Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Hur tolkar ni denna Facebook-kommentar?


DOLT HOT Någon Wafa El postade följande idag på ”Ex-Muslimer i Sveriges Walls” Facebook-sida:

”Ni är verkligen de kvinnor och män som förtjänar stening :) ) det kommer komma den dagen då ni ångrar er så jävla djupt :) och säg hur mycket ni vill att det inte kommer hända och VI (muslimer) säger att det kommer, vänta bara :) Än en gång NI förtjänar stening :) ! Peace out!!” Speciellt det sista sticker ut från fredens religion ”Peace out!!”. Hur hade det tolkats om en SD:are hade skrivit på en muslimsk sida: ”Ni förtjänar att skjutas, det kommer komma den dagen”? Hade media rivit upp himmel och jord då tro? Skärmdump nedan.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Ännu ett litet islamistäckel som bör sys in i svinskinn och kastas i havet

  • Prellen

   Skita ner havet!!! Nej tack. Man kan utnyttja dem genom att mala ner dem och blanda slamsorna med slaktriavfall gärna gris och sedan tillverka biogas.

   • Sven Olsen – (argdansk)

    Där har vi också en variant – men vem vill köra på islamogas?

    Hundmat kanske  -  de är ju SÅ förtjusta i hundar?

    ;o)

    • Bulldoggen

      Nej bevare mig väl. Min hund ska har bra mat,inte sån smörja. Dom kommer från någonstans & har sina sympatier på samma ställe så det bästa vore om dom ”utvecklar” sina hemländer.

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Hot och brottsplanering genom det egna ansiktsbokkontot är väl alla brottsutredares och samhällsövervakares våta dröm. Riktigt intelligent. ”Kvinnan i artikeln vill vara anonym. Vi kan kalla henne Wafa El.”

 • init100

  Fredens religion har (återigen) talat.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Väldigt sant. Alla muslimer kan koranen utantill och alla muslimer vet att på agendan står utrotning av alla ickemuslimer. Därefter utrotar man muslimer som inte vill acceptera sharialagarna. Sedan är det fritt fram för alla barnknullande manliga muslimer att förlusta sig på åttaåringar och nedåt. Hur fan kan kvinnor hylla islam? Är alla muslimska kvinnor soprena i pallet?  Den dagen muslimerna kommer efter mig blir det blodbad.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Undrar vad Hästflinet säger när skäggen kommer efter henom?

 • SWEbuilder

  Islamistsvin.

 • pungrat

  Det är inte en musse som skrivit detta. Bara ser det på svenskan

  • http://profile.yahoo.com/7QLCY6BSESRBSPNNECWO2KLALA PK

   Det har gått så långt att vi har mussenazzar i dagens Sverige som kan både skriva och stava.Mussenazzar som har varit på lektionerna i skolan och är födda här:(.

  • helkoll

   Bra att du är smart. Vem har skrivit det? Du? AFA?

 • denaknakejsarna

  Vi måste sätta stopp för det här. Det mångkulturella samhällsprojektet ska avbrytas, skrotas, det ska förpassas till historiens sophög och ses tillbaka på som det sinnessjuka, destruktiva påfund det är. Vi ska med fasa minnas hur makt och media under lång tid hjärntvättade folk, hur de hetsade svensk mot svensk, hur våldtäktsoffer försvarade sina förövare, hur man gick ur huse för att med näbbar och klor slåss för sin egen undergång. Hur svenskar och andra europeer indoktrinerades att välkomna förfallet.

  • modernghost

   Intentionen är väldigt bra. Nu får du vara snäll och berätta för oss övriga hur du har tänkt att detta ska genomföras? Enligt vad jag har sett, hört och läst hittills, låter svenskar sig hellre våldtas och slaktas än att ta till praktiska handlingar.

   Ensamma människor, var och en i sina reglade lyor med sina skulder, sin skräck och diverse annat elände, har nog helt tappat självbevarelsedriften… Jante-mentaliteten låter sig inte heller förglömmas – man slår hellre ihjäl sin granne än att låter den ha ens en minsta framgång. Sorglig historia i megaformat, mao.

   • denaknakejsarna

    Ja, det finns en inympad självdestruktivitet i svenskarna, och det är rent önsketänkande jag ägnar mig åt.

 • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

  Fy f*n, jag orkar inte mer. Låt alla j*vlar d*, bli stenade eller whatever. Alla dessa ”do godders” jag orkar inte med de mer. Låt hela landet, europa, världen bli en stor sopptipp där man tror på fantasifigurer och så vidare. men det får ske utan mig…. jag loggar ut……

 • Leikin

  Bra när muslimerna visar sitt rätta ansikte. De farligaste muslimerna är de som sitter i TV och lurar svenskarna att det finns moderata muslimer. Alla, inklusive Al Qaida, suger sin näring ur samma heliga bok, Koranen.

 • Oberst

  Det är löjligt att höra löss hosta!

 • Strandnypon

  Detta är hot som borde polisanmälas.

 • ledsenfarmor

  De förnekar sig aldrig.