Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Debattartikel: “Våldtäktsvågen är det största hotet mot svenska tjejer”


DEBATTARTIKEL En debattartikel skriven av Gustav Kasselstrand som behandlar problemet ”våldtäkt” i vårt land. Men samtliga tidningar och debattsidor som SDU kontaktat har avböjt publicering. Vi tar och hjälper till att sprida ut artikeln då vi alla vet hur läget är.

Så fort sanning ska skrivas och publiceras, där sanningen är för sann, så verkar svensk hyperultravänstermedia närmast anse detta vara spetälskt, och något som de vägrar att röra vid. Beröringsskräcken är närmast sinnessjuk, där hela media med få undantag, sitter på ljugarbänken och kokar ihop den enda storyn efter den andra, för att lägga ut sina illaluktande dimridåer över svennarna i landet. Nedan kan ni läsa hela artikeln från Kasselstrand.

”Sommarens våldtäktsvåg nådde sin kulmen under tre dagar i juli då 21 kvinnor utsattes för överfallsvåldtäkter eller försök till sådana. Den större bilden är alarmerande – under 2011 anmäldes över 6 500 våldtäkter enligt BRÅ, varav en dryg tredjedel av dessa skedde mot barn under 15 år. Det är dock bara toppen på isberget. Enligt Nationella Trygghetsundersökningen (NTU) anmäls endast 23 procent av sexualbrotten, vilket innebär att det totala antalet våldtäkter i Sverige kan uppgå till närmare 30 000 per år. 30 000 våldtagna kvinnor varje år innebär ofattbara konsekvenser för deras psykiska välmående – kanske under resten av deras liv.

Den ohållbara situationen där 82 kvinnor våldtas varje dag i Sverige kommer att förstöra hundratusentals människor. En betydande andel av våldtäkterna kan härledas till den förda politiken, som tagit hit personer som i relation till den svenska befolkningen är mycket benägna att begå våldtäkter. Faktum är att hälften av alla våldtäkter begås av invandrare eller invandrares barn (BRÅ 1996:2, BRÅ 2005:17). Överrepresentationen är hela fem gånger för utrikes födda.

Vad den här situationen leder till på sikt kan vi inte veta säkert, men klart är att en förlorad generation kvinnor växer fram, som – i kontrast till sina mödrar och mormödrar – ständigt behöver oroa sig över risken att bli våldtagen eller sexuellt ofredad. Vi vet att politiker har skapat problemet genom en ansvarslös invandring, men frågan är hur politiker ska kunna presentera trovärdiga lösningar på att återställa de kvinnor som fått sitt liv förstörd på grund av våldtäktsvågen. Politiken har alltså bidragit till kanske hundratusentals nya våldtäktsoffer, men politikens makt är inte så stor att den åter kan ge livslust och trygghet till de drabbade. Det här är bara ett i raden av invandringsrelaterade problem där politiker står handfallna inför en situation som man skapat på bara några decennier.

Den (förvisso nedtystade) politiska debatten om våldtäkter handlar ofta om huruvida våldtäkterna ökat till följd av en faktisk ökning eller till följd av ökad anmälningsbenägenhet. Det är en relevant diskussion, men min ambition med den här artikeln är inte att landa i ett resonemang huruvida den 500%-iga ökningen av antalet anmälda våldtäkter sedan 1985 kan förklaras genom faktiskt ökat antal våldtäkter eller genom ökad anmälningsbenägenhet i kombination med viss förändrad lagstiftning – det låter jag var och en bedöma. Alldeles oavsett ökningens orsaker så kvarstår faktum att vi lever i ett land där tiotusentals kvinnor våldtas varje år. Det måste till en ärlig och förutsättningslös debatt om vilka konsekvenser det här får. Jag menar att våldtäkterna är det enskilt största hotet mot svenska tjejers trygghet.

Tvärtemot vad många proffstyckare vill få oss att tro så sker endast en fjärdedel av sexualbrotten i offrets eller gärningspersonens hem. Man vill också få oss att tro att våldtäkter i huvudsak är ett sommarfenomen, vilket statistik från BRÅ motsäger. Av de 6532 våldtäkter som anmäldes förra året (med ett mörkertal på cirka 80 procent) var den månatliga fördelningen väldigt jämn. Det lägsta värdet var 420 medan det högsta värdet var 643. Under juni, juli, augusti anmäldes i snitt 541 våldtäkter per månad – att jämföra med månadssnittet över hela året på 544 våldtäkter, vilket alltså är något högre än under sommaren. Det vi ser är ett konstant högt antal våldtäkter under hela året, även om överfallsvåldtäkterna stiger under sommarmånaderna. Gärningsmännen går nästan alltid fria – endast 200 fälls varje år för våldtäkt eller grov våldtäkt, och om de väl fälls är de ute efter i snitt två år.

Etablissemangets tystnad, eller i andra fall helt verklighetsfrånvända beskrivning av situationen, är häpnadsväckande. Företrädare för Sveriges kvinno- och tjejjourers riksförbund efterlyste nyligen ”ett förebyggande arbete som bryter kopplingen mellan normer för manlighet och våld” som åtgärd mot våldtäktsvågen. De verkar helt ha förbisett att män från vissa kulturer är exceptionellt överrepresenterade. SDU menar att det bästa förebyggande arbetet är en kraftigt minskad invandring, i synnerhet från länder i Nordafrika och Mellanöstern. Men det är alltså bara åtgärder i förebyggande syfte. Vi står inför en situation där våldtäkt blivit ett vanligt brott i ett tidigare mycket tryggt land.

Det finns självfallet även svenska våldtäktsmän, och de ska straffas hårt för de brott de begår mot kvinnor – förbrytare ska inte längre behandlas med silkesvantar. Sexualbrott borde bestraffas mycket hårdare, och samtliga utländska sexualförbrytare ska utvisas på livstid medan svenska sexualförbrytare ska sitta i fängelse i många år. Man ska dock komma ihåg att över hälften av våldtäkterna faktiskt begås av människor som inte hade fått vara här om det vore för SDU:s politik. Något hårdraget hade således SDU:s invandringspolitik, med facit i hand, kunnat resultera i en halvering av antalet våldtäkter. Men verkligheten är att vår invandringspolitik övergavs under 1970-talet och nu står vi inför en situation där dagens generation unga kvinnor blir generation våldtäkt. Vad 30 000 våldtäkter varje år kommer att leda till kan varken jag eller någon annan svara på, men det verkar vara något som ingen vill prata om.”

GUSTAV KASSELSTRAND
Förbundsordförande
Sverigedemokratisk Ungdom (SDU)

SDU

 • Bajen666

  Vi kan däremot…kopiera och sprida nu …alla som kan och vill kan hjälpa..!

  Sätt upp dessa i köpcentrum,anslagstavlor på träden i våra parker ja överallt, vet ej om Gustav vill detta eller om det är lagligt att sprida det med hans namn..? Men va f-n..!

  Jag ska göra det ändå i smyg…ssstsss..

  SD 2014.

 • denaknakejsarna

  Det här kommer de styrande inte göra ett smack åt. De är för humana för det.

 • SM811

  Tidningar uppför sig som svin. Det fia ordet är inget som de tycker
  skall finnas i Sverige. De vill ha den kommunistiska våldsideologin som
  deras rättesnöre. Kommunisterna är de som har mördat flest människor i
  världen. Nu visar tidningarna att de stöder invandrarvåldtäkter. 

 • Tant_Stina

  Bra att ni tar in det här från SDU. Det här ska spridas. Det här ska 7-klövern inte komma undan med.
  Som kvinna känner jag mig livrädd nuförtiden, för min men framför allt för mina döttrars och deras småflickors skull.
  Dessa fakta ska spridas, det kommer att ta ett tag innan PKmedia skriver om det men det kommer de att göra, till sist är vi så många som känner till detta och pratar om det, att de inte kan undgå att skriva om det.

  • Suecote

   Det är äkta feminism det! Stor skillnad mot vad Sveriges så kallade ”feminister” ägnar sig åt i form av navelskådning och inbillade gröna mansmonster som de kan skylla all världens jävelskap på.

 • Suecote

  Jag önskar att jag fortfarande var ung nog att gå med i SDU! Bra rutet! Jimmie har inte vågat ta i den här heta potatisen ännu, men det är hög tid att ett politiskt parti lyfter upp denna skamliga verklighet i ljuset! Förhoppningsvis sprids detta även utanför Sveriges gränser så att omvärlden får upp ögonen för hur svenskar och svenskor systematiskt förtrycks och offras på den heliga mångkulturens altare med härskarklassens goda minne, allt för att inte kränka de blodtörstiga, våldsälskande ökenparasiterna.

 • http://sqworl.com/gscvmo iPan(kreascancer)

  OT:

  Vill ni kräkas? Läs denna: 

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2188075/Jobless-mother-seven-insists-family-deserve-1-25MILLION-taxpayer-funded-home-trashed.html 

 • mrsmarlowe

  Tack för en fantastiskt bra artikel Gustav Kasselstrand. Kvinnors liv har blivit så begränsat. Vi vågar inte vara utomhus på kvällen, ej heller vistas dagtid på folktomma platser, motionsspår etc. Att ta en långpromenad med ena handen på överfallslarmet och andra på kniven/sprayen förtar mycket av glädjen och den positiva upplevelsen att röra sig utomhus.

  Jag är så trött på att vara rädd, men ser heller ingen vändning. Hoppas att det stiftas hårdare lagar med långa fängelsestraff och utvisning. Våldtäkt är ett av de värsta brott man kan drabbas av. Återigen tack SDU för att ni tar kvinnors rädsla och utsatthet på allvar.

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  PK-etablisemanget hävdar att anmälningsbenägenhet är ett skäl till ökningen. Det tror jag inte på. Svenska kvinnor har säkert varit lika benägna att anmäla våldtäkter i alla fall sedan sjuttiotalet.

  Ett mörkertal på 80% och 30 tusen tror jag inte heller på. Det vore samma som ovan, dvs att våldtagna kvinnor inte skulle anmäla.

  Oavsett det, horribelt många våldtäkter i landet. Därför ändå en bra debattartikel av Kasselstrand.

 • Leikin

  Tack för en kille som Gustav Kasselstrand. Har själv träffat honom ett antal gånger. Kan försäkra alla att han inte framstår som någon farlig högerextremist, utan som en mycket vänlig och resonlig människa.

  • Lassekolja

   Just det att Gustav Kasselstrand m.fl. i SD, framstår som mycket, ödmjuka och sansade människor gör att PK-media sliter sitt hår. Dom får problem med att upprätthålla SIN bild av SD.

   • Goda_Samtal

    Till skillnad mot er här. Har man funderat på att joina er ideologi så är man ju totalt vaccinerad mot det nu. Här råder ju fullständig RASISM. Då menar jag att man hånar folk för deras hudfärg, ger dem dåliga egenskaper och kallar dem för det värsta jag nånsin hört! Inte fan är det nån som lyssnar då? Vi skulle behöva prata om detta i Sverige, men det är ju ni själva som omöjliggör det. Säger man emot en gång här får man så mycket rappakalja tillbaka att man ger upp!! Vill ni inte ha någon debatt där man lyssnar på olika perspektiv?

    • Lassekolja

     Det Du nämner är inget som SD står bakom. Att ev. SD-väljare skriver larviga kommentarer på nätet anser även jag missgynnar SD men det är till syvende og sidst inget SD ställer sig bakom.

    • http://twitter.com/Baltasarfred FA

     Lyssnar vanstern pa nagon annan?
     Var kommer den sakallade rasismen ifran? Ar det fantasi?
     Om 10 rodhariga tomtar bor i ett hus och 8 av dem snor grannens applen. Skulle du tycka att rodhariga tomtar ar tjuvar?

     Om Sverige har 80 % kristna och 20 % muslimer blir Sverige kallat et kristet land da?

     Nar man utomlands kategoriserar Svensken som blond och frigjord.
     Vart har man fatt det ifran?

 • Strandnypon

  Jag tycker mycket om Gustav Kasselstrand.
  Stå upp för svenska intressen inom partiet!
  Det var därför partiet bildades.

 • El Cid

  Berättade för Internationella kollegor om situationen i Sverige och dom hade faktiskt sett det, och undrade om det var sant. 

  En av dom berättade att hela hans klass som var från ”Sverige” kom från Irak och Afrika när han studerade på ett universitet i Tyskland för 3 år sen. Regeringen betalade deras utlandstudier utan lån från CSN, samma i Norge. Var en etnisk norsk där som hade fått arbeta och ta lån till utlandstudierna plus kämpa för ett stipendie medans MENA/Afrika packet åkte dit med all inclusive.

  I och med det berättade jag även om de eskalerade våldtäkterna och att våra politiker och poliskår skyllde detta på varmt väder och att ”tjejer klär sig för lättsamt”. Dom bara gapade och lyssnade helt mållösa, sen gick en av dom där ifrån i ren frustration när jag berättade att vänstern i landet beskyddar våldtäktsn*egrerna/Araberna. 

  Gustav Kasselstrand är en man med ruter i, honom vill vi höra mer ifrån. Han är Jimmie Åkesson fast me mod i.

 • http://pulse.yahoo.com/_X3WEK443A5YDONRY772CI6NSX4 Anna Svensson

  Med tanke på att Gustav skriver sanningen är det ju inte så konstigt att ingen vill publicera den, sanningen svider ju och svenska folket ska inte ”tyngas”

 • Andersonszkan

  Systematiska våldtäkter av svenska kvinnor är ett led i utrotandet av svensken – så vi lär nog inte få se någon reaktion från svenskhatande 7-klöverhåll.

  Politiken ligger fast sedan 1992 – Sverige ska förvandlas till en parodi på Iran eller Saudiarabien. Om inte svenska kvinnor vaknar ur sin zombiesömn snart kommer dom att vakna i ett helvete som dom inte kunnat föreställa sig i sina mörkaste stunder.

 • Theobservermum

  Den som rör min dotter vet inte vad han kan vänta sig… min dotter är graderad inom kampsporten och kastar omkull dem som väger mer än dubbelt så mycket som henne själv. Jag väntar inte på att något ska ske, jag ser till att hon är förberedd för det som komma skall. Tyvärr…

 • AliAnsen

  Här finns debattartikeln som en folder, färdig att skriva ut.
   
  https://www.box.com/shared/dn4vryl63j/#/s/dn4vryl63j/1/161049891/2923855529/1

 • Nemo Nemo

  Här finns en bra artikel som förklarar att statistiken är ganska svårtolkad i sig.

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/sds-rapport-far-icke-godkant_5193703.svd

 • ogudaktig

  Ett recept till kvinnor som är på väg att bli våldtagna – sparka honom i skrevet.

 • Simpson1

  Lite sjukt att fundera så eftersom detta är såpass allvarligt men dom där importterroristerna ger verkligen SD nya medlemmar.

  • boonkaan

   och det tackar jag for. Mera SD i svensk politik, så svensken vaknar upp och ser var våra pengar går. 

 • flagganitopp

  Inte ett ord om Örebromannen eller Hagamannen som har svenskt rekord i antalet våldtäckter. Varför tyst om dem?

  • Marcus_080

   Vi har svenska våldtäktsmän också. Dem får vi dras med. Poängen här är varför vi ska importera nya våldtäktsmän. Kan du svara på det?

   • flagganitopp

    Vi importerar inte våldtäktsmån, vi tar emot människor på flykt!! Subject: [swedenconfidential] Re: Debattartikel: ”Våldtäktsvågen är det största hotet mot svenska tjejer”

    • Marcus_080

     Men människor på ”flykt” är en väldigt liten del av alla vi tar in, de utgör endast 5-10%. Man vet också att denna lilla grupp innehåller mycket falska flyktingar då Sverige har ett av världens mest generösa/lättlurade asylsystem. I realiteten kanske det handlar om 3-4% äkta flyktingar. Detta innebär att 96% inte är flyktingar utan främst ekonomiska och anhörighets-invandrare. Varför ska vi ta emot dessa om dem är överrepresenterade i nästan allt som är negativt för landet?

    • Lassekolja

     Antingen spelar Du dum eller så är Du nästan lika naiv som Myt-Erik (Erik Ullenhag)!

    • AliasDL

     I begreppet ”människor på flykt” gömmer sig tyvärr även simpla lycksökare. Om en person är verklig flykting, är det då så smart att ”tacka” genom att begå våldtäkter och annat?

     Att det finns inhemska våldtäktsmän ursäktar inte på något sätt de invandrade våldtäktsmännen. Räcker det inte med de svenska brottslingarna, måste vi importera kriminalitet?

     Och ja, jag tycker precis lika illa om en svensk våldtäktman som en invandrad. Ingen skillnad där, alltså.

     För egen del vill jag att människor ska behandlas lika inför lagen. Dock ser jag gärna att utvisningsvapnet används oftare gentemot kriminella utlänningar. De personer som menar att detta är en dubbel bestraffning kan tröstas av att de som utvisas ofta får straffet reducerat i övrigt.

  • Katten Kattsvans

    Smygarn har rekordet, han är neger

  • Lassekolja

   Du ställer en mycket egendomlig fråga. Om Örebromannen och Hagamannen har vi (även Du) ju kunnat läsa i varenda tidning och höra och se i varenda radio och TV-kanal, t.o.m. med namn innan dom var dömda! Behöver jag tillägga att hela poängen med SDU-ordf.´s debattartikel är att ta upp den kategorin våldtäkter, som samtlig övrig media inte vill kännas vid. Just detta är anledningen till att Kasselstrands debattartikel refuserades av de sistnämnda! 

   • Goda_Samtal

    Alla inlägg här som inte är ”halleluja”-död åt alla utom svenskar betraktas som egendomliga eftersom detta forum, ja, här håller man med varandra i ALLT, automatiskt. Jfr gärna med masspsykosen i Tyskland. Varför ska man tänka själv? Ha ett tema bara och mässa runt det hela tiden så slipper ni det hårda arbete som eftertanke innebär

    • Lassekolja

     Visst kan vi byta tema, ex.-vis vad vi, även Du, gör när muslimer är i majoritet, om några generationer och efter ett sista demokratiskt val avskaffar SveaRikesLag till förmån för sharia. Med fortsatt massinvandring i kombination med skillnader i nativitet går det att rent matematiskt räkna fram när detta sker.
     Vi bör nog ta en funderare på detta fenomen. Om vi vägrar ta till oss dessa tankar borde vi åtminstone ägna en tanke åt våra barns och barnbarns framtid!

     • Pantarei59

      Men, vi har inte sett ut så här sedan istiden. Vad är du så rädd för egentligen? Jag är svensk och jag känner många araber som inte alls vill ha den islam du tänker på. De vill inte ha nån jävla religion alls de vill ha fred, lugn och ro samt ett arbete vilket alla jag känner har skaffat sig utom en! som alla andra araber tycker är totalidiot för han vill håva in bidrag och hånar de andra för att de inte skaffar 10 barn. En av tio alltså. Känner även svenskar som har varit sjukskrivna sedan 20 år tillbaka. halva norrland faktiskt. 
      Förlåt att jag fräst åt dig men här har alla fräst åt mig så fort jag öppnat munnen medan jag bara vill att man byter idéer och åsikter och lyssnar på varandra . Även jag tycker vi har bekymmer men jag vill inte lösa det på fel sätt.

   • Pantarei59

    så fort någon råkar ifrågasätta det minsta så har ni på denna sida tydligen hjärntvättats att svara ”du ställer en egendomlig fråga”. Går sådana frågor inte in i skallen eller? Det är en högst berättigad fråga. Om du bara gottar dig med detta får du ju aldrig något jämförelsematerial men då skulle du iofs se hur enkelspårigt mönstret blir och vad ska du gasta över då. Du framställer ju….äh meningslöst förresten

    • boonkaan

     skulle aldrig falla mej in att respektera in kriminell neger, zigenare eller muslim. N E V E R ! ! !

  • boonkaan

   Inte precis tyst om dom som du nämner om du jämfor med alla araber och muslimer som overraskarparar sej, som det ALDRIG skrivs ett ord om. Tänk om och skriv rätt…Om en svensk våldtar tas det upp i samtliga tidningar, om en invandrare våldtar är det T Y S T ! ! ! Så ditt inlägg saknar totalt sanning!!

 • http://pulse.yahoo.com/_MP6KICVC44WIX747TUG6KXLADQ Viktor Martin

  Svenskt rekord i antal våldtäkter har den sk HIV-mannen från Iran som har våldtagit minst 100 svenska kvinnor och barn och smittade många även med HIV. 

 • http://profile.yahoo.com/BYX2GUIPTDG24W75CCSZGAMJG4 Sten

  Uppgiften från BRÅ om att cirka 50% av våltäkterna utförts av män med utländsk bakgrund avser uppklarade brott i relation till antalet anmälda brott.

  I sin statistik har BRÅ bortsett från ouppklarade brott där gärningsmannen t.ex. talat med utländsk brytning.  Medräknas också denna typ av brott är sanningen även mer skrämmande.

  • Pantarei59

   vilka står för resten?

 • tagutanja

  Oh Sweden
  Oh Sweden
  the land of the free and the land of the beautiful women ! Det är ju så
  att svensk media har upplyst omvärlden i decennier att i Sveige är det fritt
  fram att ta för sig och i synnerhet att smaka av de vackra damerna, oh the
  beautiful ladies ! Come to Sweden and rape
  as much as you like ! The political correct police wont even bother about it ,
  not if you are a nigger or so called sand nigger because then you are one of
  the holy people in Sweden and do not need to worry about any punishments…Var
  i lugn och ro och forsätt och våldta, råna och mörda så mycket du vill ! Svenskarna
  är så toleranta, mesiga och ubersnälla att de låter dig löpa fri !

   

   

 • Markus Upplysaren

  Om 30 000 kvinnor våldtas varje år så innebär det ganska skrämmande statistik. Om svenska kvinnor lever i genomsnitt 83 år och låt oss säga att våldtäktsvågen håller sig konstant så får vi fram följande siffror. Detta är statistik för att skapa en bild av hur allvarligt läget är. 

  Säg att 20 000 NYA kvinnor våldtas varje år (är nog ganska sannolikt att 10 000 av dem kommer våldtas igen därför 30 000 – 10 000= 20 000) Säg att vi har en befolkning på 10 miljoner och 5 miljoner är kvinnor. 20 000 nya kvinnor som våldtas varje år utgör 0,4% av dessa och (30 000 utgör 0,6 % av alla de svenska kvinnorna). Multiplicerar man med medellivslängden för kvinnor på 83 (83×0,4) år så innebär det att 33% det vill SÄGA EN TREDJEDEL AV ALLA SVENSKA KVINNOR KOMMER NÅGON GÅNG UNDER DERAS LIV ATT VÅLDTAS MINST EN GÅNG MED NUVARANDE VÅLDTÄKTSFRAMFART.

  Jag hade gärna sett mer profesionell statistik, men säg att jag har en felmarginal med 50% Det är ändå sjukt mycket. Jag kan ha fel åt båda hållen..det kan vara värre. 

  • Emse1

    Lite mer statistik på Affes statistikblogg:

   http://affes.wordpress.com/2012/08/05/invandrarna-och-brotten-5-valdtakt/

  • Pantarei59

   Läs lite statistik tokstolle innan du håller lektion

 • Moberg

  Sverige är ett bra land för våldtäktsmän!

 • PekingNorroping

  Glöm inte att det finsn ett stort mörkertal av kvinnor som våldtas i hemmet m.m

 • Haraaz

  Nämen WOW, 50% utförs av invandrare?! Och de andra 50% som begås av etniska svenskar, var är debattartikeln om den halvan? Haha.

  • Anonym

   I förhållande till sin andel av befolkningen så är invällarna överrepresenterade, kunde du inte räkna ut att det var poängen?

   Dessutom är det så att VARJE brott som en invällare begår i vårt land är ett brott som INTE hade begåtts om de INTE hade släppts in.

 • UNObserver

  Det tråkiga är att de våldtäkter som individer från MENA utför är egentligen inte av sexuell/könsdrift utan ett sätt att visa sin nedlåtenhet mot dessa ”idioter” som ger dom fri mat, fritt husrum samt dagpengar!

 • AntonMelin

  Jag tror att det är runt 80% till och av våldtäkterna i Sverige begås av invandrare. Liksom alla andra grova brott. Drygt 50% av alla typer av brott begås av invandrare. Tänk då på att invandrarna är 14% ungefär av vår befolkning. Där kan man snacka om överrepresentation.