Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

400 vandrade för judarnas rätt att finnas i Malmö


ISLAMS ANSIKTE Judars rätt att kunna röra sig på Malmös gator – utan att känna sig hotade – fick stöd i en manifestation. Vi har vandrat med budskapet att man ska våga ha kippan på huvudet och inte i ryggsäcken, säger demokratiminister Birgitta Ohlsson (FP).

Uppskattningsvis 400 personer tågade på lördagen från synagogan i Malmö till Möllevångstorget några kvarter bort. Under promenaden syntes många judar med kippa på huvudet, men också Malmöbor med olika trosuppfattningar som bara gick med i ren solidaritet.

Detta är en fråga för alla som tror på demokrati och allas lika värde. Vi ska aldrig vänja oss vid att någon trakasseras för att man har kippa på Malmös gator, sade Willy Silberstein, ordförande i Svenska kommittén mot antisemitism.

Malmöbon Orit Dahlgren promenerade med en sjalett prydd med davidsstjärnan och sin hund. Egentligen vill jag slippa den här vandringen, det ska kännas som i New York eller någon annan stad där vem som helst kan gå hur som helst, säger hon till TT.

Orit Dahlgren har inte upplevt någon antisemitism mot sig själv. Jag har alltid en davidsstjärna utanför tröjan, men har aldrig upplevt något hot. Men jag vet andra som känner sig utsatta, och det är så trist. För alla ska ju kunna få trivas i denna underbara stad, säger hon.

I december 2009 avrådde Simon Wiesenthal-centret judar från att åka till Malmö. Anledningen: Rapporter om hot och attacker mot judar samt omdiskuterade uttalanden från Malmös kommunalråd Ilmar Reepalu (S). Då Lena Posner Körösi, vid Judiska centralrådet, uppmanade honom att delta i en vandring svarade Reepalu i ett pressmeddelande:

”Jag går gärna på en kippavandring för att visa mitt stöd för judarna i Malmö”. Men under lördagen syntes han inte till. Stabschef Julia Janiec säger till TT att Reepalu hade förhinder på grund av en utlandsresa.

SVT

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Får man fråga vilken dag som de etniskt svenska ska gå i ett tåg av samma skäl?

  • scarface_sweden

   När det bara är jag och ni andra som anser att nu är det nog.

   • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

    Ja för min del är den tidpunkten för länge sedan passerad. Så är det den enda begränsningen, låt oss gå.

   • ledsenfarmor

    Det är NOG nu

  • Andersonszkan

   Eftersom svenskar är barbarer skulle dom bli ihjälslagna av berikarna + vänsterpatrasket och myndigheterna skulle ignorera det.

   • ledsenfarmor

    Troligtvis.

  • http://www.friatider.se/ Dif117

   Vi gick senast 10 Dec 2011. Hoppas att många av SweCon`s läsare gör oss sällskap Dec 2012.

   http://www.youtube.com/watch?v=rShjOsky8wo 

   http://www.youtube.com/watch?v=-1bwELvcOJ8&feature=relmfu 

   Det är dags att vi svenskar börjar agera tillsammans som Ett folk.

   • Tigeraldrig

    Japp, den dagen är bokad.
    Och jag ska ta med alla som vill och kan.

   • Pantertanten

    Jag sluter upp. Exakt vilket datum, kanske inte bestämt än, och var?

    • http://www.friatider.se/ Dif117

     Nu senast samlades vi på mynttorget, Gamla stan i Stockholm, jag hoppas att det blir samma plats i år. Något datum är inte bestämt än men det blir troligtvis i Dec. Jag ser till att meddela Swecon och andra regimkritiska medier i god tid innan så att folk hinner att planera.

     Ha en trevlig kväll.

  • ledsenfarmor

   Vi måste göra något. Detta får inte fortgå längre. Jag är numera mycket vaksam, när jag är ute.
   Det är inte rätt, att som svensk/a behöva vara rädd, mitt på ljusa dagen.

 • Wikimigria

  Hur ska dom kunna ljuga för omvärlden innan ESC? 

 • Andersonszkan

  Bra Birgitta att du är på plats och försvarar judars rätt att existera i Malmö, för du är väl inte ute på röstfiske?

  Du brukar ju alltid glömma vilka det är som trakasserar Sveriges judar – det är dom invällande muslimska horderna som gör det – inga andra, bortsett från ett hundratal andra ”renrasiga, ariska” nazister.

  När du vågar tala högt om detta faktum så kanske du kommer att åtnjuta viss respekt – fram tills dess kommer man bara att uppfatta dig som en populistisk pajas som slåss för sin slev vid dom politiska köttgrytorna.

  Patetisk är bara ditt förnamn – efternamnet lämpar sig inte för tryck!

  • ledsenfarmor

   Bra sagt

 • http://www.friatider.se/ Dif117

  Ständigt detta hyckleri från judarna Lena Posner Körösi, Willy Silberstein, pseudojuden Ohlsson mfl, dessa judar propagerar ständigt för ökad invandring och ökad ”mångfald” i Sverige, men vad vi etniska svenskar tycker skiter de i.
  Nu när deras fantastiska massinvandring börjat att drabba deras eget folk dvs judarna DÅ börjar de protestera och gnälla – men de håller käften stängd om alla dessa 10 000-tals etniska svenskar som våldtagits, rånats, mördats och fördrivits från sina bostadsområden av Posners och Silbersteins invandrare.

  Den dagen dessa judiska hycklare står upp för det svenska folket på samma sätt som för sitt egna judiska folk ska jag ta dessa judiska hycklare på allvar… 

  Men det lär dröja om jag känner dessa germanhatare rätt….

  • Andersonszkan

   Judiska ledare i Sverige ser nog positivt på den muslimska berikningen av Sverige – dels får dom draghjälp i sina strävanden att få leva efter sin Sagobok, med kosherslakt barngifte mm och dels hoppas dom få större sympati för sin kamp mot muslimerna i Mellanöstern som vill förinta dom.

   Du har en mycket viktig poäng där -  när får vi se alla inflytelserika judar, som det ju inte råder någon brist på i Sverige stå upp för den svenska våldtagna kvinnan?

   • http://www.friatider.se/ Dif117

    Visst är det så att de flesta judar vill ha mångkultur och massinvandring av araber av just de skäl du anger. När 500 000 muslimer vill ha halal-slakt så är det ingen som tänker på att judarnas kosher-slakt är ännu brutalare, när 500 000 muslimer vill könsstympa sina gossebarn, så försvinner judarnas krav på den brutala könsstympningen under radarn osv osv.

    Det många av de indoktrinerade Avpixlatläsarna helt har missat är att judar var drivande och en av huvudanledningen till att vi avskaffade assimilationspolitiken 1975 och genom proposition 1975:26 gick över till att bli ett mångkulturellt samhälle.

    Att Palme med judarna Gottfarb, Schwarz, Zern och Wästberg drev igenom beslutet att frångå assimilationspolitiken och istället omfamna den judiska globalistiska mångkulturen är ett ovedersägligt faktum. Högerpartiet (nya moderaterna idag) med juden Heckscher i spetsen stödde självklart tanken på att krossa det homogena Sverige, dock var samtliga riksdagspartier mer eller mindre anhängare av denna diaboliska tanke.

    Efter all denna agenda som fördes där Judiska individer tydligt var överrepresenterade, så bestämde sig den Svenska regeringen 1975 med Olof Palme som statsminister genom regeringsproposition 1975:26 att Sverige skulle omvandlas från kulturell homogenitet till en mångkultur.

    Detta var starten på massinvandringen till Sverige, och Palme ska helt riktigt beskyllas för detta förräderi mot Sverige och det svenska folket, han var dock knappast ensam om landsförräderiet.

    Det alla muslimhatare inte förstår är att det inte är islam som är huvudproblemet – det är invandringen som sådan. Syrianerna i Södertälje är ett tydligt exempel på detta. Det är invandringen som måste stoppas – inte islam.

    Dessa maktjudar som kontrollerar pressen i Sverige är inga vänner till oss  det svenska folket, de har sin agenda klar, och den agendan är massinvandring, globalism och förakt för det svenska folket – oavsett om det är vänsterjudar eller högerjudar så skiter dessa i vad som händer med oss etniska svenskar

    • scarface_sweden

     Hej! Jag tycker Swecon tar upp problemet oavsett religion väldigt tydligt. Allt som skadar Sverige och dess invånare ska fram i ljuset. Politiker och Sverigehatare mm.

     • http://www.friatider.se/ Dif117

      Hej! Jag är en supporter till SweCon och jag har tidigare berömt er eminenta sida för era snabba uppdateringar, spridning på nyheter och ert höga tak på kommentarsfälten – detta beröm gäller ännu och jag är övertygad om att ni kommer att växa och bli en stor och viktig aktör i mediakriget mot mångkulturen och dess apologeter.

      Det är positivt att läsa att ni vill ha fram allt skit som berör situationen i Sverige – detta är viktigt och ger förtroende, ska vi kunna förändra detta prekära läge så går det inte att skita i att vända på vissa stenar.

      Mitt något höga tonläge gällde Avpixlat (där ovanstående kommentar knappast fått stå kvar) och deras mest rabiata neokonservativa counterjihadpöbel.

      Allt gott /Christian H

    • Andersonszkan

     Klart som kristall höll jag på att säga….ja du har rätt, undergången började efter andra världskriget.

    • 585961

     Ja Palme startade skiten och Westerberg (sen gick han till Röda korset  och förstörde det med sin utsugning och miljonlön) hakade på, dessa politiker har gjort mycket ont för Sverige , och dagens  politiker är lika stora landsförädare, SD 2014

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Dessa inflytelserika judar vill se dom etniska européerna utblandade till en brun fördummad sörja som det är lätt att härska över som guds utvalda folk. Det är rent folkmord det handar om. Dom kan vandra själv med sina jävla kippor.

    • Andersonszkan

     Så väl uttryckt…en blekbrun fördummad inavlad lättmanipulerad sörja är precis vad dom vill att vi européer ska bli – och i Sverige har vi redan kommit långt på den vägen.

 • svartamalin

  Du har mycket elände att stå till svars för du B Ohlsson-hycklare och förrädare av Sverige och vårt lands människor.

 • Tigeraldrig

  Var inte han med krock-kudden i snoken där.
  Leif Silbersky ?

  • http://pulse.yahoo.com/_X3WEK443A5YDONRY772CI6NSX4 Anna Svensson

    Man fick väl inte betalt för att delta?

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Fast han hade ju kunnat hitta potentiella klienter dock…

    • http://pulse.yahoo.com/_X3WEK443A5YDONRY772CI6NSX4 Anna Svensson

      Förvisso, men det är en osäker inkomst

 • http://verklighetenisverige.wordpress.com/ Verkligheten

  Lita INTE på Birgitta Ohlsson.

 • Oberst

  Demokratiminister? Demokrati? Haha, de skämtar med oss.

 • YOTHI_TARZAN

  Kan någon här förklara för mig – varför tycker jag inte synd om judar – GUD;s utvalda folk 

  • Baron_Skugga

   För att du avundas dem?

 • Vandea

  När skall B.O möta upp svenskar som marscherar för sin rätt? (aldrig)

  Se för övrigt denna föreläsning av Nick Griffin, BNP (Handlar om vem som drar i tatarna pa counterjihadrörelsen):

  http://www.youtube.com/watch?v=FRRIm8hYfBo

  Mvh till alla svenska patrioter!

 • Leikin

  En bra demonstration för judarnas rättigheter i Malmö. Judarna har bott i Malmö långt innan några muslimer kom dit. De är väl integrerade i det svenska samhället och har så vitt jag vet aldrig orsakat några problem i Sverige. För antisemiten och muslimkramaren, herr Reepalu, hade det nog varit allt för magstarkt att delta. Han är ju dessutom beroende av muslimernas röster för att få fortsätta att regera Malmö.

  • svenska12

    Bra skrivet. håller med dej

 • 585961

  Så landsförädaren Reepalu  var inte med för att han var på utlandsresa, tror att han satt framför tv:n och tryckte i stället  den  S skithögen, SD 2014

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000676675850 Andreas Hillerdal

  Judar har funnits i Sverige sedan slutet av 1800-talet och är i stort sett helt integrerade så bra att Svenskar för en gångs skull går emot muslimerna som är det stora hotet. Det är ju dock ironiskt att bland annat expo som rövslickar muslimerna ägs av judar och många andra pk-tidningar som förespråkar mångkultur, det är ju muslimerna som vill utplåna judarna så det är anmärkningsvärt att de gräver sin egen grav. Hitler hade skrattat ihjäl sig om han fortfarande levt.