Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Signalement lämnas på gripen konsttjuv


PK SIGNALEMENT Tack vare personal på Kulturmagasinet i Sundsvall kunde en konstkupp avvärjas, vid 11-tiden på tisdagen. En 22-årig Sundsvallsbo har gripits misstänkt för stöldförsöket.

Polispatrullen som skyndade till Kulturmagasinet hittade inte gärningsmannen på plats. Däremot berättade personalen om vad som hänt.

En anställd såg hur mannen hade häktat ner en tavla och höll på att vira in den i ett skynke. När mannen blev konfronterad lämnade han tavlan och stack därifrån, berättar polisens vakthavande befäl.

Polisen fick ett bra signalement på en kort ljushårig man med en speciell tatuering, och 20 minuter senare hittade polisen en person som passade in på beskrivningen.

Tack vare det uppmärksamma vittnet kunder vi gripa en misstänkt nere vid Fisktorget. Tavlan var värd ungefär 10 000 kronor, berättar vakthavande befäl. Den misstänkte mannen förhördes under tisdagseftermiddagen och åklagaren beslutade därefter sig för att försätta honom på fri fot.

ST

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Som tjuv är det extra viktigt att visa upp saker som lätt kan identifiera en. Som t ex tatueringar, piercingar, ovanlig frisyr osv. Det här var nog inte den smartaste av tjuvar. 

  • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

   Eller så är man konstant maskerad. Som burkanellor.

 • ledsenfarmor

  Fri fot? Ja, säger då det. Idioter,

 • NE_Mannen

  Kul ‘PK-bild’ ovan, sitter säkert som fondväggstapet på varje tidningsredaktion

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Kort, ljushårig och tatuerad. Måste vara någon från Baltstaterna.