Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Imam våldtog tioårig elev


ISLAMS VÄRDERINGAR Imamen på en moské, vid staden Namazgarh längs Huglifloden i Indien, som låg in under Hooghly Mogra polisstation, avvek spårlöst efter att en rickshawägare (droska) anmälde till polisen att imamen påstods ha våldtagit hans tioåriga dotter.

I anmälan sade fadern, Qurban Mollah, att hans dotter hade brutit ihop totalt en fredagskväll efter att ha fått lida av imam Sheikh Sarfuddins brutalitet av våldtäkter under flera dagar.

- Min dotter brukade studera arabiska i moskén tillsammans med andra barn. På senare tid har hon blivit väldigt tyst och såg skräckslagen när hon lämnade hemmet för lektioner. Jag trodde att det kanske var för att hon var oförmögen att klara av studierna. Men under en kväll, bröt hon ihop, oförmögen att stå ut med tortyren längre. Hon berättade att imamen Sheikh Sarfuddin fysiskt hade missbrukat henne med övergrepp i flera dagar, sade fadern.

En inspektör med ansvar för Mogra PS, Ashesh Biswas, sade att polisteamet var på jakt efter Mollah, som hade flytt efter att fått höra att offrets far lämnar in anmälan. Barnet har skickats för läkarundersökning,

timesofindia

 • Andersonszkan

  Om jag har förstått saken rätt så är pappan till den tioåriga dottern muslim och dottern gick i koranskola för att studera bla arabiska – dom arabiska übermänniskornas språk.

  Som from och godtrogen muslim är det nu hans plikt att gifta bort dottern med den ”man” som tog hennes oskuld, för att rädda hennes och klanens heder, allt annat vore fullständigt otänkbart.

  Som man bäddar får man ligga….

 • lundabo58

  Först en neger-iman i Nigeria o nu en indisk iman …det verkar som att imaner över lag har förkärlek till våldsamma sexuella drifter

 • per22

  Ännu en bokstavstrogen imam som tar efter Pedofil Muhammeds beteende.

 • kaamins

  Vilken gullig muslim . Vem blir förvånad ? 

 • https://me.yahoo.com/a/xM8JxG0tg8kn7o6L1ofTTMbQlaMS#aca00 Anna

  Sjukt, sjukt, sjukt.

 • Bogus

  Ap ap ap…. var är de fyra manliga vittnen som krävs för att flickan ska vinna trovärdighet?

  Läs detta med en storfuckingjävla grävskopa ironi…

 • Bolivera

  10 ar,sa gammal?Vill inte herrar muslimer ha lammkott?