Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Malaysia nu – Sverige om 50 år?


ISLAMISERING Det pågår absolut ingen islamisering i Sverige – detta får vi höra stup i kvarten av den ena ”experten” efter den andra. Och hycklarkörerna stämmer upp bakom sina tvetungade idoler med sina falska sångstämmor, så illa att det skär sig i öronen och in i märgen.

Sakta men säkert breder ändå muslimerna och islam ut sig i Sverige. De smyger fram sakta på bred front, vi har idag muslimska statliga chefer, riksdagsledamöter, muslimer på Migrationsverk och liknande verk. Överallt ser vi personer bli intervjuade eller artiklar underskrivna med idel arabiska namn. Fler och fler, till och med inom polisen, och nyligen började försvaret att söka efter hjälp av utomeuropeiska personer. Hur kommer det sluta?

Ja, det kanske kommer sluta som med hur Malaysia ser ut idag, som ett exempel. Sedan maktskiftet 2008 pågår en intensiv debatt i Malaysia om en tilltagande islamisering av landet. Hur ser det ut i Malaysia då?

Cirka 67 procent av Malaysias invånare är muslimer, det är inte Sveriges – ännu – men om 50-75 år, kanske. Men varför ens ta risken att det kommer bli så? Med dagens utveckling tillsammans med dagligt förnekandet av att en islamisering pågår, trots att det sakta går åt det hållet – medvetet eller omedvetet ska vi låta vara osagt ännu – kommer det förr eller senare komma till den kritiska punkten att ”nu är det försent, nu har det hänt”.

Det räcker med att komma till den brytpunkten att islam har tillräckligt med folk i Sverige att de kan starta upp ett islamiskt politiskt parti som muslimerna kan rösta in på demokratisk väg. För om det verkligen gäller, så sitter nog alla korantrogna muslimer på samma avbytarbänk, och då spelar det ingen roll hur många ”moderata” muslimer som passerat vår gräns, de kommer att rösta på sina egna. Och voilá, som ett brev på posten – aha-upplevelsen är ett faktum. Den aha-upplevelsen som vi nu 50-75 år tidigare varnade för. Vad har vi svennar gjort för ont för att bytas ut?

Det räcker att detta tänkbara islamparti kommer ha 20-25 procent av rösterna för att kunna bilda opinion och markanta ändringar i landet Absurdistan. Och med deras höga barnafödande tillsammans med den hysteriska massinvandringen från fel länder, som ökar på fyra gånger till med hjälp av anhöriginvandringen så kommer Sveriges befolkningsexplosion vara högst i hela världen, jämfört med grundtalet av invånare.

Invandrarantalet kommer alltså tre-fyr och femdubblas fort. I Somalia kan en familj med släktband bestå av en mindre by på 50-100 personer, som vi själva har fått höra från personer i Sverige som kommer från just sådana familjebyar. Skulle fem sådana byar komma hit, föda sina fyra till tio barn som de oftast gör, så är resten enkel matematik att räkna ut hur det kommer se ut på en generation. Och då har männen inte bara en fru.

För att återgå till Malaysia, kanske det är en väl grov ytterlighet att ha Malaysia som jämförelse. De har ändå faktiskt ett av världens tuffaste censursystem, speciellt när det gäller översikt av böcker, film och musik med religiöst tema. Den kristna minoriteten består av cirka tio procent av befolkningen, och enligt en lag där ska kristen litteratur bära en etikett med orden ”endast för icke-muslimer”. Liknar inte detta judarnas märkning med Davidstjärnan under Hitlers tid tro? Snarlikt i alla fall.

Men Sverige börjar ju även här att censurera mer och mer, just för att inte ”kränka” andra religioner. Böcker, tidningar, vissa ord, kommentarer under tidningsartiklar, reklamaffischer på stan, TV- och radio-program med mera med mera. Yttrandefriheten är knappast någon yttrandefrihet, så länge du inte tillhör Expo, islam eller någon organisation som står på vänsterflanken och viftar med en tomatröd fana och skriker ”rasister” till allt som rör sig till höger om mitten.

Nyligen väcktes det åtal mot en butikschef, Nik Raina i Malaysia, för att hon sålde en bok som regimen hävdar vara anti islam före den bannlystes officiellt. Nu riskerar hon upp till två år i fängelse och/eller böter på 6 500 kronor – om hon döms i sharia-domstolen i september.

- Bannlysningen är en förolämpning mot en ny generation malaysier. Censur behandlar medborgare som barn. Censur nekar människor deras frihet att tänka, skriver Irshad Manji, författaren till den aktuella boken ”Allah, frihet och kärlek”, på sin hemsida.

De religiösa minoriteterna anklagar den nu styrande regeringen med partiet UMNO som vapendragare för att underminera minoriternas rättigheter. Och detta parti utmålar sig själva som nationalistiskt, moderat islamistiskt och konservativt. Hujedamig för islamisterna om de moderata muslimerna agerar på detta sätt. Kan det vara likadant här i väst, att de kallar sig gärna ”moderata muslimer” för att slå blå dunster i våra ögon, för att sedan när de är tillräckligt många visa sitt rätta jag? Javisst, så kan det mycket väl vara, och ingen hade blivit förvånad. Utom Lööfar, Ullehagare, Sundströmskor och Reinfeldtare. ”Det hade jag ingen aaaning om”, lär vi, eller våra avkomlingar få höra då.

- Det pågår en islamisering av Malaysia som drivs av det styrande partiet. Tyvärr slår det hårt mot de religiösa minoriteterna, säger Göran Collste som är professor i tillämpad etik vid Linköpings universitet, och som själv lett ett forskningsprojekt kring religiös pluralism i Malaysia.

Det är inte bara Irshad Manjis bok som blivit bannlyst i Malaysia. Charles Darwins bok ”Om arternas uppkomst” har också blivit det, likaså har litteratur från Khalil Gibran och Salman Rushdie blivit bannat. Vissa ederingar av biblar i Malaysia har bannlysts av styret enkom för att de använt ordet ”Allah” för Gud i översättningen till lokala språk – detta tycktes ”förvirra muslimerna”.

Nästa år är det val i Malaysia, och enligt Göran Collste kommer resultatet av det valet vara klart avgörande huruvida Malaysia fortsätter islamiseras eller gå mot friare tider.

- Malaysia försöker i dag ge sken av att man respekterar demokratiska fri- och rättigheter. Men det gör man inte i praktiken, säger han.

Ser ni röda tråden i bilderna? Det kommer att se likadant ut över hela världen till slut. Öppna gränser borde stängas.

Delar av informationen från Dagen

 • http://www.facebook.com/einar.revhejm ulven2

   fyyfan .

  • Benny L ”Pursvensk”

    Håller till fullo med på allt du skrivit!

   • j_london

     Jag också!

 • pungrat

  Finns det inget som är rolig? Ärtsoppa med pannkakor är väl i alla fall lite gott?

 • http://www.facebook.com/people/Maggi-Haglund/607953206 Maggi Haglund

  Muslimerna var i början av 90-talet i minoritet. Buddister(kineser) , hinduer(indier) plus kristna( kineser, indier) var i majoritet. Det är kineserna, som byggt upp välfärden i landet och gjort Malaysia till välmående land. Dessa kineser, ofta 3 och 4 generationen infödda i landet har behandlats som 2 klassen medborgare i jämförelse till de s.k. bumi putras, jordens folk, alltså malaysierna själva, som är muslimer. Muslimerna har företräde till all utbildning, bostäder och får alltid billigare lån. All industri har byggts upp av kineserna, men den politiska makten har alltid legat i muslimernas hand. Muslimerna skaffar fortfarande mellan 6 till 10 barn, medan kineser, där båda föräldrarna jobbar hårt, bara har 1 eller högst två. Indierna har gått samma väg som kineserna. Därför har muslimerna nu på mindre än 10 år blivit i majoritet och är nu på gång att islamisera landet till 100%.  Så tack och adjö älskade Malaysia. Du har givit mig så mycket glädje och det är med sorg i hjärtat jag nu ser dig gå mot din egen undergång . Selamat malam, Malaysia
  Så fort går det. Var rädd!!!!!!! Jag är det.

 • Oxis

  Om inte muhammedanerna hålls på mattan kommer det att sluta med ett maktövertagande eller också ett inbördeskrig. Det sistnämnda är väl det enda språk dessa människor förstår.

  • World Traveller

   Jo, men finns det tillrackligt manga svenskar som ar villiga till att ta till vapen for att forsvara sig? Det tror inte jag.

 • terrormc

  Ja som tur är jag död om 50 år så jag slipper uppleva katastrofen. Men stackars mina barnbarn…. Hoppas att galenskaperna stoppas i tid.

  • MAX_RADIKAL

   tyvär så är det försent att på fredlig väg ändra detta nu vi kan tacka alla Henar so styrt detta land de senaste 40 åren måtte vi aldirg glömma vilka de är

 • http://3kronor.wordpress.com flumnisse

  mycket bra…
  sånt här måste belysas, islamiseringen blir svår att bryta om om inget drastiskt görs.. då menar jag stäng europa för det här är inget tillfälligt!! det pågår och kommer fortsätta så slutmålet är hela världen, islam tvekar inte de har siktet inställt alla medel tillåtna sofistikerat i civila samhällen där de inte har makten men när de ser en möjlighet att hitta ett överläge och kunna ta makten med våld då försöker de,, 
  de är hängivna underkastade till total lydnad och dyrkar muhameds ord nedskrivna knappt tvåhundra år efter hans död..

  islam breder ut sej överallt de har inget val men det är helt efter planering, jag menar så länge de multiplicerar sej måste de öka sina domäner, de får helt enkelt inte plats på hemmaplan längre.
  det pyser över nu de kan inte vara vänner sinsemellan utan träter om vilken typ av islam som skall dominera och styra erövringen av världen.
  de som ser vad som sker försöker lämna skutan medans tid är problemet är att europa kan inte ta ansvar för alla som vill fly islams nya styre.

  vi har inget annat val än att bekämpa islam, hela länder som tidigare varit befriade från underkastelse av islam följer nu mer sharialagar
  vi har islamister i våra samhällen som aktivt lobbar för sharia

  strategin att bli domineraande och ta över genom övertalighet är inget nytt och gäller oxå de armeer som nu sakta men säkert väcks till liv och samlas ihop inför den stora erövringen, hypnosen som blivit indoctrinerad väcks till liv,, ledarna som stått fast vid sin tro manar muslimerna till strid vid given uppenbarelse, profetsiorna skall uppfyllas..
  det står i skrifterna,, 
  de flesta muslimer är kanonmat framavlade i ett syfte att ta över världen för att sen gynna en enda klan i slutänden, se hur stryckturen inom islam ser ut i de allra flesta fall, de flesta muslimer är fattiga stackare i våra ögon (inte de i sverige som skor sej på vår välfärd undantaget de som sköter sej), kvinnan oavsett slöja ses som en underkastad varelse vart syfte är att avla fram mer krigare till islams ära och vara mannen till lags, lyda mannen osv.
  de som lever omkring oss i sverige är en mycket liten andel och är inte på något vis en riktpinne vad islam står för, merparten har inte förmånen att leva med vattenkloset ens,,
  (ändå orsakar islam mycket skit i vårt samhälle) islam är ett hot mot den civilisation vi lever i och uppskattar islam har inte begreppet fred i sin tankevärld utan målet är att bli den dominerande ideologin i världen och införa sharialagar överallt och det står fast för det är skrivet i sagoboken..

  tappade tråden sorry hehe
  no surrender

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

   Sverige kommer att  bli ett u-land.

 • Tesak

  kasta ut muslimerna, det ända dom gör är att kräva saker och att säga dom är kränkta.
   Vi måste ställa krav på dom som kommer till Sverige,
  Flyktingar som kommer till Sverige, ska inte få komma in om dom är muslimer, dom ska ha en utbildning som är gymnasie utbildning som lägst. Dom ska inte vara straffade tidigare i några länder alls. Svenskt medborgarskap ska vara på prov i 12 år

 • MAX_RADIKAL

  detta är precis vad som händer om vi inte skickar ut dem snart :(

  • RobertSt2

   Det är nog redan försent. Tyvärr. Stänger vi gränsen imorgon så har vi redan tillräckligt med muslimer för att de skall komma att ta över, om än fördröjt.
   En muslimsk kvinna föder i snitt 4 barn under sitt liv. En helsvensk kvinna 1,7 barn. Räkna lite på det så får du se vart du hammnar om 5-7 generationer….

 • init100

  Censur nekar människor deras frihet att tänka, skriver Irshad Manji,
  författaren till den aktuella boken “Allah, frihet och kärlek”, på sin
  hemsida.

  Den boken läser jag just nu, en utmärkt bok som jag tycker går att applicera även på den situation vi kritiker av multikulti befinner oss i. Det finns många paralleller mellan å ena sidan invandrings-, islam- och multikulti-kritiker i Sverige/Europa och å andra sidan reformistiska muslimer gentemot islam i stort. Både vi och de lyfter obekväma frågor som våra respektive etablissemang helst av allt skulle tysta ned, och både vi och de drabbas av liknande reaktioner när vi gör detta.

  Jag kan även rekommendera hennes förra bok, ”The trouble with Islam today” eller ”Det muslimska problemet” som den heter på svenska. Jag har dock köpt båda böckerna på originalspråket engelska, då man slipper oroa sig för förlorade nyanser eller politiskt korrekta omskrivningar.”

  Hujedamig för islamisterna om de moderata muslimerna agerar på detta sätt. Kan det vara likadant här i väst, att de kallar sig gärna “moderata muslimer” för att slå blå dunster i våra ögon, för att sedan när de är tillräckligt många visa sitt rätta jag?

  Kanske, kanske inte, och det kan nog variera från person till person. Vissa islamister kallar sig säkert ”moderata” för att lura oss att de är ”snälla”, men andra ”moderata” muslimer nog är moderata själva, fast skrämda till tystnad av islamisterna inom sin etniska/kulturella grupp.

  Irshad Manji förklarar bra problemet med ”moderata” muslimer i följande videoklipp:

  ”Irshad Manji: Moderate islam to blame”
  http://www.youtube.com/watch?v=YvRh_hVGLuE

 • Leikin

  Finns förmodligen inget dummare folk i världen än svenskar, som är på väg att begå nationellt folkmord, bara för att få framstå som världens mest humana och snälla folk.

 • Magentan

  ”… I Somalia kan en familj med släktband bestå av en mindre by på 50-100
  personer, som vi själva har fått höra från personer i Sverige som kommer
  från just sådana familjebyar. Skulle fem sådana byar komma hit, föda
  sina fyra till tio barn som de oftast gör, så är resten enkel matematik
  att räkna ut hur det kommer se ut på en generation. Och då har männen
  inte bara en fru…”

  Glöm inte räkna in att när samtliga barn blir giftasvuxna (dvs i tonåren) hämtas deras tillkommande ALLTID från hemlandet. Alltså ska en kusin eller annan släkting/klanmedlem från hemlandet adderas till varje barn i en troende muslimsk familj.

  Denna äktenskapsimport,
  som kallas för ”kärleksinvandring” av alla godtrogna och
  stupida svenskar, är den största andelen av vår anhöriginvandring.

  http://www.migrationsinfo.se/migration/sverige/anhoriginvandring/

 • Oberst

  Stackars jävlar som bor i Hjällbo.

 • World Traveller

  Det kommer att bli sju resor varre i Sverige tror jag. Och det mycket snabbare an om 50 ar.

 • gamiso

  Ha ha 50 år folk strömmar in okontrolerat och sprider sig överallt om
  10 max 15 år kommer vi ha skägg och slöja vare sig man vill eller inte så ser
  vår framtid ut måste jag säga.