Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

16-åriga Kivik-flickans våldtäksman är ”svensk” heroinsmugglare


VÅLDTÄKT MOT MINDERÅRIG Natten till tisdagen den 7 augusti utsattes en 16-årig flicka för en våldtäkt av en ensam 52-årig man. Mannen anhölls först, för att så småningom släppas på fri fot. Men misstankarna mot honom kvarstod dock.

Den ”svenske”, som inte är svensk, grovt kriminella iraniern levde ett tag lyxliv som Anna Nicole Smiths pojkvän i Beverly Hills. Sedan har han suttit fängslad i över nio år. Först i USA och sedan 2006, inspärrad bakom höga fängelsemurar, i Rom dömd till långa fängelsestraff för bland annat heroinsmuggling och miljonbedrägerier. Och nu sitter denna ”svensk” fast igen, anklagad för våldtäkt. Och snyftartiklar har det funnits om ”svensken” som är kampsportsexpert, grovt kriminell, lögnare och kom till Malmö som 20-åring.

Expressen snyftade i mars 2008 när schajasen satt fängslad i Rom:

Nu vädjar han om att få komma hem till Sverige. För några år sedan var han en av den amerikanska skvallerpressens mest omsusade personer: Den svenske ”doktorn” kallade sig Dr. Ben Kahn och syntes på kändisfester tätt omslingrad med sin flickvän Anna Nicole Smith. Här har svensken suttit inspärrad sedan 2006 och gör nu allt för att komma härifrån. Men han tillbringar den mesta tiden med att träna. Den mycket kortvuxne Khanabaie är extremt muskulös och vältränad. – ”Jag lyfter 230 kilo i bänkpress. Det klarar ingen annan härinne. De orkar som mest 130 kilo”, säger han med stolthet och rättar till sin vita skinnkostym.

Aftonbladet: Ben Khanabaie till höger

SweCons bild

Nu är iraniern vars riktiga namn från början är Bahram Nabaie, delägare i en liten jourbutik och bensinmack, misstänkt för att ha våldtagit en 16-årig flicka på Österlen.

– När han låste dörren och hällde upp vodka insåg jag att något hemskt skulle hända, säger flickan.

– Tjejerna vill inte gå in i hans butik eftersom han antastar dem. Till mig sa han att han tyckte att jag var vackrast i världen, och han gjorde ingen hemlighet av vad han tyckte att vi skulle göra tillsammans. Han skröt också och visade bilder på sig och bland annat Anna Nicole Smith. Han påstod sig ha varit tillsammans med de vackraste kvinnorna i världen, berättar en kvinna i samhället.

Den 9 augusti anhölls Khanabaie misstänkt för våldtäkt på flickan från Simrishamn, född 9603xx.

– Vi hade haft en familjefest i måndags kväll och strax före midnatt cyklade min dotter i väg för att träffa sin pojkvän. När hon passerade mannens butik såg hon att dörren var öppen och att det lyste i butiken. Hon stannade för att köpa lite choklad, säger flickans mamma.

Dottern berättar att mannen var ensam i butiken, och att han förklarade att han hade öppet extra länge eftersom det ofta kom sena kunder.

– När jag kom in tog han fram en flaska vodka han hade bakom disken och uppmanade mig att dricka. Jag smuttade bara eftersom jag blev rädd. När han sedan låste dörren blev jag riktigt rädd. Det kändes verkligen skumt. Jag var skräckslagen.

Mannen tryckte sedan upp flickan mot butiksdisken.

– Hon lyckades inte rubba honom, han är stark. Han drog ut henne i förrådet och hon vågade inte göra motstånd när han våldtog henne, säger mamman.

Våldtäkten pågick i cirka en timme, uppskattar 16-åringen. Efteråt, när han gick ut för släcka ner i butiken, skickade hon ett sms till sin pojkvän:

Om jag dör i natt så är det mackägaren som är mördaren”, skrev hon.

Mannen ville att hon skulle sova över hos honom, men hon förklarade att hon ville hem till sin pojkvän. Då skjutsade han henne dit. Pojkvännen ringde polisen direkt när han fick veta vad som hänt. När mannen greps förnekade han att han våldtagit den 16-åriga flickan. Han anhölls dock misstänkt för våldtäkt men släpptes sen­are.

– Utredningen är sekretessbelagd, men jag kan säga att mannen fortfarande är misstänkt för våldtäkt, säger polisens utredare Eva Glembro om den pågående förundersökningen.

I går var polisen i mann­ens butik och gjorde undersökningar. Själv vill han inte kommentera misstankarna.

– Jag har inte bett att få tala med Aftonbladet. Rota inte i detta! säger han.

 • Ben Khanabaie, 600404, Granvägen 23, Simrishamn. Iranier med taget namn. Dömd till långa fängelsestraff för bland annat heroinsmuggling och miljonbedrägerier. Har även varit misstänkt för mord. FBI grep honom 1999 som misstänkt för bland annat rån och bedrägeri. Nu misstänkt för våldtäkt mot en 16-årig flicka. Denna sinnessjuka man borde sitta inspärrad på livstid. Varför tar vi in sådana här kräk till landet?

Italien försökte, när det begav sig, att ihärdigt få honom utlämnad från USA. Men amerikanska myndigheter vägrade att utlämna honom till Italien. I stället skulle ”svensken” (skriver Expressen) utvisas till Sverige. Khanabaie fördes i september 2006 från ett fängelse till flygplatsen i Los Angeles och togs ombord på planet som han trodde skulle föra honom till Stockholm.

På planet somnade han. Han hävdar själv att han drogades. När planet mellanlandade i Rom kom italiensk polis ombord och grep honom.

– Amerikanerna såg till att resan gick via Italien. Den normala resvägen hade varit att flyga direkt från Los Angeles till Stockholm, säger Khanabaie.

Han har sedan förra året, 2007, begärt att få avtjäna resten av sitt fängelsestraff i Sverige.

– Jag har rätt att få komma till svenskt fängelse efter ett år i italienskt fängelse, ändå hålls jag kvar här. Det är obegripligt för mig, säger Ben Khanabaie.

Vi tackar USA för detta smarta drag. Synd att han inte förblev kvar där.

ystadsallehanda, AB

 • http://avpixlat.info Realisten70

  Dessa ”svenskar” förstör för oss normala vanliga svenskar.

  Idag kan man inte längre vara stolt över att säga att man är svensk för man är per auto markerad, med hjälp av media, som våldtäktsman, heroinsmugglare och gud vet vad.

  • Dreadsfobi

   Han är inte svensk och kommer aldrig att bli det synd att han inte fick straff i USA där är straffen en aning större än här.

   • http://avpixlat.info Realisten70

    Klart han inte är svensk men media målar ju alltid upp alla som svenskar.
    Det korrekta är att han är Iranier med svenskt medborgarskap möjligen. Inte svensk.

    Likväl som att jag kan aldrig bli kines hur jag än vänder mig.
    Däremot medborgare i deras land.

    • Nin kalsong

     Du kan nog inte bli Kinesisk medborgare , Jag kan inte bli Thaimedborgar trots att jag är gift och boende Svensk i Thailand
     Pursvensk .. Nä det finns länder som är smarat nog att inte släppa in vad skit som helst , framförallt inte dela ut medborgarskap hur som helst

  • farbrorlustig

   Så nu är det media som målar upp bilden av ”er” som våldtäktsmän, heroinsmugglare och gängmedlemmar?

   Media smuddar så mycket så jag har svårt och se hur PK-bladet etc skulle ligga bakom fördomarna.
   ”Ni” bäddar er egen säng, speciellt MENA.

   Nu utgick jag från att du var invandrare men det är du säkert inte.

   • ghost22

    Välkommen till Sweden Confidential Farbrorlustig!
    Jag hoppas att du ska trivas.

   • http://avpixlat.info Realisten70

    Nu finns ju inget som svensk enligt detta land vi lever i men NEJ jag är inte invandrare utan så pursvensk man kan vara i detta land.

    Närmre två meter lång och blond samt blå ögon är väl så svenskt det kan vara.
    Svar nog ??

    • Bajen666

     Va f-n då liknar du ju mig….fast det börjar bli lite grått på mig…tyvärr..lol

     SD 2014.

 • Kuckuu

  Undrar om denna aningslöshet är vanlig bland svenska föräldrar? Om ja, så visar denna historia på en stor brist på upplysning i landet. Det är klart att unga flickor som saknar livserfarenhet är lätta offer för sådana här kräk, men deras föräldrar borde veta bättre. De borde informera sina döttrar. Man kan ju inte utrota såna här män, men man kan varna sina barn för dem.
  Jag skulle inte tillåta min 16-åriga tjej cykla iväg till pojkvännen mitt i natten. (Förr i tiden blev tjejer jagade av killar, nu är det tydligen tvätom.) Jag skulle också avråda tjejen från att gå in i skumma affärer som ägs av skumma utlänningar, även på dagtid. Jag skulle strängt förbjuda tjejen att ta emot drinkar av skumma utlänningar, och noga förklara varför. 

  Varför gör inte föräldrarna detta? Det behävs en stor upplysningskampanj! Unga Tjejer har rätt att veta och rätt att vara förberedda inför faror som lurar dem. 

 • Mariah_Magdalena

  Ville Anna Nicole verkligen ha denne lille, satte man till pojkvän är det bara ett bevis på hur nerknarkad hon ständigt var.

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Bra artikel Swecon.

 • Buttington

  Är nästan säker på att medelålders svenska sossemän och kvinnor i området kring macken har haft denna våldtäktsman som ett tidigare alibi för en lyckad mångkultur. ”Utan iraniern hade vi inte haft någon bensin, eller butik som stänger sent. Han är alltid så trevlig som ler och småpratar lite. Välsignad vare mångkulturen från MENA”.

 • swebyggare

  Slusken borde sändas åter till Iran, där kan han leva i paradiset.

 • BirgittaSvenne

  Undrar hur många av hans grannar som kände till hans kriminella förflutna. För övrigt så förstår jag inte hur en brottsling får näringstillstånd och framför allt, varför är han fri ute i samhället ?
   Som det går till i Sverige, så kommer all världens kriminella typer hit ! Det finns uppenbarligen starka krafter i landet som har som sitt mål, att förgöra Sverige.  

 • mGTFO

  Ahhh! Alla dessa ”Svenskar”!

 • Pingback: Misstänkt våldtäktsman anmäler förtal « Sweden Confidential

 • Josse_Hananon

  Tja, hur gör man? Om man anklagar någon för ett brott får man väl ha lite att komma med som styrker det. Kanske tjejen har det men det vet vi inte för åklagaren är ”förtegen”. Vet inte hur man brukar göra vid våldtäktsfall – den som ljuger bäst vinner…? En kvinna / tjej ska inte komma undan ostraffat om de våldtäktsanklagar någon som de bara är arga på. Här verkar det ju vara förföljelse också – vem som nu står för det – befogat eller inte. Säkert en obotligt ful fisk och han kan vara heroinhandlare hur mycket som helst, men brott måste kunna bevisas med tanke på den almänna rättssäkerheten. Ganska typiskt förresten att en misstänkt släpps ”men misstankarna kvarstår”. Det kan bekvämt rädda makten från att erkänna att man gjort ett misstag eller att inte klarat av att bevisa brottet. Den ”släppte” är släpad i smutsen och ev. snål kompensation motsvarar inte upprättelse för en oskyldig (den här killen verkar ju vara smutsig redan i.o.f.s.).

 • http://www.facebook.com/jan.nilsson.3192479 Jan Nilsson

  Denna lilla råtta ska få ångra att han valde sverige !!!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=761938255 Otto Ipsen

  Jo då det finns många ”potenta” krafter som gärna hade åtgärdat dessa problem. Både på gatunivå och i politiker leden. Men minsta lilla steg i den riktningen så kastas ”rasist” stämpeln, sen är det inte många som orkar eller vågar fortsätta..
   

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=672885215 Anton Brink

  man skulle plågat äcklet till döds

 • http://dacke2012.wordpress.com/ Rupert Schweinsteiger II

  Fy Fan