandviken.

– Ramadan är viktig för oss. Vi får inte äta när solen är uppe. Att vara hungrig och tröstig gör att vi kan förstå dem som är fattiga, säger han.

För er som inte visste det så startar ramadan tio dagar tidigare än föregående års fastemånad vilket gör att muslimerna i Norden kommer få mörkare och mörkare ramadan snart, men närmsta åren blir det och längre och längre tider som de måste vara utan mat och vatten. Snart infaller ju fastan när det är sol dygnet runt i norra Sverige. Kanske en DO-anmälan kommer för årstiden i Sverige då, för att muslimerna kommer då svälta.

– Vi försöker hitta en lösning. Kanske kan vi fasta efter de tider som gäller i Turkiet, säger Hayssam Mohamad.

GD

 • Steenson

  Eller också så kan dom ju åka hem, där blir det tydligen mindre jobbigt att fasta..

  • http://avpixlat.info Realisten70

   Du tog orden ur munnen på mig.

   • Bolivera

    Dessvarre inte maten ur mun pa dom.

 • Andersonszkan

  I takt med att islamiseringen av Sverige fortskrider så kommer muslimerna säkert att få dispens så att dom kan få fylla sina sina ständigt hungrande bukar även mitt på dagen här uppe i det otrogna Norden – svenne betalar ju, varför snåla?

  • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

   Men om myndigheterna skulle äska på att få slippa att uppfylla deras krav (dvs få dispens) då blir det ett jä—la liv….

 • http://2granskarfakta.capnix.com/ Wikimigria

  Detta eviga gnäll! Ni har valt Islam och ska belönas med 72 oskulder! Den som väntar på något gott!

  • Andersonszkan

   Ja du, jag skulle vilja se minen på den Grundlurade Svenne när han vaknar upp i sängen i Himmmelen med Schyman, Hästflinet, Måna Muslim, Helena Benouda,…………………………………….Tina  Rosenberg, feministen Kurdo Baksi och drar en lättnadens suck när han får höra att dom har kollektiv lördagshuvudvärk och blir förpassad ut i köket för att ta hand om veckodisken som håller på att krypa ut ur köket.

 • Allanoskar

  Tänk, många tusentals muslimer. I lilla Gävle…

 • El Cid

  Ja den perfekta lösningen borde vara att ta nästa flyg hem, och inte besvära oss som varken vill se eller leva med er.

  Ut. Nu. 

 • SM811

  Vilken vidrig syn.
  Håll er inomhus med era religiösa riter och låt oss andra slippa se eländet.

  • j_london

   Tänk om… jag säger bara tänk om – det hade funnits en företagsam bonde i trakten, med en svämgödselspridare efter traktorn som åkt förbi den pannknackande muslimska arabflocken.

   Och startat svämgödselspridaren vid precis rätt tillfälle och duschat hela den vidriga muslimflocken riktigt ordentligt med dagsfärskt grispiss!

   • Oxis

    Den bonden kommer sanna mig bli utvisad för hets mot folkgrupp!

 • Andersonszkan

  Kära nån vad dystert det var här då….

  Har ni glömt att utan invandringen skulle Sverige stanna – vi behöver denna invandring för att fylla alla de luckor som uppstår när 40-talsterna går i pension – vi behöver denna invandring för att rädda våra pensioner – vi behöver denna invandring för att berika vår kultur som bara består av såna töntiga saker som midsommar och vi behöver denna invandring för att inte vi svenskar ska dö ut och försvinna från Jordens yta, eftersom vi är så besatta av våra jobb att vi är för lata för att föröka oss.

  Att gnälla över alla stackars flyktingar som får en fristad undan krig och förföljelse i vårt Sverige som lätt rymmer 200 miljoner invånare är ren och skär rasism och xenofobi – så fort dom har landat på Arlanda har dom kastat alla sina vidskepligheter i samma toalett som sina pass och boardingcards och deras kvinnor blir självständigare för varje decennium dom har deltagit i det svenska samhällslivet genom att dyka upp på SFI två timmar i veckan draperade i sina självvalda burkor och eskorterade av två manliga släktingar.

  Sverige har återigen fått en plats på världkartan – varhelst det begås ett islamistisk terrordåd så har vi svenskar ett finger med i syltburken. Matkulturen står på sin höjdpunkt; snart är kebaben i var svensks mun – töntiga maträtter som köttbullar med brunsås, potatis och lingonsylt eller matjesill, gräddfil, gräslök och färskpotatis håller på att fasas ut och snart sitter vi och äter dadlar och röker vattenpipa till fredagsmyset.

  Och våra svenska kvinnor – förr kunde en bedagad rödstrumpa få sitta i tre veckor på krogen innan nån tråkig svensk man ens tittade åt henne – idag är uppvaktningen vida överlägsen den som en komocka får av tusentals svarta surrande spyflugor. Visserligen är dom svarta flugorna bara ute efter hennes kontanter och kontokort, men dom kan ju alltid drömma om hur det skulle ha varit om dom hade varit 40 år yngre………

  Vi måste rycka upp oss – när Hästflinets Vision om 30 miljoner berikande entreprenörer har blivit verklighet så kommer vi alla att banka pannan i marken fem gånger om dagen och förbanna att det är så kallt här uppe i Norden om vintern – vart tog Svenne vägen som brukade betala elräkningen?

 • YOTHI_TARZAN

  Förr var Gävle bara en trist såssehåla där flyttfåglarna flög upp och ner för att slippa eländet. Nu är det och fullt med bidragsberoende mussar och Gävle är en av de städer som först kan gå i konkurs. Finns det några fåglar som sjunger i träden i Gävle ???

 • FrankKristensen01

   Dette beviser jo bare at allahs kamerater ikke har noe her oppe i nord å gjøre, det må jo være forklaringen. Hadde de hatt noe her å gjøre hadde vel koranen, i sin absolutte visdom, hatt noen hjelpende ord om denne situasjonen.

  Neanderthalere på bytur:
  http://jyllands-posten.dk/indland/article4812465.ece

 • Bolivera

  Galler fortfarande siffran 400 000 muslimer i Serige?Den har ju inte stigit pa
  manga ar och anda blir det allt flera.Hur ar det med staistiken egentligen?

  • Fredrik_H

   Håller med….Jag har hört den siffran nämnas i säkert 10 år nu…

  • ledsenfarmor

   Nej, det stämmer inte. Antalet mörkas, annars blev kanske några fler svenskar medvetna om vad som sker.
   Vi är i dagsläget lite mer än 9,5 miljoner i Sverige. Varav ca 8 miljoner svenskar.
   Resten är lätt att räkna ut.

 • Fryke

  Om dom kommer svälta när det rä ljust dygnen runt får vi hoppas att det blir extra mycket ljus :)
  Fattar inte SVT t ex som igår hade just detta med ramadan som nyheter i Rapport kl 19:30
  Vad fan har ramadan med nyheter att göra?
  Folk dör i asien i tyfoner och översvämningar, bilar brinner och folk skjuts i Sverige och i andra länder – MEN den där jävla ramadan är viktig att upplysa om..
  Är SVT en filial till al-Jazira?

  Kolla Sveriges radios hemsida med språk t ex
  sverigesradio.se och klicka på ”språk”…
  Man undrar vilket land vi är i mellanåt men det är inte konstigt?

  • 585961

    Sluta betala  TV avgiften den går bara till att propagera för islam

   • Oxis

    SR har också vältrat sig i Ramadan. Hela helgen samt också idag måndag. Jag trodde eländet var slut och att man då skulle slippa det. Men icke, terrorn från SR fortsätter veckan ut. Morgonandakten hålls hela veckan av någon med muhammedanskt namn så det blir att stänga av efter nyheterna 5.30 och sätta på radion igen strax före 6.
    Väderleksrapporten är tack och lov inte än så länge ramadanfixerad men det kommer nog. Vänta bara om några år, gott folk! Då kan man inte lyssna på den längre heller.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Jahopp nu har den islamrelaterade gatuockupationen nått Sverige också…

 • ledsenfarmor

  Demonstrationer är inte tillåtna, om de inte godkänds av polisen först. Har dessa islamister tillstånd?
  En vattenkanon hade suttit fint här.

  • Oxis

   Taskigt nog, helst något ännu värre.

 • Bajen666

  Hmm det var väl tur att man inte var i Gävle, och gick förbi där med mina hundar, då hade jag väl blivit anhållen..!

  Grattis förresten Gävle…ni fick det ni röstade på…!

  SD 2014.

 • Erk23

  Problem att det blir ramadan när det är midnattssol, det är ett alldeles ypperligt bevis på att man ska ta seden dit man kommer!

  Frågor på det?

 • Suecote

  Ännu bättre förslag, flytta till Turkiet!!!

 • ledsenfarmor

  Jag mår illa

 • 585961

  En packe idioter , flytta då för fan till turkiet om era  religionsbröder vill ha såna som ni , försörja , ge bra skolor och sjukvård GRATIS i Sverige  vill vi inte ha er skägg och tält fy fan
  SD 2014

 • KanjeVäst

  Ett bra bevis för vilket mumbo jumbo denna religionen är när utövarna måste fuska för att ens kunna genomföra ett av dess viktigaste åtaganden. ”Tänkte inte på det.”

 • Oxis

  Detta om något säger väl att den religionen inte är skapad för våra breddgrader.

 • abdullaabdulla

  Gå gärna in och läs kommentarerna på artikeln i GD http://gd.se/nyheter/gavle/1.5010528-mosken-overfylld-nar-ramadan-avslutades rätt stolliga indoktrinerade muslimer som kommenterat, bemöter ingen kritik med fakta utan bara att islam är sååå braaaa.

 • AggeCwGuruBolmort

  Så blir det när man skall till norden

 • GlobalNeger

  Gävle 2012????

  Ser ju ut som en jävla soptipp…..

  Ut med packet snarast

  SD 2014!!!!