Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Äldrerån i Västra Frölunda


ÄLDREBROTT Snezana Bozinovska som skriver notisen i Göteborgs-Posten ägnar detta äldrerån ett par rader i GP. Så mycket bryr sig denna kvinna på GP om att en äldre kvinna rånades på sin mobiltelefon på Spektrumgatan[sic] i Västra Frölunda.

Händelsen inträffade vid 21-tiden på lördagskvällen, och SweCon kan informera om att det inte var en etnisk svensk som utförde rånet, men detta vill inte Snezana Bozinovska skriva om i sin korta notis. Kvinnan var ute när en man av utländsk härkomst kom fram och riktade ett vapen mot henne. Gatan heter Spektrumsgatan. Lite pinsamt att en lokal tidning inte ens kan stava rätt på en gata inom samma stad.

Han fick med sig en mobiltelefon innan han försvann från platsen. Polisen vet inte mer just nu, men försöker samla så mycket information som möjligt om händelsen. Kvinnan skadades inte. Hon kände dock stort obehag efteråt. Inte ens åldern på den äldre kvinnan uppger stjärnreportern Snezana på GP.

Snezana Bozinovska sitter med informationen att det är en man, troligtvis har hon fått denna uppgift av polisen. Då borde hon även ha uppgiften med signalementet, men PK-Snezana vill inte delge läsarna detta. Kanske för att hon själv inte har ett svenskt namn, vad vet vi.

GP

 • SM811

  PK varelserna som skriver på tidningarna blir mer sinnesförvirrade i sina rapporteringar.

 • Bolivera

  Man undrar om dessa tidningsskrivare (inte journalister) ar 
  psykiskt storda eller om dom bara ar hjarntvattade?

  • Pantertanten

   Ja, det är dom. 
   —————–Båda alltså.

   • Bolivera

    Jag ar altsa inte ensam i mitt antagande.Gladjande.

    2012/8/19 Disqus

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Sne-sanna kanske tänkte på rektum när hon skrev, där av felskrivningen. Journalister har väl det i tankarna  jämt och ständigt kan man tänka.

 • svartamalin

  Omvärlden skrattar sig fördärvade över dagens toksvenskar alla kategorier:))) Sverige är pestsmittat.

 • http://avpixlat.info/ Berit

  ”Polisen vet inte mer just nu, men försöker samla så mycket information som möjligt om händelsen.”
  Snezana Bozinovska  verkar inte ha försökt samla så mycket info som möjligt. Om hon ändå gjort det tyckte hon tydligen inte det var av intresse för läsarna. 

 • KanjeVäst

  Spektrumsgatan ligger i Näset, ett av Göteborgs mest prestigefyllda områden. De har nog känt sig säkra från mångkulturen med sitt låga valresultat för SD, trots att massinvandringen sprider ut sig överallt och har cementerat sig i grannområderna. Ska man se på det krasst är det väl bra att de får smaka på den medicin som tvångsmässigt ordineras av 7-klövern till resten av befolkningen.

  • AliasDL

   Ligger inte ökända Opaltorget på bekvämt gångavstånd för en rask yngling? Det är mycket bus kring Opal, vad jag har förstått. Har bekanta i Tynnered och Frölunda, de berättar att polishelikoptern cirkulerar över sydvästra Göteborg flera kvällar i veckan. Polishelikopter = personrån eller något annat djävulstyg.