Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Anlagd brand vid Rosenholmskolan i gangsterstaden


SKADEGÖRELSE GENOM BRANDRäddningstjänsten skickade ut två enheter från centralen när de larmades under söndagskvällen om en kraftig brand vid Rosenholmsskolan, Västra Kattarp, ett delområde i stadsdelen Rosengård.

Det var vid 20-tiden på söndagskvällen som det brann kraftigt i en lekstuga på Rosenholmsskolan. Lekstugan som stod i ljusan låga, och var helt övertänd när Räddningstjänst Syd anlände, är friliggande från skolan som brann, men enligt Räddningstjänst Syd fanns det risk att branden skulle sprida sig.

Branden var under kontroll klockan strax innan halv nio på kvällen, enligt vakthavande befäl. Några minuter efter klockan 21 lämnade brandkåren skolan. Det är oklart varför det börjat brinna, men enligt polis på plats misstänks branden vara anlagd och rubriceras som skadegörelse genom brand. Huset är totalförstört efter branden.

SDS

 • kokoo

  Ett roligt tidsfördriv av berikarna. Du och jag med våra skattepengar betalar skadorna,helt normalt i dagens S 

 • ledsenfarmor

  Bränder, mord, rån o våldtäkter, varenda dag numera här i landet.
  Nog kan man säga att vi blivit berikade i övermåttan.

 • YOTHI_TARZAN

   Vad som än händer i Malmö Reepaluusen vinner ändå valet 2014 eftersom Sveriges dummaste folk bor i Malmö Read more: http://www.swedenconfidential.info/2012/08/13/pizza-hut-i-malmo-utsattes-for-vapnat-ran/#ixzz23Pi9USFJ

  • Mariah_Magdalena

   Han är precis vad muslimerna vill ha.
   En judehatande islamfrämjare …pålitligt krälande och krypande för den nya adeln.

 • Pingback: Våldet i Malmö 2012. Kapitel 8 – augusti. « Verkligheten