Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Masserande tjuv stal halsband av åldring


ZIGENARKULTUREN Strax före klockan 10 på lördagsmorgonen knackade det på hemma hos en äldre dam i 80-årsåldern. Utanför dörren stod en kvinna i 25-årsåldern som uppgav att hon kom från Vänersborgs kommun och att hon skulle undersöka hennes rygg och ben.

Damen ombads att sätta sig ner på en stol och den yngre kvinnan började massera hennes rygg. Massagen pågick i ungefär tre minuter, därefter sprang kvinnan plötsligt därifrån utan att säga ett ord. Damen upptäckte då att det guldhalsband hon bar runt halsen var borta.

Hon mår efter omständigheterna bra men är ledsen och skärrad, säger Caroline Drufva som ingick i den polispatrull som åkte till platsen. Polisen har tagit upp en anmälan och gjorde en brottsplatsundersökning för att säkra spår.

Caroline Drufva vill påminna om att äldre personer ska vara uppmärksamma när det ringer på dörren. Det är viktigt att kolla i titthålet, hålla dörren låst och att tänka till innan man öppnar, säger hon.

(Hur vore det att lämna ut signalement på personerna så att folk vet vilka man bör vara extra försiktig mot? Jasså, det går inte? Nähä, då får våra åldringar fortsätta stå ut med Leissners och Ullenhags gullungar.)

Ttela

 • j_london

  Muslim- & zigenarlandet Sverige sjunker dag för dag, allt längre ner i multikulturens stinkande, äckliga träck …

  … medan inte en djävel i hela landet bryr sig.

  Det finns absolut inte en enda i s k ”ansvarig” plitiker eller tjänsteman i ”ansvarig” ställning som vågar öppna munnen och högt tala om att något har gått alldeles snett.
  De kuvade, hunsade och skrämda svenskarna… Vilket folk. Jag skäms i dag över att tillhöra svenskarna och kalla muslim- & zigenarlandet mitt hem och mitt land!

  Man trodde botten var nådd för länge, länge sedan – men jag har förstått att det helt enkelt inte finns någon botten.
  Den politiska korrektheten ser till så att det inte finns något slut på landets ohjälpliga väg mot total kollaps…

  • bibo57

   Håller med. Om man råkar ta upp detta med folk, så tittar de med skräck på en livs levande ”rasist”, vilket jag inte är, men jag vill inte ha dem här och absolut slippa betala skatt till dem.

  • 530729

   Man kommer att tänka på de tre aporna när man känner frustrationen över det sovande svenska folket… Vill inte höra, vill inte se, vill inte säga något.

   västeråsaren

 • 530729

  Nu spekulerar jag bara men det är väl inte helt omöjligt att detta halsband var en gåva och ett minne av hennes älskade nu bortgångne man… alltså är det mer än en värdesak som stulits, det är ett fruktansvärt övergrepp. Dessutom har den stackars damen bestulits på sin tillit till sina medmänniskor. Fy fan vad känslolösa åldringsrånare är, och att det nästan alltid är unga kvinnor som gör sådant här gör det bara ännu mer upprörande.

  västeråsaren

 • Oberst

  Annie Lööf, vad säger du om det här? Hallååååå, Annie?   Halllllåååå?

  • 530729

   Annie Lööf är på ett representationsmöte på något värdshus som vi skattebetalare snart får notan för. Hon är tyvärr lite lullig just nu och kan inte ta ditt samtal för tillfället.

   västeråsaren

   • Oberst

    Och i september år 2014 åker hon ur riksdagen.

 • Dreadsfobi

  Jävla Ziggisar de är inte välkomna någonstans i Europa förutom absurdistan.