Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Coop-butik tvingas anlita väktare i butiken


STÖKIGA ASYLSÖKARE Under torsdagen i förra veckan var det mycket stökigt i Coopbutiken i Torpshammar. Några enskilda stökiga individer vällde in i affären och betedde sig allmänt illa åt, så illa att personalen inte längre känner sig trygga. Coopbutiken har nu tvingats anlita väktare i butiken.

Efter att bråkiga kunder på sämsta MENA-manér oroar och trakasserar personalen som nu känner sig otrygga på arbetsplatsen, togs det ett centralt beslut på att sätta in vakter i affären. ”En nödvändig åtgärd av arbetsmiljöskäl”, säger Kjell Edlundh, informationsansvarig Konsum Nord. Edlundh för även en dialog med polis och andra myndigheter för att försöka styra upp oroligheterna. Det är just om lilla Torpshammar vi haft två artiklar om där Kjell Jonsson slängt ut elever till förmån för ”flyktingar”. Pengagalen herre.

När vi skrev första artikeln om Torpshammar den 30 december så sa Kjell Jonsson som äger och hyr ut elevbostäderna till Migrationsverket så här:

– Det här kommer att vara bra för Torpshammar. För näringsidkarna kommer det här att bli mycket positivt. För Ånge kommun kommer en uthyrning till Migrationsverket bli en ekonomsikt god affär.

Då skrev vi som kommentar till Jonssons uttalande så här: ”Och hur meningen: “För näringsidkarna kommer det här att bli mycket positivt” kan bli sann återstår att se. Snatterier, hot och stölder brukar inte vara postivit. 

Tänk vad rätt vi fick – igen. Och denna väktarkostnaden kan nu Ullenhag debitera invandringskostnadskontot.

Den andra artikeln skrev vi den 1 augusti då lilla Torpshammar, med cirka 450 invånare, hade återtecknat avtalet med Migrationsverket. I tre månader ska nu 60 platser beredas vid det före detta elevhemmet, där eleverna kastades ut för att flyktingarna skulle in. De första flyktingarna kom i slutet på juli. Ånge ligger drygt 40 km från Torpshammar. Läs gärna de relaterade länkarna om detta.

Kjell Edlundh igen:

– De kunde inte uppföra sig, det var småbråk och oroligt i butiken. Personalen hörde då av sig för de kände sig otrygga.

Från centralt håll beslutade man då att sätta in väktare för att ge personalen stöd.

– Det var en nödvändig åtgärd för att trygga medarbetarnas arbetsmiljö. Torpshammar är en liten ort och där ska man kunna känna sig trygg, säger Kjell Edlundh.

 Är polisen underrättad om händelsen?

– Ja, vi för en dialog med dem och andra myndigheter för att komma tillrätta med problem­et, säger Kjell Edlundh.

 Hur länge kommer väktarna att finnas i butiken?

– Veckan ut bedömer vi att de måste anlita dem och sedan får vi se hur det ser ut, säger Kjell Edlundh.

Relaterat
Eleverna blir utkastade från sina rum – flyktingar tar över
Nytt migrationsavtal för Torpshammar för 60 “flyktingar”

dagbladet

 • Magnus99

  SD lär få nya väljare.  8-)

 • Bulldoggen

  kjell Jonsson naiv? Ja,i överkant får man nog påstå.

 • kirre

  Inget annat än en jävla rundgång av skattemedel. Blattarna betalar ju för helvete ingen skatt så då kan det ju inte i längden vara bra för näringsidkarna, som i slutänden kommer att drabbas av skattehöjningar. Någon kommer ju ändå att få stå som nettobetalare. Migrationsverket betalar till en början. Men vem skall sen ta över försörjningsbördan?

 • lenasvn

  Kolla in vänsternissen, skogsmullen, blekfet med otrimmade ögonbryn, kaninläpp o fa’n o hans moster. Varför ser dom alltid ut sådär? Man kan se en ”ivrare” på mils avstånd. har lust att dra till en höger på honom på gammaldags mane’r. Dom förstår ju inte sunt förnuft ändå. 

  • Orregyllensnorre

   Ja, man känner lätt igen typen även innan dom öppnar truten….

  • dupp

   Hahahahaha

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Kjell Jonsson är också en man värd att förakta. De pengar han tjänar på att hyra ut platser till Migrationsverket kommer från skattebetalarnas fickor.

 • Buttington

  MENA män eroderar samhället i alla aspekter.

 • YOTHI_TARZAN

  Torpshammar är annars känt för att ha ett fylledagis.
  Naturligtvis är det en såssekommun och man har uppfattningen att problem med invandrare och flyktingar är ett Stockholmsproblem. Nu får såsse befolkningen lära sig  att det är en problem för dom oxå. Vi har nu fått nya SD röster i Torpshammar.

 • http://twitter.com/sveaisa Isa Karlsson

   “En nödvändig åtgärd av arbetsmiljöskäl“,  eller En onödig åtgärd om vi inte hade den vansinniga massinvandringen!
  Ska inte folk kunna gå till sina jobb utan att bli trakasserade av MENA-folk? Hoppas alla gör polisanmälan, DO-anmälan + alla andra anmälningar man kan göra!
  Hur länge dröjer det innan vi dumsnälla, naiva, mesiga svenskar har fått nog???

 • ledsenfarmor

  Än är den siste idioten inte född. Tyvärr. Kjell Jonsson är en av dem

  • http://www.facebook.com/vallsten Christina Vallsten

    Kjell är inte en idiot. Han är en väldigt trevlig man, men måste ju se till sitt eget också.. han ställer upp på alla vis och försöker medla och rätta till problem som uppstår.

   • ledsenfarmor

    Att han är trevlig betvivlar jag inte, visst ska man se till själv också. Men detta som sker runt om i landet idag, med ännu mer brottslighet, är i sig brottsligt. Jag är helt emot denna invandring, anklagar regeringen i första hand,men gillar inte de som skor sig på våra skattepengar.
    Därav min kommentar.

 • YOTHI_TARZAN

  Kommentar från en av byborna ;

  Skrivet 15 aug 2012 09:12

  Bedrövligt.

  (Ej registrerad)

  Det är inte bara på konsum det bråkas, på tåget mellan Sundsvall –
  Östersund så är det återkommande problem, där polis ibland får gripa
  personer. Man får även vakta sin tomt numera då dessa personer som
  ”uppskattar den svenska gästfriheten” bara går in på gårdar och stjäl.Är
  det till detta våra skattepengar går och dessa personer tillåts
  fortsätta med detta, så vet jag vilket parti som får min röst i kommande
  val!

   

 • http://avpixlat.info/ Berit

  Tycker att Coop ska skicka räkningen för väktarna till Migrationsverket. 

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  tar man fan i båten får man ro den iland

 • lenasvn

  Kommer svenskarna att acceptera att dessa frågor inte tas upp inför nästa val? Jag hoppas sannerligen inte det. I så fall får vi skylla oss själva-igen. Det är ju detta folket har röstat på, och inte en själ lyfter ett finger för att protestera, inte ens invandringskritiker. Vi är för j-a flata. Skriva räcker inte, tyvärr.

 • Tigeraldrig

  Och i Ånge ska det bli fler ICA-kunder.
  In med mer inavel till Norrland.
  Ös på.

  http://dagbladet.se/nyheter/ange/1.4979765-flyktingboende-ska-utredas-vidare

  Ånge kommun har alla förutsättningar för att öppna ytterligare ett boende för ensamkommande barn och ungdomar från utlandet.Alla utom den mest grundläggande – en lämplig och inflyttningsklar byggnad med bostäder.– Vår rekommendation är ändå att man beslutar om att gå vidare med frågan, säger Ulla Andersson, verksamhetsutvecklare på Ånge kommun.

  Manifestation mot hårda sparkrav

  http://dagbladet.se/nyheter/ange/1.4994241-manifestation-mot-harda-sparkrav

 • Leikin

  Tala om Ebberöds bank. Här sitter någon med en hjärna stor som en ärta och påstår att detta blir en god affär för Ånge. Kanske under två år då statsbidrag utgår, men sedan när kommunen får ta kostnader för socialbidrag och dylikt. För övrigt: Är detta en god affär för Sverige, nu och i framtiden? Detta struntar tydligen denne man i.

 • Oberst

  Snart i en Coop-butik nära dig!