Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

27-åring träffad av ett skott i huvudet


MORDFÖRSÖK Två kompisar, en 27-åring och en 24-åring, befann sig i Lövgärdet  i Göteborg när en okänd man kom fram till dem. Mannen frågade efter cigaretter och drog sedan ett vapen.

De båda kompisarna började springa därifrån. 24-åringen klarade sig oskadd, men 27-åringen träffades av ett skott i huvudet. Mannen fördes med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset. Enligt polisen har han fått en ”ytlig skottskada i huvudet”.

Fallet rubriceras som rånförsök och försök till mord alternativt dråpförsök. Gärningsmannen ska vara i 25-30-årsåldern, men polisen har inte gripit någon misstänkt. Ett större område spärrades av vid Kummingatan och Fänkålsgatan för teknisk undersökning.

GP

  • j_london

    Nu blir det för hårfrisörskan (B. Ask) att ge stränga order till Rikspolissyrelsen (RPS) att åter för femtioelfte gången att skärpa vapenlagarna i landet. Alltså för de licensierade vapenägarna i landet; jägare, sport- & idrottsskyttar.

    Alltså, man måste ju som justitieminister visa handlingskraft när man sitter i en Kalle Anka-regering. Och där statsministern råkar vara barnbarns barnbarn till en afrikansk loppcirkusdirektör.

  • kaamins

    WT eller muslim ?