Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Våldtogs av imam – hade för dåliga betyg


ISLAMS KVINNOSYN En 15-årig ”Junior Secondary” skolelev på Educational Legacy College, Ibadan i sydvästra Nigeria, blev våldtagen av en lärare eftersom hon hade dåliga betyg.

Isiaka Salimonu, 43, som undervisar arabiska, lovade att ge flickan Yetunde en helig olja för bönerna, för att förbättra sitt studieresultat. Han berättade att oljan var i hans väns hus, men ingen var hemma där. Då tog han mig till en liten stuga och bad mig att ta av mig mina kläder. Jag vägrade, men med våld klädde han av mig naken och därefter våldtog han mig. Jag skrek på hjälp, jag var arg och ensam.

- Efteråt gav han mig N 2 000 (ca 90 svenska kronor) men jag tog varken emot det eller den heliga oljan. När jag kom hem, berättade jag om det till min äldre bror, som senare rapporterades på Olodo polisstation, berättade 15-åringen Yetunde.

Salimonu är också en imam och regelbundet genomför han fredagsbönen Jumat i den lokala moskén. Den misstänkte, som utfrågades vid den statliga kriminalpolisen (SCID) Iyaganku Ibadan, har enligt uppgift levt upp till brottet.

- ”I have confessed to the police that I raped her. It was the devil that pushed me into this.”

Anledningen till att flickans familj kunde anmäla våldtäkten är att Nigeria är inte en islamiserad stat – ännu. Imamens dotter är klasskamrat till våldtäktsläraren.

dailytimes

 • YOTHI_TARZAN

  Hemskt ställe det där Niggeria

  • Pantertanten

   Det har inte svenskar fattat än. Inte ens vid den stora utstvältningen av Biafra (kristet), då muslimerna svalt ut ett helt folk!

 • lundabo58

  It was the devil that pushed me into this.

  Medicinmannen i negerbyn kan säkert hjälpa till o driva ut denne djävul

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Kommer snart till en skola nära dig. 

 • Oberst

  Våldtäkt är en mycket avskyvärd handling och måste straffas mycket hårt.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Ta bort paketet så blir det inte fler våldtäkter. Dessutom som bonus för oss, så kan dom ej hellre producera nya musslor längre.

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  ”Det var djävulen som drev mig till detta”.
  Det är väl djävulen som ligger bakom hela islam.

 • 585961

  Hela isamtron och dess djävla skäggimaner som tror att dom kan göra vad fan dom vill när dom vill bör skickar till helvetet så fort som möjligt för dom tillhör djävulen hela packet

 • Sveagarde

  Det är ju framtidens lärare som vi kommer att få se mera av här då regeringen och dess förrädare anser att utan invandrarna så skulle vi inte kunna utbilda svenska barn längre då antalet lärare minskar i antal.

  Är detta konstigt eller låg politikerna hemma och drog i bananen när matematikundervisning pågick, är det svårt att räkna ut VARFÖR INGEN längre är intresserad av det yrket som en gång i tiden var mycket eftertraktat?

  Vi kommer då att få ta del av dessa religioner istället som sköljer in över Europa och Sverige idag där eleverna antingen kommer att våldtas av sina klasskamrater eller utav sina lärare…