Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Annie Lööf riskerar en Juholt-effekt med sin kurragömma


OPÅLITLIGA POLITIKER Är det inte lite märkligt att en vanlig svenne som har en vanlig svennelön kan bjuda kompisar på en runda på krogen. Men kommer man upp sig som politiker, och helst som partiledare med en fet lön, så har man inte råd, utan låter andra pröjsa.

Annie Lööf – som för ett kort tag sen stod och svamlade i SVT om att Christina Lugnet hade förbrukat sitt förtroende – har nog själv förbrukat det mesta av sitt förtroende, även hos sina få väljare nu. Sparkade Christina Lugnet ler säkert i hånfull mjugg, hållandes en sliskig söt sommardrink i handen och sjunker ner i hammocken och väntar på Lööfs korsför av media, när hon behagat åla sig ut ur rävlyan.

Risken är – att uppdagas det ett enda misstag till av centerpartisten, så kan det bli en Juholteffekt och ett bye-bye. Synd egentligen, för Annie Lööf är en så kallad ”nyttig idiot”. Juholt fick gå på grund av ett ”felaktigt” bidrag på 160 000 kronor, som enligt hans inre kompass inte ”trodde” att han hade gjort fel. Vilken politiker i ordningen är det som bluffar och ljuger så skjortan står rakt ut? Har någon statistik, eller kan samla ihop?

Värnamotösen, näringsministern och centerpartisten Annie Lööf bedriver just nu en kurragömmalek och är snart en ”missing person” hos polisen. Kanske det är dags att skicka ut spårhundar. Tror denna rödhåringa ”Ginger” verkligen att alla är så dumma så de glömmer av hennes krognotor på 357 000 kronor om hon håller sig på ”skyddat boende” en tid? Nej, Annie, mediadrevet kommer käka upp dig bit för bit när du kommer fram.

Krognotorna och representationen som nu uppdagats att svenska skattebetalarna fått stå för, svider så enormt i hennes bleka hud, just därför att hon bara ett par dagar innan häcklade och raljerade över Tillväxtverkets generaldirektör Christina Lugnets agerande som var av precis samma karaktär. Hur dum får man bli? Lööfskan twittrade till och med per omgående om hennes oacceptabla sätt att strö skattepengarna omkring sig.

- En medveten strategi, säger statsvetaren Magnus Hagevi, om näringsministerns kurragömma-lek.

 Det är bara så att Annie Lööf är alldeles för ung och grön (i dubbel bemärkelse), för att leda ett politiskt parti och sitta som näringsminister. Man trodde inte att det skulle gå att få någon sämre än Maud Olofsson, men visst, det gick faktiskt. Kan det vara en slump att både Lööfskan och Ljugholt är smålänningar? Invandrare har en överrepresentation i brott, Annie Lööf har en överrepresentation i representation.

Relaterat
Tillväxtverkets chef Christina Lugnet sparkas
Sju sparkade generaldirektörer kostar enorma summor varje år
Annie Lööf mörkar sina egna krognotor på 357 000

 • Lucidor

  Enligt min erfarenhet är det de som skriker högst som har mest skit att dölja. Det kan som här handla om politiker som flitigt pekar finger åt andra, kanske för att dölja sina egna oegentligheter, folk som kallar invandringskritiker för rasister men som själva aldrig skulle kunna tänka sig att bo i ett miljonprogramsområde, eller att någon religiös fanatiker i hätska ordalag går loss på homosexuella men som är så mycket smygbög han kan bli.
  Kanske läge att sopa rent framför den egna dörren först?

 • Dreadsfobi

  Annie Lööf borde bosätta sig i Rosengård och på kuk i alla hål av 10st nybyggare så får hon smaka på mångkulturen. Sen blir det deportering till respektive MENA hemländer och Lööf får deporteras till Zoomalia eller Afghanistan och känna på islam.

  • wimarg

   Ditt uttryck var mycket grovt. Trots att jag inte gillar Lööfet så önskar jag henne inte detta öde och ingen annan heller.

   • Dreadsfobi

    Ja jag var nog för hård där men när man tänker på alla gruppvåldtäkter då menar jag bestialiska dåd och folk som torterar djur och politiker som säger att man ska ha mera mångkultur blir man väldigt upprörd.

    • mrsmarlowe

     Jag känner samma. Politikerna och batikhäxorna är direkt skyldiga varje gång en svensk kvinna våldtas av invandrare. Det är politikernas ansvar som väljer att importera dessa monster. Kärringarna väljer att medvetet utsätta vanliga svenska kvinnor för gruppvåldtäkter och det bästa vore kanske om dom själva drabbades någon gång…

     • Dreadsfobi

      Batikhäxor uch här har vi en klassiker 
      http://www.youtube.com/watch?v=LTfcH-Lqy4Y 

   • Svensk_Tiger

    Skit ska med skit fördrivas!

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Definitionen Bimbo med Badbalja kan härmed redigeras en smula:

  Svindlande Bimbo med Badbalja

  Undrar förresten om svenska skattebetalare står för baljan – också?

 • 530729

  Och hennes månadslön är alltså nästan att jämföra med en vanlig svensks årslön!

  västeråsaren

 • Bajen666

  Dom får inte byta ut henne nu, man vet aldrig….dom kan hitta nån som faktiskt kan hålla dom kvar över 4% spärren…med flinet vid rodret så ryker dom, det är min våta dröm iaf.

  SD 2014.

 • YOTHI_TARZAN

  Kul att se de närmaste opinionsundersökningarna – Rödhättan under 3 %  ??

  • Bajen666

   Hehe precis…men var är alla undersökningar..brukar ju vara minst en i veckan, kan det vara så att SD har så bra siffror att det mörkas, skulle inte förvåna mig iaf…!

   SD 2014.

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Annie Lööf är som alla politiker och direktörer. De kan begå vilka misstag som helst och komma lindrigt undan.
  Denna ”klia mig på ryggen”-rörelse ger varandra löner, bonusar, förmåner, fallskärmar, nya jobb och pensioner som vanligt folk inte ens drömmer om på nätterna.

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Tyvärr är väl Annies beteende mer en regel än ett undantag bland politiker ! Rävhonor är ju kända som lömska och opålitliga och borde hållas ”inlåsta”,för att inte kunna vålla mera skada!Det blir dyrt för landet om hon ohejdat får fortsätta ”Bränna” våra skattepengar!

  • RobertSt2

   Ja om det där med att bränna skattepengar… Hur man än vrider på kuttingen så blir det ju så i alla fall. Tar man pengarna direkt ut skattekistan eller tar man ur Centerpartiets partikassa, som kommer från skattekistan spelar väl inte så stor roll. Det är vi som får stå för fiolerna oavsett.

 • Orregyllensnorre

  Hon framstår när man ser henne tala som snudd på lätt förståndshadikappad.

  Om hon avgår så kanske Ursula är en lämplig efterträdare om C ska vidmakthålla sin ställning som ett parti av/för och med idioter ?

 • 530729

  Sitter det inte några vilsna c-väljare i bilen på bilden? Åker de runt runt i cirkel och kommer ingen vart?
  Ett gammalt skämt, minns det från Gunnar Hedlunds tid, (så gammal är jag!) men det kunde kanske passa även på dagens centerparti och deras ledare:
  -Vi inom centern har alltid velat och kommer alltid att vela!

  västeråsaren

 • Mariah_Magdalena

  Annie Lööf är en enda PK-robot vars mekaniska rabblande och påklistrade leeende gör att man undrar om hon är en ny version av C3PO?
  C3PO  2.0….

 • Oxis

  Brukar inte gilla att vara skadeglad kan  inte låta bli att le i mjugg. Min intuition beträffande Annie Lööf hade rätt, bara att se uttrycket i hennes ansikte och höra hennes själlösa babblande gav ordentliga varningsvibrationer.

 • http://profile.yahoo.com/7QLCY6BSESRBSPNNECWO2KLALA PK

  Att pappas lilla flicka rödluvan är högst inkompetent och omogen torde ju ha varit glasklart långt innan hon blev invald på sin position. De efterblivna Centerpartister som röstade för henne på partiets årsstämma kan ju inte tillhöra landets mest begåvade. Sedan blev då den Sverigehatande diktatorn tvungen att ge tjejen den ministerpost som hon och pappa i Värnamo suktat efter. Fortsättning följer på parodin..

 • H@ck£r

  ”Det är bara så att Annie Lööf är alldeles för ung och grön (i dubbel bemärkelse)”

  - Den va bra, har jag inte tänkt på innan.

 • http://www.facebook.com/people/Lennart-Johansson/1604932372 Lennart Johansson

  Ju längre hon är kvar, ju bättre är det! =)

  • Wladman

   Japp! Hoppas hon gömmer sig ända fram till valet. :-)

 • Oberst

  Annie Lööf är SD:s bästa valarbetare!