Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Makabra scener på samvetslösa syrier – snart i Sverige


SYRIEN AUGUSTI 2012 En fasansfull vidrig amatörvideo dök upp på YouTube i söndags, som uppenbarligen visar en ohygglighet mot offentliganställda i Syrien. Klippet visar en skara muslimer som samvetslöst kastar ner människor (de postanställda) från postkontorets tak.

Videon, vars oberoende källa inte kunnat bekräftats, visar flera dussin muslimer som omger trappan till postbyggnaden, några av dem skanderar ”Allahu Akbar!” De tittar på liken(?) som kastas ut från det höga taket och rullar nerför trappan. Det är svårt att avgöra om de kastar ut levande eller döda kroppar av de postanställda. Varför skulle de göra sig omaket att släpa upp lik upp till ett tak för att kasta ut dem?

Troligtvis fick de anställda gå upp själva på taket, man ser att folkmassan inte har skjutvapen så detta var ett enkelt sätt att döda dem. Islam har talat igen.

Vi varnar alla känsliga människor för detta klipp – det är horribelt att skåda. Och sådana här människor tar sig säkert hit till Sverige – och får bidrag.

 • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

  Inte bara bidrag utan livslång försörjning….. rädda mig från denna onda mardröm!

 • per22

  Svenska postanställda vägrar via sitt fack att dela ut SD:s reklambroschyrer.
  SD är det enda parti som vill förhindra att samma öde drabbar de postanställda i Sverige.
  Undrar hur långt det skall gå innan dom inser sitt eget bästa.

  • http://www.facebook.com/people/Varenus-Luckmann/1497670917 Varenus Luckmann

    SD vill ju inte alls stoppa invandringen, än mindre repatriera de vildar vi redan har här. SD har bara fjärmat sig från sina ideal mer och mer för var dag som går. Idag försöker de inte ens kalla sig nationalister längre.

   Svenskarnas Parti är det enda gångbara partiet som vill stoppa invandringen, genomföra ovillkorlig utvisning för kriminella invandrare och avveckla mångkulturen.

   Att sedan stå och vänta på att svenska postanställda ska inse sitt eget bästa.. tror inte det finns mycket hopp bland våra statsanställda någonstans. Yttrar de fel åsikter så blir de bortsopade och är således inte postanställda längre.

   • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

    SvP har för mycket arbete framför sig innan de kan anses vara ett seriöst alternativ. Ca. 20 års arbete.

    SD är i riksdagen och gör ett mycket bra arbete. Det finns ingen anledning för patrioter att rösta på något annat parti och splittra invandringskritiska röster till ingen nytta. Vill ni leka med era egna röster så gör det men det är inte så ansvarsfulla patrioter agerar när så mycket står på spel.

    • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000379572248 Pehr Ådale

      Några av dom gör ett bra jobb i kommunerna.
     Dock inte i min.
     Dom flesta som sitter i riksdagen är förblindade av sina nyvunna höga löner och fjäskar för media.
     Jag vill se ett starkt uttalande av SDsriksdagsgrupp eller ledare mot Aftonhoran och Svt innan jag ens funderar på att rösta på dom.

     • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

      Prio ett för SD kanske har varit att få en syl i vädret i media. Jag funderar ibland, Om jag hade varit SD-ledamot hade jag vägrat att prata med Svt för att de är lögnare, och sagt det till dem med samt därefter bara kommunicerat med väljarna via bloggar och dylikt.

      Det är kanske bl.a. därför som jag inte skulle platsa som politiker. Man inte kan bortse från etablerade media eftersom de flesta svenskar fortfarande tittar på, lyssnar till och läser skiten. Numera får Åkesson faktiskt prata till punkt vilket måste ses som en framgång. SD har inget annat val än att utnyttna medias förkärlek för att dissa SD och trots allt motarbetande försöka få ut sin politik. Detta har de faktiskt gjort väldigt bra med de förutsättningar som är.

      Det jag tycker att Åkesson, som jag tycker är mycket duktig, skulle kunna förbättra är att bli tydligare och sluta prata om badtider. Nu har han pratat om separata badtider på simhallar så ofta att media börjar flina åt det. Ifall kommunen hemma hade satt upp separata badtider för män och kvinnor som komplement till de normala öppettiderna så hade jag bara tänkt, Jaha det är väl några gamla käringar som vill bada för sig själva. Inga problem. Förbannad blir man för att de gör det pga att muslimer efterfrågar det och mycket annan specialbehandling som går ut på att dissa kvinnor och svenskar. Det är muslimerna som är problemet, inte separata badtider, det hade vi förr med i Sverige.

      Kent Ekeroth är tydlig gällande islam. Han jobbar stenhårt även mot daltandet av kriminella. Han har en hård retorik. Den är ett bra kompliment till Åkessons mjukare retorik.

      Almgren är jättebra retoriker liksom Sällström, även om han stakar sig lite i pratet vilket inte förtar det han säger på ett bra sätt. Hanna Wigren…. eller vad hon heter, från Falköping är bra med. Petzäll var bra innan han gjorde bort sig. Björn Söder kan tala för sig och det finns flera. På kommunnivå har man ett problem. Det förstärks av att Afa attackerar folk i deras hem samt att man blir utesluten ur facket och får sparken från jobbet om man engagerar sig. Sjuklövern gillar när Afa attackerar Sverigedemokrater. Det rör inte Schweinfeldt i ryggen att Therese Borg och Gabriella Svensson (Svensson väl?) får rutorna krossade hemma.

      Då är svårt att få folk att vilja bli politiskt engagerade då. Naturligtvis slår detta tillbaka på sjuklövern men det tar en stund innan effekterna märks av det.

    • World Traveller

     Bra sagt.

   • http://twitter.com/rogerpanglao Roger B Hermanson

    SvP ser endast en fara i de som inte är en fara…….judarna.

    Det farliga är att släppa in fanatiska islamister.

    • Denoroligedemokraten

     Och vem är en bidragande orsak till att de kommer in? Jo judiska grupper. Googla på ”David Schwarz” (den svenska mångkulturens fader) och ”Barbara Lerner Spectre (”Europa måste lära sig att bli mångkulturellt och det är vi judar som måste leda utvecklingen”, typ). Det var också judiska grupper som i mångt och mycket låg bakom 1965 års Immigration Act i USA, som satte fart på invandringen av icke västerlänningar till USA.

     Det löjliga i sammanhaget är att dessa grupper pushar för mångkultur i USA och Europa, men när det gäller Israel så ska det vara så renrasigt som möjligt eftersom det ”hotar den judiska rasen och särarten”. 

     För ett par månader sedan så fick afrikanska butiksägare sina rutor krossade av judar i Israel. Visst, påminner det om en historisk händelse i Tyskland, 1938 …

     Snacka om hyckleri!

     • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000379572248 Pehr Ådale

       Jag är kluven till SD och betraktar dom enbart som medgångsnationalister.

      (Att jämnföra med fotbollens medgångssupportrar).

      Om SvP tonar ner sitt hat mot judarna och istället agerar mer mot muslimerna så går jag med i morgon.
      Vi kan inte stirra oss blinda på vad som sker anorstädes utan får titta på vad för skit som finns innanför gränserna.

   • World Traveller

    Jag raader alla i SvP att ga med i SD och paverka dom inifran. Laer av fienden.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Jag orkar inte reagera längre. Vedervärdiga varelser som en vedervärdig gud/allah har skapat!

  Tvi vale!!

 • http://www.facebook.com/people/Johan-Reise/645987028 Johan Reise

  djur som dödar djur. va glada så länge det varar.snart är det vår tur

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Svenne fortsätter att titta på tv som om inget har hänt. Snart börjar väl Doobidoo igen och varför då bry sig om sånt här?

   • http://avpixlat.info Realisten70

    Det är just en av anledningarna att dom kör så mycket skit på TV som Allsång på Skansen, Doobidoo och så vidare för att folk inte ska märka verkligheten. Dom ska stanna kvar i sin törnrosasömn som politikerna och media skapat åt dom.

    Stänger man av skiten på TV och håller sig till normala saker som den här sidan och några fler så får man se verkligheten.
    Det är då man vet vad man ska rösta 2014 och framöver om man inte redan röstat rätt vill säga.

    Alla andra kommer gå under framför sin TV.
    Vi andra vet vad vi ska akta oss för.

   • World Traveller

    Vad i josse namn ar Doobidoo???   :-)

    Det MASTE jag titta pa nar jag kommer hem till Sverige…..NOT.

 • http://www.facebook.com/people/Johan-Reise/645987028 Johan Reise

  föresten undra varför inte aftonbladet visar detta på deras extra extra

 • medborgargardet

   fruktansvärda avkommor till folk..

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Sjuka människor. Välkomna till Sverige. Flytta gärna in till era kompisar i riksdagen. De gillar er.

 • Bogus

  Jag har sagt det förr och jag säger det igen, varför al omvärlden ta emot flyktingar från den regionen när den arabisk våren klart och tydligt omvandlat Libyen, Egypten mfl länder från diktaturer till samhällen de vill ha?

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Det är dags att beväpna sig ordentligt. Katana, machete, Tec-9 (svensk pistol), ett gäng handgranater, Taser osv. Har jag glömt något? 

  • Oberst

   Eldkastare.

   • World Traveller

    Eldkastare med octo-gel  :-)

    Fick utbildning pa det 1987. Ej i Sverige kanske ska tillaggas.

    Annars ar favoritvapnen G3 (AK4) och Glock 19. KSP58 ar inte saa dumt det heller.

    AK5, G36, M4, FAMAS, SA80 ger jag inte saa mycket for.

    Om jag skulle byta ut AK4 mot nat modernare saa fick det bli H&K 417 med 16 tums pipa och Glock 23 (svaart att fa tag i ammo till Glocken bara).

 • Catinka

  Fel där SweCon, sådana människor prioriteras i Sverige!
  Likt hyenor samlas de för att ta del av festen.

 • friryttaren

  En annan variant av balkongfall.

 • http://profile.yahoo.com/7QLCY6BSESRBSPNNECWO2KLALA PK

  En folkfest för hybriderna i Syrien. Dessa avskyvärda parasiter på jorden och nu väller det dessutom in ännu fler över Absurdistans gränser. Var redo på att försvara er.

 • stressad_skattebetalare

  De är allihopa välkomna till Sverige, våra politiker betalar dem svindlande belopp om de kommer hit eftersom de är politikernas viktigast prioritet. Vilda aphordar ska hit till varje pris anser politikerna utan att kunna motivera sig. Ingen kan förklara varför alla världens psykfall och galningar måste just hit?

 • Oberst

  Blir detta verklighet i Malmö nästa år?

  • Xjoson

    Det är redan verklighet, kvinnor som ”råkar” ramla ned från balkonger.

   • Magnus99

    Se filmen som en instruktionsvideo.

 • kirre

  Bland det jävligaste jag sett. 

 • kokoo

  Arabidioterna kan från riksdagstaket visa Alliansensfolk hur det skall gå till när dom blir de nya kulturberikarna i Sverige.enl facket skall dom naturligtvis  ha höjdtillägg.

 • sprutt

  Kan man kalla detta Barbari??

  • ledsenfarmor

   Nej, det tror jag inte. Det är vi svenskar som är barbarer. Alla andra är mjuka, varma, goa  och kärleksfulla.

 • http://3kronor.wordpress.com flumnisse

  mörkermännen är fostrade enligt islams sanna lära och accepterar inga avarter bland sina egna och kräver total lydnad,, sen att de är perverterade genom medveten linjeavel för att vara fogliga undersåtar som med enkelhet går att manipulera och styra, makt över massan,,
  de är grymma blodtörstiga män som gör vad som krävs i islams namn, aggresiva utan empati, låg inteligens hög testosteronhalt framavlade för ett enda syfte,, ta över världen.

  de kommer krävas enormt mycket offer när den tredje vågen rullar in över europa och det är en kamp vi måste ta för vår egen överlevnad och vi måste slå tillbaka mörkermännen som vill ta över våra länder.. 
  det är inte frågan om om utan när, de har börjat rensa ut de element som står ivägen för en invasion, just nu är det shiiter som skall konverteras eller dödas då de är sekulära och tillåter andra trossamfund leva tillsammans, sakta men säkert återbildas khalifatet/emperiet för att slutligen stå enade under samma flaga och sharia,, sen så är det europas tur…

  de är redo att dö för sin tro, vi i väst har inte ens en gemensam värdegrund att stå på längre vi är långt ifrån redo för denna strid, vi är sönderdelade av framförallt vänsterblocket som fått igenom mycket av sin värdegrund som splittrat människorna med en tro på politisk korrekthet vilket inte kommer att hjälpa oss ett skit inför kommande drabbningar snarare stjälpa oss,,
   vi måste se hotet från islam för vad det är, folk som är kapabla till självmord för en totalitär ideologi som vill ha världsherravälde, indoktrinerade varelser vars inteligens sträcker sej till att lösa konflikter med våld..

  klipp där muslimerna visar sin brutalitet finns det gott om och detta är majoriteten av muslimer som vi ser göra detta under enormt grupptryck frammanat under fredagsbönen, perversa folk som njuter av andras död och nöjer sej inte med att döda det skall lemlästat och skändas även redan döda kroppar..

  effekterna efter linjeavel under tusen år är oåterkalliga går ej reparera hur gärna dom än vill,
  genpolen är förstörd för all framtid men syftet har alltid varit detsamma att ta fram en arme av totalt undergivna lydiga soldater som strider för islam, vilket har lyckats ganska bra om man ser till vad som sker runt om i världen, sjuka människor,,

  detta är vad vi har att vänta när det blir vår tur att erövras…

  no surrender

 • World Traveller

  De inte bara tar sig till Sverige – de blir inbjudna hit av Reinfeldt och hans stab.

 • Oberst

  Detta ger låttiteln ”It’s raining men” en ny innebörd.

 • ledsenfarmor

  Denna video ska jag twittra iväg till Ullenhag. Hoppas han njuter av sina nya ”vänner”, som han bjuder in i landet.
  Fy tusan vilka vidriga människor. Men så är de islamister också.
  Vad är det för fel på dem? Det kan inte bara vara inavel. Måste vara något mer allvarligt.

 • swebyggare

  Dessa syrier lär bli den största av asylturisterna som söker sig till Sverige i år, inte de som som inte lär sig flyga. Flygsäkerheten lär inte bli bättre här i landet när dessa väl har kommit hit och ser sina möjligheter att starta upplopp.