Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Misstänkt våldtäktsman anmäler förtal


BARNVÅLDTÄKT Förundersökningen kring våldtäkten på en 16-årig flicka i Kivik fortsätter. Nu har även den misstänkte våldtäktsmannen, 52-årige Ben Khanabaie gjort polisanmälan – om förtal.

Det var sent i måndags kväll som våldtäkten ska ha ägt rum, i samband med att den 16-åriga flickan var på väg hemåt. Flickan pekade med en gång ut en misstänkt man som i torsdags anhölls och förhördes. Därefter släpptes 52-årige Ben Khanabaie.

Förundersökningen ligger hos åklagarmyndigheten i Malmö och det var kammaråklagare Lena Bredstedt som i förra veckan beslutade att häva anhållan efter att ha förhört den misstänkte mannen.

Om frisläppandet beror på att granden av misstanke mot mannen försvagats efter förhören vill hon dock inte svara på. Jag är i nuläget inte beredd att kommentera det, eftersom förundersökningen pågår.

Hon bekräftar dock att mannen fortfarande är misstänkt. Ryktet om mannens identitet spred sig snabbt i Kivikstrakten.

Mannen driver en egen rörelse i trakten och i slutet av förra veckan hade någon satt upp en handskriven lapp på dörren till mannens företag, där han utpekades som pedofil och där allmänheten uppmanades att bojkotta verksamheten.

Liknande lappar hade också satts upp i livsmedels­affärerna i Kivik och Vitaby. Den utpekade mannen har nu gjort en polisanmälan om förtal och polisen har beslagtagit lapparna.

En kvinna som arbetar hos mannen har också gjort en polisanmälan om olaga hot. Kvinnan var i fredags på sitt arbete när en man, som hon pekat ut för polisen, ska ha kommit och skrikit åt henne att stänga, annars skulle han döda henne. Kvinna blev så rädd att hon efter händelsen inte vågar lämna sin arbetsplats ensam.

YA

Den misstänkte är:

 • Ben Khanabaie 1960-04-04 Granvägen 23 i Simrishamn

Relaterat:
16-åriga Kivik-flickans våldtäksman är “svensk” heroinsmugglare

 

 • SM811

  När skall politikerna vakna innan folket tar lagen i egna händer. När de kriminella väller in i Sverige och regeringen stillsamt tittar på och när de sedan blir dömda får de löjligt låga straff och blir inte utvisade när den möjligheten finns. Varför vill sju(k)klövern att dessa mördare, våldtäktsmän efter avtjänat straff skall få vistas ute i samhället och där brottsoffret en dag kanske möter den som hon har blivit våldtagen av.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Politikerna kommer inte att vakna och de kommer inte att komma undan. Man ska aldrig underskatta kraften ur ett under lång tid uppdämt hat. Jag är en av de som kallt räknar med inbördeskrig och i det läget kan de som svikit sitt land dömas till landsförräderi. Den dagen ser jag fram emot. 

   • scarface_sweden

    Du är inte ensam, vi är många som bara väntar på att få försvara vårt land Sverige, med allt det betydde förut.

   • janrickolina

    Japp det är nog många som väntar på vad som komma skall,är bara en tidsfråga.

 • Oberst

  Jag tyckte först att bilden föreställde någon helt annan…

  • Josse_Hananon

   Robert De Niro?

  • http://avpixlat.info/ Betty Boop

   Paulo Roberto?

  • http://avpixlat.info/ Betty Boop

   Paolo Roberto?

  • denaknakejsarna

   Samma här…

 • YOTHI_TARZAN

  Äntligen några som reagerar

 • http://profile.yahoo.com/7QLCY6BSESRBSPNNECWO2KLALA PK

  En inavlad huding som tror att han står över lagen. Jo kanske det absurda Sveriges lag,men inte folkets.

 • Josse_Hananon

  Tja, hur gör man? Om man anklagar någon för ett brott får man väl ha lite att komma med som styrker det. Kanske tjejen har det men det vet vi inte för åklagaren är ”förtegen”. Vet inte hur man brukar göra vid våldtäktsfall – den som ljuger bäst vinner…? En kvinna / tjej ska inte komma undan ostraffat om de våldtäktsanklagar någon som de bara är arga på. Här verkar det ju vara förföljelse också – vem som nu står för det – befogat eller inte. Säkert en obotligt ful fisk och han kan vara heroinhandlare hur mycket som helst, men brott måste kunna bevisas med tanke på den almänna rättssäkerheten. Ganska typiskt förresten att en misstänkt släpps ”men misstankarna kvarstår”. Det kan bekvämt rädda makten från att erkänna att man gjort ett misstag eller att inte klarat av att bevisa brottet. Den ”släppte” är släpad i smutsen och ev. snål kompensation motsvarar inte upprättelse för en oskyldig (den här killen verkar ju vara smutsig redan i.o.f.s.).

 • Buttington

  Musselman å musselman du är så äcklig och misstänksam.

 • kaamins

  Skönt att det finns Svenskar som visar att dom är trött på politikers lögner och det ruttna rättsväsendet. 
  Bra gjort ! Mer sånt vill vi se !

 • LindaDanielsson

  är det inte Paolo Roberto på bilden?

  • janrickolina

   Var tvungen att kika en gång till, mycket likt honom.

 • Bogus

  Fan det kunde lika gärna ha varit Paolo Roberto… ser för böveln lika dana ut.

 • tagutanja

  Nämen stackars kille då….han måste genast begära skadestånd av svenska staten ! Svenska tjejer är ju som dem är vet ju alla män från Muhammed -länderna …är man inte klädd från topp till tå enligt sharia -lagen så får man faktiskt skylla på sig själv…kvinna måste bete sig anständigt ! Annars blir det Muhammed kuk i röven bums ! Kan inte svenska män skydda sina kvinnor eller måste tjejerna skapa sin egen polis ?