Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Aftonbladet erkänner rasbiologi – SweCon utvecklar ytterligare


SVART RASBIOLOGI Detta är en intressant sak. Legendaren Michael Johnson tror sig ha kommit på varför de svarta är överlägset snabbast i idrotten – det beror på slaveriet säger han, något som Aftonbladet är snabba att hänga på – ren rasbiologi alltså. Carl Lewis, Micheal Johnson och Usain Bolt är bara tre exempel på överlägnsa svarta.

Fyra guld, fyra silver och fyra brons, alla i sprint, blev Jamaicas facit under OS. Bolts framfart underströk den totala dominans Jamaica hade i sprintgrenarna. Teorierna om varför den joint-rökande reggae-ön är så bra har varierat hela tiden. Nu tror sig Michael Johnson veta. Enligt mannen med guldskorna ligger lösningen i slaveriet. Johnson hävdar att ättlingar till slavar från västafrikanska länder fått en ”överlägsen idrottslig gen”. Då kan SweCon gå ett steg längre då.

Men innan vi tar vårt steg så måste det först berättas att Usain Bolt kommer från Trelawny Parish på Jamaica där OS-hövdingen Lord Coes släkting George Hyde Park hade 297 slavar. Enligt engelska Daily Mail tros samtliga finalister på 100 meter vid olympiska spelen i Peking 2008 vara ättlingar till slavar.

– Under de senaste åren har mörkhyade idrottare från Karibien och Amerika dominerat friidrotten. Det är ett faktum men ingen har diskuterat det öppet förut. Det forskas just nu i hur mycket det bidrar till din atletiska förmåga att härstamma från slavar, säger Michael Johnson.

Forskare har tidigare slagit fast att urvalet slavägarna gjorde, och slavarnas levnadsförhållanden, gjorde att bara de starkaste slavarna överlevde. Urvalet menar forskarna har skapat ättlingar med större fysisk förmåga. Många människor dog på slavskeppen som skulle transportera dem till sina nya ägare. En av de längsta och tuffaste resorna gick till just Jamaica som och var sista stoppet på den slavrutten.

Under en av resorna överlevde bara sex av 170 passagerare. ”Bara de allra hårdaste och tåligaste slavarna överlevde resan till Jamaica”, säger Dr Herb Elliott, landslagsläkare för Jamaicas OS-trupp. Michael Johnsons släkt kommer ursprungligen från Västafrika och transporterades till USA som slavar.

Och det viktigaste är vad Johnson säger här:

– Hur svårt det än är att höra har slaveriet gynnat ättlingar som jag själv. Jag tror att det finns en överlägsen atletisk gen i oss.

Detta är rasbiologi, och här slår de i stort sett fast att urvalet, slavskeppens utsållning etc har gjort att en gen har bildats så de som överlevt ärver denna gen.

För att spinna vidare på teorin inom denna rasbiologi så borde det stå lika klart att eftersom zigenare har levt som tjuvar, tiggare och snattare hela sitt liv, samtidigt som de har varit hårt utsatta, så har det helt klart här också blivit en utrensning på grund av ett naturligt urval. Klarade de inte av att tigga eller stjäla ihop så överlevde de inte. Och var de inte tillräckligt fingerfärdiga och snabba och bra lögnare så blev de gripna och även dödade.

Även här överlevde endast de ”starkaste”, i form av de bästa fingerfärdiga och lögnaktiga tjuvarna. Där har vi lösningen till att små zigenarbarn från ett par års ålder vet att de ska stjäla. De har fått den överlägsna tjuvgenen i arv på grund av att de har ”förädlats” som tjuvar i generationer, precis som slavarnas starka atletgen förädlades.

För att ta allt ytterligare ett steg, så kan vi då avslöja varför muslimer är så våldsamma, har så dåligt tålamod och är så lättkränkta så de måste döda, stena, halshugga, våldta etc. De har sedan 1 400 år förädlat den genen genom inavel och hjärntvätt redan från spädbarnsåldern. Kan vi få Aftonbladet att ta upp dessa två andra teorier, som bygger på exakt samma faktum som de svartas ”nya” gen gör.

Antingen är ingen teori rätt, eller alla tre.

Sportbladet

 • robban1

  var nog helt andra skäl till att bara  6 av 170 slavar överlevde resan till jamaica i exemplet i texten, är ju en ren förlustaffär med sådant stort svinn på en resa dvs det kan ju knappast vara ett exempel på en överlevar-gen utan en tur-gen, kanske samma sak :) känns lite grann att det är för många som ”går bra” från jamaica just nu, skulle inte förvåna mig om de fick lite hjälp på traven men men

 • Helge23

  För att ta allt ytterligare ett steg, så kan vi då avslöja varför muslimer är så våldsamma, har så dåligt tålamod och är så lättkränkta så de måste döda, stena, halshugga, våldta etc. De har sedan 1 400 år förädlat den genen genom inavel och hjärntvätt redan från spädbarnsåldern. Kan vi få Aftonbladet att ta upp dessa två andra teorier, som bygger på exakt samma faktum som de svartas “nya” gen gör.”Tror artikelförfattaren på fullt allvar att religon ligger bakom detta? Tror han/hon att kristna araber/negrer skulle betett sig annorlunda? En gång för alla…Det är inte religonen som är problemet, det är GENERNA!”" Read more:

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Eftersom det nyttjas inom ”religionen” islam, och har så gjort i 1 400 år med hjärntvätt, inavel, våld, kvinnoförtryck osv, så ja, på sätt och vis. 

   Kan du nämna nån annan folkgrupp/religion som har självmordsbombare i ”Guds namn”?

   Kan du nämna nån annan folkgrupp/religion som har stening/halshuggning/sharia och samma kvinnoförtryck?

   Kan du nämna nån annan folkgrupp/religion som är lika lättkränkta och våldsamma?

   • Helge23

    Då de kristna syrianerna genetiskt tillhör samma grupp som sina muslimska fränder så kan man anta att det är förklaringen till deras MENAbeteende.
    Om nordeuropa vore muslimskt så har jag mycket svårt att tänka mig att vi skulle betett oss som muslimerna på varmare breddgrader gör idag.Jag vidhåller att generna spelar en större roll än religonen för att förklara deras beteende, eller är det så att du tror att om dagens ”nybyggare” skulle konvertera till kristendomen så skulle allt bli frid och fröjd? att deras enorma överrepresentation inom både våldsbrott och bidragsberoende skulle upphöra? det tror i vart fall inte jag.Tar man Bibelns ord bokstavligt så är inte kristendomen mycket bättre, här en humoristisk vinkling på det :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=272714409478801&set=a.107151666035077.15664.102623043154606&type=1&theater 

    • http://profile.yahoo.com/BJDU5FLGBZZYXUGM5WRXGVUZYU Hermann the German

     Både ja och nej. Man bör skilja på folkgrupp och kultur. Vi är samma folk som forngermanerna som trodde på asarna men sedan kristnandet har vi en annan kultur. Forngermanerna hade en helt annan inställning till saker och ting än vad vi har idag.

     Man drar ofta likhetstecken mellan nazism och radikal islam. Det finns vissa gemensamma nämnare. Det finns dock även gemensamma nämnare mellan asatro och islam.

     Om mena-regionens folk blev kristade så skulle deras kultur förändras under loppet av ett par generationer. De skulle dock fortfarande vara samma folkgrupp med samma genpol.

     Kommunister är ett exempel som vill ändra ”kulturen” inte bara politiken. Jag tror att vi styrs av både våra gener och vår kultur. Vilken del som påverkar mest är jag inte säker på. Förmodligen påverkar kulturen mest.

     Oavsett om en individ väljer att bli straffläggare eller målvakt, eller polis eller tjuv så kommer han att vara lika framgångsrik i sitt utövande oavsett vad han väljer beroende på sin medfödda begåvning. Blott hans inställning avgör VAD han väljer. Inställning dvs mentalitet är starkt påverkad av kulturen.

     • Helge23


      Både ja och nej. Man bör skilja på folkgrupp och kultur. Vi är samma folk som forngermanerna som trodde på asarna men sedan kristnandet har vi en annan kultur.”
      Det tror jag inte, människorna genomgick inte någon förändring bara för att dom började bygga kyrkor istället för asatempel, att vi har en annan kultur idag beror på att vi lever i en annan tid.

      Jag tror människor har en större inverkan på kulturer än vice versa, och människor är formade efter dom naturliga omgivningarna i vilka dom lever, då människorna här uppe i kalla nord var beroende av varandra för att överleva i en större utsträckning än på varmare breddgrader så är vi mer empatiska och har mindre asociala tendenser än tex MENA. av den enkla anledningen att dom mest asociala individerna blev fördrivna från byn/stammen och därmed inte kunde föra sina gener vidare, det samma gäller för intelligens, dom dummaste lataste jävlarna antingen svalt eller frös ihjäl och kunde heller inte föra sina gener vidare på samma sätt som om dom levat på en plats där man kunnat plocka mat från backen och sova under bar himmel året om.

      Tror inte det hade varit någon större skillnad på dagens nordiska samhällen om vi blivit islamiserade istället för kristnade.

      ”Om mena-regionens folk blev kristade så skulle deras kultur förändras under loppet av ett par generationer. De skulle dock fortfarande vara samma folkgrupp med samma genpol.”

      Nu är inte jag någon expert på kristna syrianer men jag har iallafall svårt att se någon större skillnad på kultur/uppträdande mellan dom och deras muslimska fränder…

     • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

      Intressant läsning. Jag tror inte att vi hade haft samma kultur om vi vart islamiserade istället för kristnade. Däremot har du ju rätt gällande kristna syrianer. Men det är t.ex. stor skillnad på kristna och islamska filipinare eller nigerianer och sudaneser. Islamisterna är några våldsamma j-vlar.

      Vikingarna var ju asatroende och där var det kutym att slå ihjäl folk. Inget lipande för det. De offrade också människor genom t.ex. hängning. Det är nog inte endast tidsskillnaden som gör att vi har en annan mentalitet idag. Vår mentalitet ligger närmare 1300-tals svensken än vikingen ligger 1300-talssvensken fastän tidsrymden mellan dem är betydligt mindre. Tror du inte det?

     • Helge23

      Du har rätt i att vi inte skulle haft samma kultur som vi har idag om vi anammat islam istället för kristendom, vad jag menade var att vi av olika orsaker inte skulle betett oss som eller ha haft samma mentalitet som MENA-människorna.

      Jag är ingen expert eller så jag bara spånar. 
      Men jag tror inte att det var någon större skillnad på 1300tals svensken och vikingen, dom flesta var ju fredliga bönder, 
      det var ju inte ok att dräpa folk till höger och vänster, det fanns ju ett rättssystem i form av ting,kvinnorna hade också med för tiden stora både fri och rättigheter.

      Vet att vänsterwiki inte är någon seriös källa till kunskap men iaf,
      http://sv.wikipedia.org/wiki/Vikingatid

     • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

      Intressant tack. Läs ”Vikingatidens kvinnor var trots det relativt jämställda med männen. Tvärtemot många populära skildringar reste nordiska kvinnor tillsammans med sina män och tog del i handeln. De kunde låta resa runstenar. Det är också möjligt att kristnandet medförde vissa ytterligare, nya friheter.”

      Det sista är nog fel tror jag. Kristemdomens införande kastade  kvinnorna i ett förtryck som inte fanns under hedendomen. Både kristendom, judendom och islam är kvinnoförtryckande.

      Jag håller med att vi inte skulle vara som mena-folk om vi hade varit islamiserade runt år 1000. Kanske lite mer gemensam mentalitet och filosofi än idag. Se bosnier och albaner vs kroater och serber samt greker vs turkar.

   • http://profile.yahoo.com/BJDU5FLGBZZYXUGM5WRXGVUZYU Hermann the German

    Det enda jag kan komma på motsvarande är japanska kamikazepiloter redo att dö för kejsaren samt syditalienska arvtagare till muslimer som skjuter sina kvinnor av svartsjuka. Och icke-muslimska indier som är så svartsjuka på sina snygga fruar att de häller syra i ansiktet på dem. Och så vi tyskar förstås som fick en kortlivad idé om att rätta till saker och ting på ett oacceptabelt sätt. Jag är ingen anhängare av islam men visst finns det puckon som inte är muslimer. Annars inget att erinra om ovan.

 • zelotai

  Det är ren rasbiologi, negrerna har längre ben i förhållande till övre delen av kroppen än vad vita har.

  Därför är negrerna bättre på 100 meter och negrerna sämre på simning.

  Man kan däremot dra slutsatsen att negrer är latare än vita. Några vita försöker åtminstone ta upp kampen med de svarta i löpgrenarna, men under sim-os såg jag inte en enda afrikansk neger simma.

  • Helge23

   Är väl ingen större hemlighet att dom skyr inte bara vatten men även tvål ;)

  • Grimhild

   De kanske inte kvalade in att vara med.

 • Buttington

  Mycket underhållande läsning. Förövrigt, varför måste Usain Bolt bete sig om en apa för? Jag störde mig på hans oproffsiga beteende, sen googlade jag lite om Usain Bolt och det visade sig att fler än jag tycker han beter sig som en chimpans.

  • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

   Äpplet faller inte långt från …osv!

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Min forskning visar att negrer springer snabbare än andra raser beroende på att de under hela sitt liv har fått en gedigen träning genom att ständigt springa ifrån polisen.

  • surkart

    Ha ha den var rolig  :) Street fighting men, Stones slagdänga!.

 • friryttaren

  Varför är svensken då så underlåten och lismande med makten?
  Ändå är vi ett självimporterat folk som frivilligt sökt sig till nordliga breddgrader.
  Kanske är det så att den nordamerikanska emigrationen sorterade ut de svenskar
  som inte längre fann sig i statens och prästerskapets förtryck i landet.
  Och att de fega och kuvbara blev kvar här med mössan i hand.

 • kallemllberg

  Den senaste trenden hos källan för sprinterfolket; nu har de funnit den snabbaste vägen att nå andlig renhet och resning. -”Boko Haram”.
  Men jag tycker det är svårt att tillskriva det hela någon intellektuell höjd.

 • dizen

  Detta kom för ett tag sedan och gällar folks intelligens mellan Europa, Mellanösterm och Afrika

  Genetiska markörer för intelligens hittade….

  http://www.friatider.se/genetiska-markorer-for-intelligens-hittade

  Säger väl det mesta

 • diedummenschweden

  Genen har inte ”bildats” utan har funnits där hela tiden men har genom urvalet / selektionen renodlats och förstärkts!

  Precis på samma sätt som att människor som lever på hög höjd har fler röda blodkroppar

 • abdullaabdulla

  Att plantageägare systematiskt bedrev avel med svarta är välkänt men ej allmänt diskuterat, man parade således de största och starkaste med liknande kvinnor för att avkomman skulle bli stor och uthållig och en bra arbetare på plantagen. Därför finns det såna ofantligt stora muskulösa svarta i USA tex, dessa ger mig ”negerskräck” och mardrömmar om ofrivillig sodomi till döds.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Jag har läst nån artikel som refererade till nån undersökning som visade att svarta löpare har annorlunda muskler jämfört med andra. Det förklarar säkert mycket av varför det inte finns nån större mångfald i sprinterloppen. Det är lite komiskt detta med förnekandet att det är skillnad på folk och folk.

  Det finns folk som anklagar medicintillverkarna för att vara rasistiska då medicin är anpassat för vita, dvs testade på och utvecklade för :D (har för mig artikeln jag läste handlade om hjärt- eller blodtrycksmedicin)

 • abdullaabdulla

  varg veum, helt korrekt det var någonting om röda och vita muskelfibrer har jag för mig, där den ena var uthålligare, starkare och att de inte lika fort fick mjölksyra, så visst finns det genetiska skillnader hos Homo sapiens sapiens som visar sig i dessa fysiska skillnader och även intilligensmässigt, just intilligens-mässigt som att kunna känna empati, kunna tänka logiskt, utvecklas och lära sig nya saker tror jag det finns material om hos forskare hos texNationella Human Genome Research Institute (NHGRI) men det är alldeles för känslig information om människorna på jorden för att jordens folk ska få reda på resultaten.Ingen folkgrupp vill ju få svart på vitt att de ligger efter i utvecklingen av hjärnan.

  • Rednecknick

    Men… det finns ju inga raser. Bara rasen ”människa”. Och så baaaarn….förstås

 • Saxtorparen

  Man får vara noga med fakta när man gör en udersökning i rasbiologi och räkna in alla faktorer som kan påverka resultatet.
  Klingar namnet Ben Johnson bekant , han kom också från Jamaica.
  Fast hans snabbhet berodde mera på steroider än på gener.

  • Grimhild

   Mja…Han var snabb även utan steroider :)

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Tycks stämma ganska bra,mörkhyade är starkare ,snabbare och fysiskt bättre rustade!Men när man tittar på förståndsgåvorna är den vita befolkningen överlägsna! Det är bara att studera den industriella utvecklingen,innovationer,organisation,urbanisering m.m.så ser man skillnaden.Har kollat uppfinningar där vita har utvecklat samtliga,mörkhyade inga alls! Kan (också) bero på klimat.Europeerna fick kämpa mot klimatet,afrikaner och araber hade inte samma problem.(alltså inget krav på utveckling för att överleva).Detta är inte vetenskap,bara personliga funderingar,varför vi fått så olika ”gåvor”!

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Mycket bra skrivet!!!

 • http://farligatankar.wordpress.com Farliga Tankar

  Visst är det rasbiologi. Det har publicerats uppgifter i bland annat DN om att somalier i Sverige lider brist på D-vitamin på grund av för lite solljus. Hur vet man det, om det inte ligger rasbiologisk forskning bakom?

  För örvigt kan man notera att östafrikaner dominerar på långa löpdistanser.

 • http://profile.yahoo.com/BJDU5FLGBZZYXUGM5WRXGVUZYU Hermann the German

  Att afroamerikanarnas fysiska styrka beror på hård avel har man pratat om länge i politiskt inkorrekta sammanhang. Vi är alla resultatet av evolutionens urvalsprocesser. Amerikanarna generellt sägs vara drivande, företagsamma och med hög motståndskraft. Det ska bero på att de mest företagsamma utvandrade och kämpade hårt för överlevnad i det nya landet.
  Andra exempel är skandinavernas fysik jämfört med kontinentaleuropéernas. Kontinentaleuropéerna levde i större städer mycket tidigare och de kristnades tidigare. Maten var sämre där under tidig medeltid än i Skandinavien men överlevnadschanserna ändå större i de stora städerna med kyrkans hjälparbete och läkekunnigt folk. På ensliga skandinaviska gårdar överlevde de fysiskt starkare.
  Även judar sägs ha en anmärkningsvärd hög iq beroende på att deras överlevnad som landlösa nykomlingar har hängt på att kunna nischa sig i handel och i intellektuella yrken.
  Romerna har haft samma utgångsläge som judarna när det gäller att vara landlösa nykomlingar men förmodligen hade de båda folkgrupperna redan olika arv med sig i bagaget när de kom. Arv som de sedan har vidareutvecklat.
  Det är inte konstigare än djuravel där man avlar på fysiska och mentala egenskaper. Att avla hund ur varg har varit en lång process. Idag finns hundraser med alldeles speciella egenskaper. Vissa är betydligt mer aggressiva än andra. Några anses barnvänliga och andra olämpliga att ha ihop med barn.
  Att svenskarna inte har haft krig på 200 år, aldrig haft hela landet ockuperat och behövt kämpa det fritt samt har en lång historia av först kyrkligt förtryck och senare socialistiskt och politiskt korrekt förtryck i en unik kombination och dos har framavlat individer som tror att maten kommer från affären, jobben tillverkas av partiet, alla människor är goda och att ett försvar verkar helt onödigt.
  Urvalsprocesser kan dock vara komplicerade och måste inte vara linjära. T.ex. har man jämfört invånarna i Glasgow med invånarna på de japanska öarna. I det senare exemplet fann man byar där människorna var övergenomsnittligt friska högt upp i åldrarna och levde mycket länge. Deras biologiska ålder låg tio-femton år under genomsnittet!
  Invånarna i Glasgow däremot har hög frekvens av inflammatoriska, kroniska sjukdomar, hög dödlighet i hjärtinfarkt och en låg medelålder. Forskarna tror att det beror på att Glasgow för två generationer sedan var en mycket förorenad industristad. Då utvecklade invånarna ett mycket starkt immunförsvar mot all smuts. Stärkt immunförsvar ärvs sedan vidare redan efter en generation. Barnen och barnbarnen ärvde alltså mor- och farföräldrarnas starka immunförsvar.
  När nu miljön i staden har blivit betydligt renare och föroreningarna har minskat kraftigt har det starka immunförsvaret blivit ”sysslolöst”. Immunförsvaret har då istället börjat gå loss på partiklar och ämnen i kroppen som i vanliga fall inte är farliga och utlöser så autoimmuna sjukdomar som angriper kroppens organ och vävnader.
  Man tror att de ökande allergierna beror på liknande faktorer. Bland annat sägs det att det är bra om barn får utsättas för en mindre dos av smuts och kontakt med djur. Just för att få en lagom dos verkliga partiklar för immunförsvaret att jobba med så att det lär sig känna igen och skilja verkliga faror från ofarliga ämnen. Uppväxt i en kliniskt ren miljö kan leda till allergier och fel fungerande immunförsvar.
  Kanske är svenskarnas babblande och letande efter faror i allt från ”han, hon och hen” till ”rasister” och till ”kadaverdisciplin i skolan”, ”efterlysningar medels etnicitetsbeskrivning” ”rädda för att skapa en polisstat” etc. etc. just exempel på ett felprogramerat immunförsvar p.g.a. arv och uppväxt i en kliniskt ren miljö?

 • Bolivera

  appropa rasbiologi.ge mig namnet pa en svart uppfinnare.

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Micheal Jackson och Moonwalk…Nä just det, han blev ju vit….

   • http://sqworl.com/gscvmo iPan(kreascancer)

    Hon kom inte på Moonwalk heller..

  • NE_Mannen

   Någon som somnat i solen månne ?

 • init100

  Det där med muslimer har jag faktiskt funderat på förut. En repressiv kultur där aggressivitet premieras borde utöva ett selektionstryck på populationen, så att aggressiva individer får större chans att överleva och sprida sina gener än lugna och konflikträdda sådana. Med tiden finns det definitivt en möjlighet att populationen får en ökad genetisk predisposition för aggressivitet.

  Men det är knappast något man vågar diskutera offentligt, då det är en öppen inbjudan till anklagelser om rasism om man inte står för idén att alla människor är likadana bortsett från utseendet. Att det är ett faktum att människor är olika även på insidan spelar uppenbarligen ingen roll för de politiskt opportuna. Vissa folkgrupper har ju t.ex. svårare att bryta ned alkohol än andra grupper, vissa folkgrupper behöver mer solljus än andra grupper för att bilda de nödvändiga nivåerna av D-vitamin, osv. Men att erkänna detta är tydligen ett uttryck för en ”fruktansvärd människosyn”, trots att vägran att erkänna faktum kan leda till suboptimala medicinska behandlingar m.m.

  Att erkänna människors genetiska olikheter borde i en sund värld inte vara kontroversiellt. Det diskutabla borde snarare vara huruvida det är rätt eller fel att göra politik av saken, dvs diskriminera människor utifrån genetiska eller andra medfödda egenskaper. Jag tycker att det är fel, man skall inte diskrimineras på grunder som man inte själv kan påverka.

  Något jag däremot inte tycker är fel, snarare helt rätt, är att göra skillnad på människor utifrån faktorer som de kan påverka, som t.ex. deras handlingar, beteende och värderingar.

 • http://sqworl.com/gscvmo iPan(kreascancer)

  Haha, så sant så. Och vita är bättre lämpade för att planera, strukturera och bygga samhällen, eftersom vi varit tvungna att göra det för att inte svälta och frysa ihjäl under vintern. Medan negrerna haft bananer och solsken alla dagar på året. 

  Så ska det kvoteras in negrer i samhället, så skall vita sprinters kvoteras in på OS. Allt annat är rasism, PK-rasism, den mest utbredda i världen idag (som alltså Aftonbladet bekänner sig till).

  … Fast så ser ju inte PK och deras ledfyr Der Aftonsturmer det. Svarta är ju överrepresenterade som hyllade sprinters för att ”dom kämpar så hårt och för att dom har bättre genetiska förutsättningar”, medan vita är överrepresenterade – inom allt som tagit världen från Jesu tid till månen – för att ”vita är så hemska, kvoterar in sig själva, trycker ner svarta, inte ger dom chansen och skor sig på dom”.

  Ja, sådan är PK-rasismens idévärld. Uppbackad av terroristideologerna på EXPO.

 • Bolivera

  Eftersom det star i Aftonbladet som ju alla vet bara skriver
  sanninen och bara sanningan att svarta genetiskt sett ar 
  utrustade av moder natur med batter fysik for sin overlevnad,
  maste ju det vara sant.Vad dom inte skriver ar att det ar pa
  bekostnad av tankeformagan.  

 • olaholm

  Avsaknande av gener då? Som att arbeta mm…?

 • Absolutsvensk

  Hur kan batikhäxor i ena stunden skrika rasist o i andra säga att raser inte existerar? Är inte det att blanda ihop korten lite väl mycket.

 • TrazanApansson2

  Fascinerande att det här lanseras som en ”ny” teori, med tanke på att den varit känd som ”naturligt urval” i över 150 år. Anledningen till att så många politiskt korrekta stått handfallna inför detta mysterium är att de har tagit den absoluta jämlikheten för givet – de svarta löpförmåga kan helt enkelt inte bero på gener, eftersom alla är lika, och därför måste det bero på ”kultur”, etc. All modern antropologisk pseudovetenskap bygger på denna princip – att förklara bort ojämlikheterna. Det är inte förvånande att det är de svarta som presenteras som överlägsna, naturligtvis med en känga mot den vita ”rasismen” (i form av slaveriet).

 • NE_Mannen

  Alla tre är rätt, i synnerhet den med zigenarna, det behöver man inte ens forska på (42″ platttv under kjolen)  ;-)

 • NE_Mannen

  Intressant är åxå att negrer är bra på ‘sporter’ där man ska springa och vita på ‘sporter’ där man ska skjuta !       :-) )