Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Väpnat rån i bostad på Rosengård i natt


ROSENGÅRDSBEKYMMER IGEN Polis fick rycka ut till Thomsons väg på Rosengård vid 23.40-tiden på tisdagskvällen efter det hade inkommit ett larm om tumult och brott på Rosengårdsadressen.

Bråk på Thomsons väg på Rosengård visade sig vara ett väpnat rån i nån bostad där rånarna skall ha viftat med något skjutvapen, dock utan att skjuta. Ingen människa tros ha kommit till fysiskt skada. Något Sydsvenskan utelämnar i sin artikel är att när polisstyrkan anlände till platsen försökte ett fordon med tre personer avvika från stället. Alla tre igenkändes av polisen sedan tidigare brottslighet. Finns det någon på Rosengård som inte är känd hos polisen?

Fordonet med trion stoppades av polisen, och i samband med detta sprang en fjärde person från platsen, jagandes av poliser. Efter nån minuts jagande försvann den misstänkte mannen in någonstans på Rosengård och gömde sig. Trots hundpatrull i en halvtimmes tid lyckades polis inte spåra upp honom, och avslutade jakten.

Trion i bilen greps något före klockan 01.00 och sitter nu hos polisen misstänkta för grovt rån. Polisstyrkan som var stor, arbetade i området under natten och delar av Rosengård spärrades av. De gripna är19 till 26 år gamla. En av de gripna har i alla kolsvart hår – inget förvånande alls. Vi sätter en femma på att alla tre har det.

Det är ännu oklart om den fjärde mannen som kom undan, som Sydsvenskan inte heller nämner, fått med sig något från det väpnade rånet.

SDS

  • SM811

    Är det inte dags att det blir en polisserie där man ser hur brottslingar tas fast. Varför skall det visas en Amerikansk serie när det finns material för samma i Sverige. Men förstås det skulle bli för mesigt och det är fel klientel som kommer att jagas. Inte PK så det blir inget med det.

  • Leikin

    Undrar bara om det finns en enda svensk kvar i Rosengård, eller är detta område numera ett etniskt rent muslimskt område? Skulle gärna höra ifrån en etnisk svensk som frivilligt längtar efter att få flytta dit!