Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Skottlossning i centrala Norrköping


NY SKOTTLOSSNING Polisen bekräftar att det på sena torsdagskvällen avlossats skott i centrala Norrköping. Skottlossningen ska ha skett i samband med ett större bråk mellan ett flertal personer vid Söder Tull.

Enligt polisen har ingen person blivit skottskadad, däremot är en man förd till Vrinnevisjukhuset med okända skador efter att ha blivit misshandlad. Vi är uppe med en patrull och hör honom nu, så vi får se vad han säger, säger Anders Arvidsson, stationsbefäl i Norrköping.

I bråket ska bland annat tillhyggen ha använts, ännu okänt vilken sorts. Polispatruller befinner sig på platsen och området är avspärrat. Larmet kom vid klockan 23.30 och vid klockan 00.15 var ingen person gripen. Enligt stationsbefälet i Norrköping är bråket troligtvis gängrelaterat.

NT

 • Steenson

  Öhh, ”okända skador” Men  ”ingen person blivit skottskadad” Hur ska dom ha det??

 • Steenson

  Norrköping igår; En person rånad av 4 andra, svåra skallskador, kan vara ”fallskada”!!!!!
  Jo, men VARFÖR föll han då? Om man blir påhoppad, rånad, misshandlad och råkar att ”ramla” under attacken och slå ihjäl sig, då är det alltså en olycka? Inte konstigt att PK väljer att påpeka att mord i Sverige minskar….

 • clust

  Vilken tur att jag alltid lyckats hålla mig hemma när det importerade våldet dyker upp här i Norrköping. Speciellt eftersom jag är tjej också. Är himla mycket folk i stan i helgen så jag förväntar mig ännu mer kaos från de satans jävlarna.

 • Erk23

  Norrköping gör sitt bästa för att komma ikapp Malmö i brottsstatistiken, skjutningar, rån misshandel, mord… Så blir det när man tar in obegränsat med invandrare!
  Gå upp på stan i Norrköping en dag och kolla runt, hälften av alla man ser har garanterat inte sina rötter i skidåkande nationer!

 • hageby

  Hur kan dessa jävla halvapor få hålla på i Norrköping, gång efter gång. Dessa fega kräk skall ut ur detta land.

  • svenska12

   var står det att alla är av icke svenskt ursprung?

  • kaamins

   Det kan vara Svenskar i detta fall. Återkommer med mer info snart.

 • Pingback: Två män gripna för mordförsök i Norrköping « Sweden Confidential