Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Pariskvarter nekas få post utdelat – för mycket stölder


SEVED-KOPIA ”La Poste boycotte tout un quartier” kan man idag läsa i franska tabloiden Le Paisienne, som översatt blir: ”Posten bojkottar ett helt kvarter”.

Av säkerhetsskäl, precis som i Malmöområdet Seved, är posten inte längre distributör av paket och rekommenderade brev inom Saint-Louis de Carrieres-sous-Poissys distrikt i Paris. Invånarna tvingas att gå till postens huvudkontor. Det har skapat vrede framför Carrieres-sous-Poissys postkontor. Långa köer har bildats varje dag under två veckor på trottoaren utanför dörren till kontoret i centrala staden. Och vad kan denna stadsdel ha för gemensam nämnare med Seved? Kan det sen då vara så svårt att räkna ut varför vi inte ska importera allt?

Fenomenet med ilskan har sitt ursprung i det tillfälliga upphävandet av paket- och rekommenderade brevutlämning i Saint-Louis-distriktet. Postkontorets distriktledning förklarar att ”utdelning av post har skjutits upp i vissa distrikt i staden på grund av ”incivilities” – ociviliserat uppförande alltså.

Distriktet som detta berör rymmer nästan 5 000 invånare, och är relativt långt från centrum. Vi måste göra en genomsnittlig resa på över två kilometer till den postens kontor för att få posten.

- Det tar mer än en halvtimme eller en timme för att vänta i kön för att hämta ut sin post, säger Ahmed.

”Vi har varit offer för stöld av skotrar och post”, säger ledningen detaljerande. ”Vi vill skydda brevbärarna, godset och breven”. Vid flera tillfällen har brevbärare, efter att ha gått upp i bostadshusen för att leverera ett paket eller ett rekommenderat brev, upptäckt när de återvänder ner till gatan, att deras tvåhjuling som stått parkerad utanför huset har försvunnit – blivit stulet med andra ord. Vissa brevbärare har även fått delar av innehållet i postsäckarna stulet.

europenewsleparisien

 • Saxtorparen

  Bra steg annat än i mes Sverige.
  Nästa steg blir att sluta betala socialbidrag i vissa områden på grund av  ociviliserat uppförande .

 • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

  I Sverige tyckte ju Posten att de skulle anställa slöddret som brevbärare.

 • j_london

  Araber= jordklotets etniska pest- cancer- HIV- kolera…

  För de som vill, går det i kloaken Expressen att läsa om hur ”unga” sköt hagelskott mot polisen i Amiens, i norra Frankrike.

  http://www.expressen.se/nyheter/unga-skot-hagelskott-i-franskt-upplopp/

  Kloaken Expressen kan naturligtvis inte skriva sanningen att, det är ARABER som håller på att elda upp delar av Amiens. Det skulle betyda en käpp i hjulet för den pågående islamiseringen av muslimlandet Sverige.

 • Calle86

  Det här känner vi igen!

 • mkultra

  Läste i någon tidning att antalet försvunna brev i sverige har ökat markant i år (över 6000 brev försvunna har jag för mig det stod).. ännu en grej som invandringen för med sig, ja, jag har svårt att tro att svenska brevbärare helt plötsligt har börjat fått för sig att sno brev..

 • Oberst

  Låt Annie Lööf ta hand om postväskan i detta Paris-distrikt.