Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

21-årig man brutalt misshandlad och rånad av fyra personer


DET NYA SVERIGE En ung man på 21 år blev under natten mot torsdag brutalt misshandlad och rånad av hittills fyra okända personer i Marielundsområdet i Norrköping. Mannen vårdades under dagen ännu på Vrinnevisjukhuset .

Tillståndet för det 21-åriga offret skall vara ganska stabilt, men mannen väntar på att få genomgå fler undersökningar av läkare och kvarstannar därför på sjukhuset för observation, enligt en bulletin från Vrinnevisjukhuset på torsdagseftermiddagen. Mannen kunde med nöd och näppe ta sig själv till polisstationen och hann berätta innan han svimmade att han blev nerslagen och rånad på plånbok och andra personliga tillhörigheter av fyra personer.

Nu är detta inte den Nettavisen och norsk polis som skriver om de fem invandrarna som slog ner, misshandlade och rånade den 21-åriga norskan som vi skrev om nyss, utan detta är Norrköpings Tidningar och svenska polisen, så därför får vi inte vet mer.

- Han kom till polisstationen, till den nattöppna receptionen, och blödde från ansiktet och bakhuvudet. Vi ringde ambulans direkt och under tiden som ambulansen kom gick han ner i medvetande rätt rejält, säger Jan Fryksén, länsvakthavande polisbefäl i Östergötland.

21-åringen fördes direkt till Vrinnevisjukhusets akutmottagning. Det är i skrivande stund okänt hur allvarliga hans skador är.  Offret hann berätta för polisen att han angripits av fyra personer i Marielundsområdet. Han blev rånad på plånbok och andra personliga tillhörigheter. Hur misshandeln gått till är ännu oklart.

- Något kan ju vara fallskada och något kan bero på tillhygge, det är jättesvårt att säga, säger Jan Fryksén.

Rånet skedde mellan klockan 03.00-03.30. Polispatruller sökte med hjälp av hund i det aktuella området, utan att finna brottsplatsen. Ingen är gripen misstänkt för brottet. 21-åringen är hemmahörandes i Östergötland.

NT

 • Rolexus

  Han berättade för polisen att han  fyra personer överfallit och misshandlat honom,  blivit ”rånad på plånbok och andra personliga tillhörigheter”.

  Ändå fantiserar polis Jan Fryksén om att det ”delvis kan bero på” att han möjligen kan ha trillat och slagit sej. Avsked för feghet i tjänsten!

  • ledsenfarmor

   Säger som du; att ”det delvis beror på”. Enbart uttalandet är så löjligt så jag saknar ord. Självklart åkte han i backen, när han blev misshandlad.
   Ja, tycker denna polis Jan Fryksén, ska tänka över sitt yrkesval.
   Hur ska det bli nu, när de får ytterligare 500 ”globalsvenskar”  till Norrköping?

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   I det självförvållade fallet lyckades han slarva bort både plånbok, mobil och övriga tillhörigheter.

   Alla pappskallepoliser kommer att fortsätta att bortförklara sig ända tills det får kännbara efterverkningar. Där kommer en av funktionerna med medborgargarde in. Ge dom j-a svikarna en omgång dom sent ska glömma. Landsförrädare!

 • surkart

  Det luktar MENA lång väg, i och med att de var så många. Fegisar. Skulle man möta en ensam skulle man lätt skrämma iväg han. Undrar om man inte med lite bestämdhet skulle skrämma skiten ur 4 st också!?

  • O_Rolig

   6st maskerade MENA påkomna under vandalisering/bilinbrott vågade inte annat än hota oss och köra sexuella förolämpningar om kvinnliga släktingar till mig och tre bekanta som ställde oss på linje och inte backade ett steg.

 • Sighsten

  Kulturberikning i en stad nära dig.Fegheten bland makthavare, polis, media mm berikar dig.Daglig berikning är väll det vi ska stå ut med.Skottlossning, misshandel, våldtäkter, rån, bedrägerier mm bara att ta till sig.

 • O_Rolig

  Det fega fula sättet luktar inget annat än MENA…

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Fallskada? Det var säkert vägbanan som hoppade upp ock dängde honom i skallen!Några närvarande svartmuskiga ligister var väl bara åskådare till detta under! Dj-la fega poliser! SD 2014 !