Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Ny gratisfest för somalier på Seved – dagen före Malmöfestivalen


ÄNNU MER DALTANDE Bloggen Muslimska friskolan som finns i Malmö uppmärksammade att på torsdagens kväll den 16 augusti anordnades ytterligare en gratisfest i Sveriges mest kriminella stadsdel, Seved i Malmö.

På denna gatufest var det endast invandrarbarn som participerade, och den övervägande majoriteten bestod utav muslimska somalier. Denna festkvälls kostnad stod Malmö stad och Illmar Reepalu för, endast en dag före Sveriges största gratisfest Malmöfestivalen drog igång den 17 augusti på gångavstånd från ligistområdet Seved, där Uppdrag Granskning med Janne Josefsson blev bortskrämda från.

Socialdemokraterna i kommunen lägger massor med pengar på halalkorvgrillning till skolbarnen som inte bryr sig om läxor, och som har föräldrar som inte arbetar för att de hellre lever på bidrag. Festens syfte är att Ilmar Reepalu ska bli återvald och Malmö ska islamiseras, skriver bloggen Muslimska friskolan.

På torget var det uppriggat med breakdance där de somaliska raketforskarna fick tävla mot varandra. Somaliska rappade som alla ville låta som Eminem skrålade i en dittransporterad ljudanläggning. Och på krypavstånd på Sevedsplan fick de halalkorv anpassad till sin ideologi.

Bloggen Muslimska Friskolan som var på plats vid Sevedsplan denna kväll frågar sig, ”Kan någon förklara varför dessa ligister behöver en gratisfest dagen innan Malmöfestivalen startar och pågår en hel vecka?”

Vidare informerar Muslimska friskolan att: ”På gatan bredvid stod deras storebrödrar och sålde knark helt öppet. På dessa biter inte Reepalus gratisfester. De fortsätter langa knark och skrämma bort hederligt folk.”

Den 1 juli 2012 fixade socialdemokraternas studieförbund ABF ett gratisfirande på Seved för somalierna. Detta var för att det var Somalias nationaldag. Hur många tidningar har tagit upp dessa gratisfester för somalierna i Malmö?

Relaterat
Somalias nationaldag firades i Malmö med skattebetalarnas pengar

muslimskafriskolan

 • http://avpixlat.info Realisten70

  När personer som Annie Lööf festar upp skattebetalarnas pengar så är det inte konstigt att andra längre ned i näringskedjan gör likadant.

  Som bekant sitter man på en stege längst upp och skiter så får den under det på sig.

  Enda skillnaden är att politikerna kan fiffla bort det med ursäkter och så omplacerar man personen som fifflat till någon landshövdingspost eller någon ny hitte-på-post man skapat enkom för den idioten.

  Vi andra, skattebetalarna då, som lurar någon blir återbetalningsskyldiga och satta i fängelse.

 • SM811

  När skall de ”svenska” malmöinvånarna få samma förmåner?

  • PolarenPer

   Rätt enkelt att svara på ”ALDRIG!”

   Däremot kommer dom att få en alldeles speciell present från festarrangören, nämligen notan!

 • YOTHI_TARZAN

  Reepalusen importerar somalier lycksökare knarklangare etc etc med tanken att dom ska växa upp och bli socialdemokratiska väljare och bidragstagare – detta är ett bevis för att demokrati INTE FUNGERAR.
  Sanningen är att utan invandrare hade såssarna haft 20 % av rösterna

 • Mariah_Magdalena

  Ja, man förstår att sossarna i Malmö försöker bemöta kriminaliteten med vänlighet a´la kristna normer genom att ständigt vända den andra kinden till.

  Jag vill bara påminna om att den man som myntade det begreppet spikades upp på ett kors av sina fiender, och fick hänga där tills han dog.
  Så mycket för den vänligheten…..
  Så varför hänge sej åt en metod som inte fungerat på 2000 år??
  Bara idioter upprepar samma misstag om och om igen.

  • http://avpixlat.info Realisten70

   Bra svarat Maria Magdalena.

   Offtopic med glimten i ögat så var Maria Magdalena en av Jesu följeslagare och tillika den som fann hans grav tom

   • Mariah_Magdalena

    Den Maria Magdalena var förmodligen betydligt mer än så. ;-) Vid en utgrävning i Qumran 1945 påträffades ett helt okänt evangelium. Det hette Filipposevengeliet, och där kan man läsa:

    ”Och Frälsarens följeslagare är Maria Magdalena. Men Kristus älskade henne mer än alla lärjungarna och brukade ofta kyssa henne på munnen. De övriga lärjungarna blev förnärmade av detta och uttryckte ogillande. De sade till honom: ’Varför älskar du henne mer än alla oss?’ Frälsaren svarade dem och sade, ’Varför älskar jag inte er som henne?’ När en blind man och en som ser båda vistas i mörker, finns ingen skillnad mellan dem. Men när det blir ljust kommer den som ser att se ljuset och den som är blind att förbli i mörkret.” (Filipposevangeliet 63:30–64:9)

 • MAX_RADIKAL

  enligt modern kristen etik bjuder de våra framtida bödlar och sveriges nya överklass på fest ! det är så man mår illa

 • Bolivera

  Ar det inte dags att det sovande folket vaknar upp och inser 
  vad som pagar?Eftersom det hela tiden blir varre kanske det
  finns hopp infor valet om inte det hela havererar innan.

 • 585961

  Undrar när Reepalu ska ställa till en fest  för svenskar, den dj-ln åker ut 2014 för det är  våra svenska skattekronor han spenderar utan att fråga om lov, JO anmäl skithögen han har överskridit sina befogenheter med råge. SD 2014

  • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

    Kruxet är att när han åker ut så tar Jamalkärringen över.

 • cghansson

  Grillfest? Grillad korv, gjord på griskött. Fin gammal svensk tradition. 
  Första steget mot försvenskning? 

  • Jarnsida

   Jag antar att du skrev med glimten i ögat, men man kan inte bli svensk.

 • http://sqworl.com/gscvmo iPan(kreascancer)

  Off-topicus:

  Obamas favoritregering (den egyptiska) stödjer korsfästnings-jihad, för att eliminera alla otrogna/sekulära/motståndare:http://barenakedislam.com/2012/08/18/egypts-radical-muslim-brotherhood-leader-supports-crucifixion-jihad-to-cleanse-the-country-of-free-speech-free-press-and-those-pesky-infidels/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=egypts-radical-muslim-brotherhood-leader-supports-crucifixion-jihad-to-cleanse-the-country-of-free-speech-free-press-and-those-pesky-infidels Dvs, samma rörelse som: 1) Planerar att störta Västvärlden inifrån:

  “The general strategic goal of the Group in America which was approved by the Shura Council and the Organization Conference for the year 1987….meaning: establishing an effective and a stable Islamic movement led by the Muslim Brotherhood which adopts Muslims’ causes domestically and globally…”

  “The process of settlement is a ‘Civilization-Jihadist Process’ with all the word means.The Ikwhan [brothers] must understand that their work in America is a kind of grand Jihad in eliminating and destroying the Western civilization from within and ‘sabotaging’ its miserable house by their hands and the hands of the believer.”

  http://www.fortressoffaith.org/?cat=4 2) Opererar i ”våra svenska” moskéer:http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=53787&a=631540 3) Hyllas i svensk media och av svenska islam-vetare.Mattias Gardell: 

  En islamisk mittenväg (…) Folkhemsislamister (etc)…

  http://www.tvardrag.se/index.php?te_id=57Jan Hjärpe:  

  Muslimska brödraskapet liknar Kristdemokraterna…

  http://www.dagen.se/nyheter/jan-hjarpe-muslimska-brodraskapet-liknar-kristdemokraterna/# Sossarnas Peter Weiderud:

  Ett demokratiskt islamistiskt styrt Egypten kommer att bidra till fred och utveckling. (Muslimska brödraskapet) har i grunden mycket gemensamt med den europeiska kristdemokratiska traditionen..

  http://www.newsmill.se/artikel/2011/01/30/ett-demokratiskt-islamistiskt-styrt-egypten-kommer-att-bidra-till-fred-och-utveck 

  Andreas Malm: (Muslimska brödraskapet kan) visa oss i väst vägen att ”ta oss ur den politiska stagnationen”…

  http://www.aftonbladet.se/kultur/article8495575.ab 4) Och vars självmordsbombs/Hitler-dyrkande/Förintelse 2.0 -önskande chefsideolog, al-Qaradawi, ses som för moderat/progressiv/icke-extrem för många svenska muslimer:http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisanmald-islamist-egentligen-moderat-muslim… Det ser bra ut för Sverige!

 • Brummelisa

  När ska du, Ilmar Reepalu, bjuda invånarna på äldreboendena i Malmö på gårdsfest? De har betalat skatt i hela sitt liv för att bl a finansiera din vanvettiga invandringspolitik. Men du prioriterar hellre livstids bidragstagare än dina egna, av arbete, utslitna gamla landsmän för du tycks älska arbetsskygga muslimer och särskilt analfabetiska sådana. Att du inte skäms, din vedervärdige folkförrädare!

  • http://avpixlat.info/ Berit

   De gamla på äldreboendena skulle säkert bli glada att få komma ut en dag. 

 • http://avpixlat.info/ Berit

  Även vi som inte bor i Malmö får pröjsa för den festen, via det kommunala skatteutjämningssystemet. Malmö får ca 4 miljarder varje år från andra kommuner i Robin-Hood-skatt.

  • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

    Hade gärna betalat den skatten för att slippa ha blattarna i min egen trädgård.

 • svartamalin

  Illmar ditt svek mot oss svenskar kommer aldrig att lämna dig någon ro:(((

 • svennejavisst

  Undrar om Reepalu får gå med tomtemask så ingen känner igen honom när han är ute på stan..han borde ligga risigt till ..är inte den mannen borta till nästa val då är det ett mysterium.

 • KanjeVäst

  Spektrumsgatan ligger i Näset, en av Göteborgs mest prestigefyllda områden. De har nog känt sig säkra från mångkulturen med sitt låga valresultat för SD, trots att massinvandringen har cementerat sig i grannområderna. Ska man se på det krasst är det väl bra att de får smaka på den medicin som tvångsmässigt ordineras av 7-klövern till resten av befolkningen.

 • http://friatider.se/ Allan Sethsson

  När jag var två år gammal så hade jag blandat ihop orden gratis och lakrits, så när vi var i affären mamma och jag började jag skrika ”jag vill ha gratis”. Mor skämdes och vi gick ut och hon förklarade orden.

  Nu på senare tid har det visat sig att jag var nog bara lite synsk, för numer kommer det hit massa lakritstomtar som bara skall ha gratis!

 • Oberst

  För övrigt anser jag att Seved bör förstöras.

 • http://twitter.com/MattiasStanton Mattias Stanton

  Vilka betalade? Ja just det. Du och jag.

  Jag har inte bett Reepalu slänga ihop fester för mina skattepengar. Vill jag ha en fest fixar jag det själv.

  De pengar Reepalu förvaltar (just det! Det är INTE hans pengar) skall gå till driva Malmös välfärd.

  Inte till att festa upp. Och vill nån jävel ha Malmöfestivalen så kan ni väl själv bekosta den!

  (Förlåt. Bara så jävlar trött på ALLA som festar upp våra skattepengar. Tage Erlander vänder sig 360 grader i graven!)