Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kvinna våldtogs i garage


GARAGEVÅLDTÄKT Enligt polisens sida rör det sig om en våldtäkt i Upplands Väsby, närmare bestämt Torstunagränd, Brunnby. Polisen beordrades vid 05.00 till adressen efter anmälan från offrets väninna om att våldtäkten skett i ett garage en timme tidigare.

Det var natten till i lördags som våldtäkten ska ha skett. Polisen gjorde en teknisk undersökning i det aktuella garaget för att säkra spår och den vanliga  förundersökning avseende våldtäkt inleddes. ”Den som ringer in är en kvinna som står med sin kamrat som ska ha blivit våldtagen en timme innan”, säger Sven-Erik Olsson, presstalesman på Stockholmspolisen. En man har varit misstänkt, men åter släppts.

Omständigheterna kring den misstänkta våldtäkten är fortfarande oklara.

– Vi har inlett en förundersökning gällande våldtäkt, sa Patrik Hamrén, stationsbefäl på Norrortspolisen, tidigt på lördagsmorgonen.

En man var då skäligen misstänkt för brottet.

– Han är hörd, men det har inte lett till något frihetsberövande, säger Anna Mofors Frid, stationsbefäl på Norrortspolisen, vid 17-tiden på lördagseftermiddagen.

Polismyndigheten, AB

  • SM811

    Kom med adekvat signalement nu polisen och PK tidningar.

  • YOTHI_TARZAN

    Jag kör förbi där då och då . Det är ett villa område där villorna kostar runt 3 miljoner och kulturberikarna bor inte där.