Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Vad händer då islamismen växer?


ISLAM Trots att arabernas imperialistiska idé, islam, senaste 1 500 åren spridit sig som en könssjukdom över världen, så vägrar många att se detta. Det började med att Muhammed lade arabön under sig, sedan spreds islam över Mellanöstern.

Länder som tidigare varit judiska och kristna föll i arabernas händer och islamiserades. Nordafrika och delar av Europa föll snabbt under Arabernas vrede och jihad. Mycket pga det Romerska riket fallit samman. Det fanns ingen makt som kunde hålla araberna tillbaks. Men det är inte bara i Mellanöstern islamismen växer. Indien är  ett land som med stått under anfall från araber, islam och sharia. Många vet i dag inte varför Pakistan finns, men det bottnar i den slakt av Indien, av araber som skedde på 1000-talet och ca 500 år framåt.

Det skedde då ett folkmord som världen varit tyst kring. Under de år araberna försökte införa islam och sharia i Indien, så slaktade man närmare 80 miljoner människor. Om detta har du läst i skolan eller fått höra om via media? Man nådde till slut en ohållbar situation då England lämnade Indien och då gav vika för muslimerna som ville ha en egen stat, Pakistan. Det som tidigare varit religiöst dårskap, blev nu totalt vansinne.

Libanon

Brigitte Gabriel, från Libanon flydde med sin familj från landet då muslimerna började ta över. Libanon var tidigare ”pärlan” i mellanöstern.  Precis som Iran, så hade de en västerländsk standard och ett demokratiskt system höll på att växa fram.Sen tog muslimerna över. Teokratin satte sina skitiga klor i landet, förfallet och stridigheterna började. Då jag växte upp under 80-talet och såg nyheterna, så var det många gånger bilder från Libanon. Muslimer som gapade och skrek. Man presenterade nyheten på ett sådant sätt att muslimer slogs för sin frihet och rätt till Libanon. Jag köpte mer eller mindre allting som sas då. Idag vet jag bättre.

Det som är intressant med Libanon är att övertaget av muslimer har skett i modern tid. Ändå så ignorerar många människor vad som skett. Få har stått upp för de kristnas rätt i Libanon, få har stått upp för fria människors rätt i Libanon. Få har velat sätta händelser i dess rätta historiska kontext. Man har ständigt kört på att det är muslimerna som är de förtryckta och de måste få ha sin rätt. Så fort det handlar om muslimer och deras sharia, så glöms andra grupper omedelbart bort, varför är det så? Vi ser samma sak i Sverige. Det är muslimers rätt, önskan och krav. Andra grupper bortser man helt ifrån. I Sverige är det Islamism som bekräftar mångkultur. Trots att islam är monokultur.

Propagandamaskinen har varit väldigt effektiv i att  hålla hela sanningen undan från oss västerlänningar. Libanon var före Islams intåg ett kristet land. Man försökte föra en dialog och kompromissa med muslimerna. Genom att tilldela dem viss makt, så trodde man att man kunde blidka dom.  Detta är inget som muslimer kan acceptera. Det är all makt, annars så kommer man anse sig vara förtryckta, och har då full rätt, enligt islamisk doktrin att ta till väpnad kamp. Det är bara att se vad som skett och vad som sker på andra platser där muslimer inte får som de vill. Beror oroligheterna på den förtrycka ”otrogna” befolkningen,  eller är det islamister som ligger bakom oroligheterna? Känner ni igen det där med att ge muslimer lite makt? Vi håller på med exakt samma i Sverige.

Efter sexdagarskriget mellan Egypten, Syrien, Jordanien och Israel 1967 kom palestinska flyktingar till Libanon. Den palestinska organisationen PLO kastades ut ur Jordanien 1971 (se Svarta september) och satte upp sitt högkvarter i Beirut. PLO använde Libanon som bas för attacker mot norra Israel. 1968 och 1969 hade tre regeringar störtats efter demonstrationer som krävde gerillakrig mot Israel. 1969 tilläts palestinska gerillaförband att operera från landet men när Israel slog tillbaka mot Libanon försökte den libanesiska regeringen stoppa dessa gerillagrupper.

Politiken i Libanon påverkas starkt av religion. År 1943 skrev landets då sittande ledning på ett avtal (al Mithaq al Watani) som bland annat reglerade vilken religion regeringens ämbetsmän skulle tillhöra. Detta avtal kom senare att permanentas i landets konstitution då man 1989 undertecknade Taif-avtalet. Därmed skall parlamentet bestå av kristna, druser och muslimer. Presidenten skall vara kristen tillhörande den Maronitiska kyrkan, talmannen i parlamentet skall vara en shiamuslim och premiärministern skall vara en sunnimuslim.

Läs mer  om Libanons historia

Islam i Libanon

För att förstå islams nyreformering i Libanon måste man förstå att den dominerande realiteten har under 1970 och 1980-talet varit inbördeskrig. Före denna tid i landets historia betraktades Libanon som ett av de mest stabila och västorienterade länderna i mellanöstern.

Shiamuslimska grupper i området har traditionellt haft mindre makt än de två andra stora grupperna; de maronitiska kristna och sunnimuslimer. Landet som länge administrerades av Frankrike genomförde en folkräkning år 1932 som kom fram till att de maronitiska kristna var den största befolkningsgruppen, sunnimuslimerna kom på andra plats och shiiterna var enligt denna räkning den minsta gruppen. Nyckelpersoner i rikets styrelse kom att vara reserverade för dessa olika befolkningsgrupper. Som exempel kan nämnas att presidenten i Libanon skulle vara från den kristna gruppen, premiärministern skulle vara sunnimuslim och parlamentets talesman shiamuslim, enligt konstitutionen.

Shiitiska organisationer, som Hizbollah och al-Jihad, kom dock att spela en betydande roll i inbördeskriget och en av de viktigaste händelserna i Libanons nutidshistoria är just framväxten av ett självsäkert om dock splittrat shiasamfund.

En viktig person för dessa förändringar är Musa Sadr. Sadr var en iranskt född, shiitiskt lärd imam som 1974 startade en shiitisk rörelse i Libanon; ”De berövades rörelse” (senare Amal). Med strejker och demonstrationer ville han reformera systemet så att det tog hänsyn till den demografiska situationen idag, då shiiterna vuxit sig större än de var vid befolkningsräkningen 1932. Sadr var från början emot varje form av våldsaktioner men den politiska realiteten i Libanon fick honom att med tiden ändra sin uppfattning.

Enkelt kan man säga att det är fyra punkter som bidragit till avancerande av Libanons shiiter och deras politik.

 1. Inbördeskriget 1975
 2. Sadrs försvinnande 1978. Sadr försvann mystiskt 1978 i ett besök i Libyen och blev efter det något av en kult symbol för de shiitiska rörelserna.
 3. Iranska revolutionen 1978-1979 hjälpte till att höja känslan av shiamuslimsk stolthet och vittnade samtidigt om den shiitiska trons och ideologins makt.
 4. Israels invasion av Libanon 1978 och 1982.
 5. Israels invasion av Libanon 2006.

Efter revolutionen i Iran som kom flera av de shiitiska rörelserna i Libanon att stärkas inte bara genom den psykologiska effekt revolutionen haft utan också på grund av att man fick ekonomiskt bistånd från Iran. Organisationer som Islamiska Amal, Hizbollah och Islamiska Jihad började kraftfullt att kräva en islamisk republik i Libanon. Som modell hade man Ayatolla Khomeini och hans Iran.

När Sadr försvunnit kom hans rörelse att utvecklas i två linjer. En mer pragmatisk ledare tog över efter Sadr och i och med det närmade sig Amal den kristna gruppen i Libanon. Israels massaker i flyktinglägren i södra Libanon och ryktena att de begåtts med hjälp av en kristen milis gjorde att ungdomar och iranskt influerade aktivister vände sig mot ledningen i Amal.

En annan viktig faktor till att de islamistiska grupperna växte sig starkare var att proiranska religiösa ledare runt om i Libanon erbjöd gruppen Hizbollah vägledning. Man lät också moskéer fungera som centraler för organisationens rekrytering. På slutet 80-talet hade Hizbollah vuxit starkt och blivit något av en paraplyorganisation för diverse grupper. Bland annat hade de skugglika Islamiska jihad allierat sig med organisationen.

Efter inbördeskrigets slut var både det mer moderata Amal och Hizbollah etablerade politiska krafter i Libanon. Hizbollah deltog i politiken och samhället i norra Libanon som en moderat part samtidigt som man fortsatte den militanta kampen mot Israel i söder.

Det som sker då islam kommer till ett land eller region, är att ett teokratiskt dårskap sätter igång. Sagor blir en del av samhället och vanföreställningar ska leda lag och makt. Resultatet av arabernas vansinne finns att se där de satt sina fötter. Samhällena raseras, människor kränks. Sverige håller på att gå samma öde till mötes, om vi inte börjar reagera. Vi kan inte längre tillåta att våra politiker och soffproffs ger bort vårt land. Läs på om islams vansinne och delta i debatten på twitter, facebook och i samhället. Det är bara genom att upplysa människor om vad som skett och sker i världen, som de kan komma till insikt om den dårskap som bjudits in till vårt land.

Det finns andra folkmord, under islamiskt styre som det är tyst kring. Armeniska folkmordet för att nämna ett av många.

(Källa; Islam den raka vägen Av: John L. Esposito)

Böcker av Brigitte Gabriel

Because They Hate: A Survivor of Islamic Terror Warns AmericaSt. Martin’s Press. 5 September 2006. ISBN 0312358377.

They Must Be Stopped: Why We Must Defeat Radical Islam and How We Can Do It. St. Martin’s Press. ISBN 9780312383633.

American Congress For Truth website

Presentation to the Heritage Foundation

Mer läsvärt om Libanon och Islamism

Islamismens seger : från Libanon till Iran Magnus Norell

 • Dreadsfobi

  Islam vid sida av Kommunismen och Nazismen är de ideologierna som skördat mest människoliv. Tror nog fan att Islam tar en klar första plats där efter Kommunismen som blir 2a och Nazismen som blir 3a.

 • ledsenfarmor

  Ett varmt tack, för information, som jag inte kände till. Mycket välskrivet. Jag har varit rädd tidigare. Men nu är jag livrädd. Ska skicka detta till Ullenhag på Twitter, till de politiker, som jag hittar. Bl.a Carl Bildt. Ska sätta mig o leta nu. Hoppas att någon med läsförståelse läser detta och tänker efter.
  Tack än en gång, Abu Bakr.
  Och ett stort tack till Kapten Krok o Scarface, för att ni orkar.

 • kirre

  Mycket intressant läsning. 

 • kokoo

  Islam växer !!! alla som kan sänd denna artikel till SAMTLIGA

 • kokoo

  Sveriges regering bör läsa denna artikel! Vi har att göra med värdens farligaste religion som nu med stormsteg invaderar vårt land. 

 • kokoo

  Vem har orsakat mest dödsoffer Svar:” Religionen” Islam är otroligt farlig för hela mänskligheten. Sluta tro på tomten, inse fakta vad som håller på att hända oss i västländerna. 

 • kokoo

  Svenska folket  ! vill ni att vi skall leva i ett fritt och demokratiskt land i fortsättning så måste alla hjälpas åt att stoppa islamiseringen av vårt land, Islam och deras ider sprider sig som en löpeld.

 • Hotel_Suecia

  Helt fantastiskt intressant och välskrivet. Ännu en gång läser jag det på SweCon. Nivån är skyhög här på SweCon. Mycket intressant och tankeväckande. Tack!

  Fler måste få möjlighet att läsa detta.

 • NE_Mannen

  Det började på arabön och nu är de på arabyn…

 • nitohu

  Här kan ni se vad som händer i ett land beroende på hur stor del av befolkningen Muslimerna utgör.bara så ni vet vad vi har att vänta.

  As long as the Muslim population remains around or under 2% in any given country, they will be for the most part be regarded as a peace-loving minority, and not as a threat to other citizens. This is the case in:

  United States — Muslim 0.6%Australia — Muslim 1.5%Canada — Muslim 1.9%China — Muslim 1.8%Italy — Muslim 1.5%Norway — Muslim 1.8%

  At 2% to 5%, they begin to proselytize from other ethnic minorities and disaffected groups, often with major recruiting from the jails and among street gangs. This is happening in:

  Denmark — Muslim 2%Germany — Muslim 3.7%United Kingdom — Muslim 2.7%Spain — Muslim 4%Thailand — Muslim 4.6%

  From 5% on, they exercise an inordinate influence in proportion totheir percentage of the population. For example, they will push for the introduction of halal (clean by Islamic standards) food, thereby securing food preparation jobs for Muslims. They will increase pressure on supermarket chains to feature halal on their shelves – along with threats for failure to comply. This is occurring in:

  France — Muslim 8%Philippines — Muslim 5%Sweden — Muslim 5%Switzerland — Muslim 4.3%The Netherlands — Muslim 5.5%Trinidad & Tobago — Muslim 5.8%

  At this point, they will work to get the ruling government to allow them to rule themselves (within their ghettos) under Sharia, the Islamic Law. The ultimate goal of Islamists is to establish Sharia law over the entire world.
  When Muslims approach 10% of the population, they tend to increase lawlessness as a means of complaint about their conditions. In Paris, we are already seeing car-burnings. Any non-Muslim action offends Islam, and results in uprisings and threats, such as in Amsterdam , with opposition to Mohammed cartoons and films about Islam. Such tensions are seen daily, particularly in Muslim sections, in:

  Guyana — Muslim 10%India — Muslim 13.4%Israel — Muslim 16%Kenya — Muslim 10%Russia — Muslim 15%

  After reaching 20%, nations can expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings, and the burnings of Christian churches and Jewish synagogues, such as in:

  Ethiopia — Muslim 32.8%

  At 40%, nations experience widespread massacres, chronic terror attacks, and ongoing militia warfare, such as in:

  Bosnia — Muslim 40%Chad — Muslim 53.1%Lebanon — Muslim 59.7%

  From 60%, nations experience unfettered persecution of non-believers of all other religions (including non-conforming Muslims), sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia Law as a weapon, and Jizya, the tax placed on infidels, such as in:

  Albania — Muslim 70%Malaysia — Muslim 60.4%Qatar — Muslim 77.5%Sudan — Muslim 70%

  After 80%, expect daily intimidation and violent jihad, some State-run ethnic cleansing, and even some genocide, as these nations drive out the infidels, and move toward 100% Muslim, such as has been experienced and in some ways is on-going in:

  Bangladesh — Muslim 83%Egypt — Muslim 90%Gaza — Muslim 98.7%Indonesia — Muslim 86.1%Iran — Muslim 98%Iraq — Muslim 97%Jordan — Muslim 92%Morocco — Muslim 98.7%Pakistan — Muslim 97%Palestine — Muslim 99%Syria — Muslim 90%Tajikistan — Muslim 90%Turkey — Muslim 99.8%United Arab Emirates — Muslim 96%

  100% will usher in the peace of ‘Dar-es-Salaam’ — the Islamic House of Peace. Here there’s supposed to be peace, because everybody is a Muslim, the Madrasses are the only schools, and the Koran is the only word, such as in:

  Afghanistan — Muslim 100%Saudi Arabia — Muslim 100%Somalia — Muslim 100%Yemen — Muslim 100%

  Unfortunately, peace is never achieved, as in these 100% states the most radical Muslims intimidate and spew hatred, and satisfy their blood lust by killing less radical Muslims, for a variety of reasons.

  Siffrorna kommer från boken   “Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat” av Dr. Peter Hammond

  • scarface_sweden

   Tack för väldigt intressant fakta.

 • nitohu

  Många har nog sett den.Men dom som inte har det borde verkligen se ” Islam: What the West Needs to Know” Filmen är vad man skulle kunna säga en grundkurs om Islam och faran med den.Den borde egentligen ingå som obligatorium i skolundervisningen och visas på tv med jämna mellanrum.
  Lär inte hända.Men jag tycker ändå SWECON borde lägga upp den halvårsvis.Eller ha den som permanent länk.För att nytillkomna ska kunna få en lättfattlig inblick i vad Islam är och går ut på.Så har ni inte sett den missa inte denna film.Eller se om den för att fräscha upp kunskaperna.

  http://video.google.com/videoplay?docid=-871902797772997781

  • http://twitter.com/rogsahl Roger Sahlström

   Alla videos som är värda att se finns att tanka ner och se här, som textade

   http://allahuakbar.se/wordpress/hjalp/

   • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

     sett allt

 • Oberst

  Påminner om denna bild

  http://www.gtasajten.com/uploads/ monthly_04_2007/post-10731-1177195977.jpg

 • Pingback: Nu förvandlar man Sverige till landet man flytt ifrån « Sverigedemokraten i Partille