Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Jack London: ”Samizdat fick diktaturen på fall…”


KRÖNIKAEn falskklingande, enstämmig och disharmonisk hyllningskör har under åratal gnolat samma sorgliga ”Inbördesbeundransången” i Sveriges riksdag. Från och med senhösten 2010 kompletteras ljudbilden av en melodisk andrastämma: i form av SD. Som med helt nyskrivna körverk bjuder på en fräsch repertoar med taktfasta framtidstoner. Tack och lov!

Propagandaministeriet understött av Expo, AFA och övriga vänsterfalangen samt svensk massmedia förstås, jobbar för högtryck. På landets tidningsredaktioner komponeras lögner och förtal på löpande band, medan det dagligen produceras groteska ouvertyrer om SD. Vilka sedan i falsett trumpetas ut i svensk media. Det tycks pågå en inbördes tävling, om vem som förmår ljuga ihop mest vulgära kompositionen!

I takt med att den importerade grova kriminaliteten och den mångkulturella samhällsterrorn ökar, desto billigare och smaklösare blir PK-pressens tongångar mot SD. Som om vore det SD:s fel!

Undrar vem som bär ansvar för att, ögonvittnen i samband med den permanentade vandaliseringen och samhällsterrorn i Malmö, Landskrona, Göteborg, Södertälje, Halmstad, Örebro, Trollhättan, Linköping, Kalmar, Västerås, Borlänge, Karlstad, Umeå… osv. osv. ofta jämför scenerna med händelser i inbördeskrigets Bagdad eller kaosets Beirut och anarkins Libyen. Eller vad som i dag tilldrar sig… i våldets Kairo i Egypten, eller uppgraderat till vad som sker i dödens Syrien?

Handen på PK-hjärtat: är det verkligen Sverigedemokraterna som bär skulden…? När det allra mesta som sker kan härledas till effekterna av den fullständigt bisarra och ansvarslösa massinvandringen från muslimska länder, och minsta gemensamma nämnare stavas: ISLAM!

Jag har inte alls någon känsla av att SD skulle ha varit med om att vare sig sjösätta eller iscensätta någonting, som har med den absurda massinvandringen att göra…

Muslimskt våld mot äldre skylls på SD

Det som länge utgjorde det mest groteska exemplet på anklagelse, växte fram i anslutning till det brutala dråpet i Landskrona, där en ung muslimsk libanes slog ihjäl en 78-årig dam på en parkeringsplats. Vilket i våras följdes av ett annat osannolikt brutalt dåd, genom att en flock hänsynslösa arabungar sparkade halvt ihjäl en sjukpensionär (som blev handikappad för all framtid) på Kortedala Torg i Göteborg. Där sedan det mediala etablissemanget i koordinerade hat- och smutskampanjer försökt belasta och lägga skulden på SD för dessa båda bestialiska våldsdåd.

Dessa händelser överskuggas dock redaktionellt av massakern på Utöya och Mangs-rättegången i Malmö, två utslag av vansinne vilka naturligtvis också – enligt den muslimkramande och politiskt desorienterade extremvänstern – är SD:s fel…

Ett motbjudande och frånstötande spektakel byggt på falska anklagelser, som direkt för tankarna till en sjaskig tredje världen komplott; där sådana figurer som den girige och mediekåte brännvinsadvokaten Leif Silbersky (som i dagarna har fullt upp med att försvara arabiska assistansligor som plundrat försäkringskassan på åtskilliga miljarder…) slår på djungeltrumman. Ackompanjerad av lögnhalsen och mediefjanten Jerzy Sarnecki; PK-Sveriges egen Bagdad Bob.

Och om jag inte minns fel, var muslimernas egen PR-konsult i Sverige, islamologen och landsförrädaren Jan Hjärpe med på ett hörn, och gnolade någon sura till den fredsälskande ”religionen” (läs: mördarideologin) islams försvar i samband med händelsen i Landskrona.

Så ter sig den mediala situationen ut i Sverige år 2012. Enkelriktad, förljugen, islamiserad, politiskt korrupt och vars policy bygger på – ”genom redaktionell censur och monopol på det fria ordet, förinta all kritik från oliktänkande skribenter och åsiktshävdare i landet”.  Alltså: systematiskt bespottande av det fria ordet!

Vi andra finns inte! Vi har genom en tyst, intern överenskommelse förvisats till en slags karantän, för att förhindra smittspridning i form av det fruktade sanningsviruset. Redaktionell husarrest… Därmed finns officiellt heller inga protester mot vad som sker i Sverige!

I vilken demokratisk rättsstat i Europa, skulle det som pågår i Sverige varit möjligt för media att genomföra?

Skulle det gått i Polen, Frankrike, Ungern, Danmark, Österrike, Italien, Spanien… nej, det är mycket tveksamt. Dessutom finns i dessa länder en annan politisk (media)kultur, där press och övrig massmedia representerar diametralt motsatta åsikter med differentierad politisk inriktning. Alltså en medial pluralism som absolut fullständigt saknas i Sverige. Svensk, homogen massmedia brister totalt i politisk mångfald!

Kollektivt förräderi

Svensk medias fientliga inställning till Sverige, svenskar och allt det som är svenskt – är mycket anmärkningsvärd… Det är något som absolut inte stämmer.

Om man går 70 år tillbaka i tiden, till Norge och landsförrädaren Vidkun Quisling som sålde ut sitt land till Hitlertyskland, och jämför honom med dagens ledande figurer i svensk massmedia blir man betänksam!

I jämförelse med Sverige-fientliga figurer som Jan Helin & Anders Lindberg (AB), Thomas Mattsson (Expressen), Göran Geider (Dala-Demokraten), Peter Wolodarski (DN) trojkan på Sydsvenskan med Niklas Orrenius i spetsen, tillsammans med en lång rad andra likasinnade i den svenska massmediasfären, tonas plötsligt bilden av Vidkun Quisling ner. Han framstår mest som en oskyldig, bortkommen och snorig liten dagisunge.

Vad är det egentligen för skillnad på att, sälja ut sitt land till en stadigt växande muslimskt ockupationsmakt med statsterrorism och mördarideologin islamism i bagaget, eller nazismen?

Särskilt om man tar i beaktande att, dagens kollektiva massförräderi sker helt ogenerat på redaktionellt massiv basis – på ett sätt som aldrig tidigare skådats i ett demokratiskt samhälle!

Detta samtidigt som en majoritet av journalister, skribenter och redaktörer inom svensk massmedia, själv hyllar en massmördarideologi med miljoner människor på sitt blodiga samvete. Med idoler som Marx, Lenin, Stalin, Mao… och som senare fått sällskap av den muslimske terroristledaren och Palme/Schori/Andersson-vännen Yassir Arafat!

Socialpolitiska repressalier mot svenskar

Att säga ”fel saker” i Sverige; som kritik mot invandringen, påpeka den mycket kraftigt överrepresenterade brottsligheteten bland mångkulturen eller ifrågasätta den totalhavererade integrationspolitiken, leder mycket lätt till social omvärdering och utstötning, och att jobbet plötsligt hamnar i farozonen. Jo… vi talar faktiskt om Sverige! Att öppet bekänna sig till SD skall man definitivt akta sig för. Det kan snabbt innebära uteslutning ur facket, styrelser, sociala föreningar och organisationer.

Detta är förstås extremt allvarliga utslag av grov kränkning av åsiktsfrihet och av den personliga integriteten samt förstås en oacceptabel inskränkning av yttrandefriheten.

Då motsvarande händer i andra länder, talar svensk media och svenska politiker i krigsrubriker om ”odemokrati” och ”politisk förföljelse”.

Precis som i vilken annan bananmonarki som helst, visar det även i Sverige på regelrätt politisk förföljelse, utpressning och indoktrinering, samt är dessutom ytterst ett bevis för att folket skrämts, manipulerats, hotats eller tvingats till tystnad. Det är helt enkelt en sofistikerad form av politisk munkavle med avancerade ingredienser av psykisk tortyr – med kraftiga politiska förtecken.

Det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige, har i sann människoföraktande, diskriminerande, nedsättande och diktatorisk anda, inofficiellt och odemokratiskt tagit ett politiskt beslut om att brännmärka medmänniskor i det svenska samhället, som inte passar in i deras politiskt surrealistiska och förljugna pseudovärld.

Man struntar fullständigt i att man kanske skadar sina svenska systrar och bröder för all framtid: för vem vill väl anställa eller ha att göra med en nazist eller främlingsfientlig, eller befatta sig med rashatare och medlemmar från extremhögern. Eller som inte ställer upp på allas lika värde!

Det är denna typ falska och påhittade, förödmjukande och förnedrande etiketter som politiskt oliktänkande i Sverige dagligen behäftas med!

I Sovjetunionens politiska förtryckarkultur hörde socialpolitiska repressalier till vardagen. Författare, intellektuella och kulturprofiler hotades och trakasserades ständigt, belades med skriv- och arbetsförbud eller fängslades och skickades till Gulag. Medan förrädare och korrupta medlöpare till det vidriga systemet premierades. Känns detta kanske igen…? Visst! Detta sker ju dagligen över hela Sverige!

Sverige har kopierat DDR:s mediakultur

PK-Sverige hade aldrig kalkylerat med det nya mediala begreppet: sociala media. Där även skribenter som inte är politiskt köpta för att fungera som korrupta papegojor eller av systemet utvalda proffstyckare, får lov att komma till tals.

Det blev en kalldusch. Vänstern som länge haft politiskt tolkningsföreträde i detta land, satte plötsligt sin marxistiska, urvattnade soppa i halsen!

Den vänsterextrema och skattefinansierade tankekontroll- och åsiktsregistreringsorganisationen EXPO, dit exempelvis Transportarbetareförbundet donerat hela 300 000 kronor av sina medlemmars fackföreningsavgifter… håller fullständigt på att få frispel i sin följetångsmässiga smutskastningskampanj mot SD! Det totalitära systemet som härskar i dagens Sverige är så till den milda grad ruttet att, man i hetsjakten och förtrycket av oliktänkande – utesluter Sverigedemokrater ur Transportarbetareförbundet!

Lek med tanken. Tänk om exempelvis Handelsanställas förbund, skulle få för sig att plötsligt kasta ur alla kommunister/miljöpartister ur sitt förbund. Vad tror ni då hade hänt i det mediala Sverige? Föreställ er slaskpressens förstasidor, ledare, krönikor… debattprogram och morgonsoffor i den statliga televisionen!

Svensk massmedia erinrar om vad som en gång präglade Sovjetunionens och DDR:s mediakultur. Och i dag länder som Kina, Afghanistan, Nordkorea och Iran. Politiskt enkelriktad, totalstyrd, korrupt och centraliserad.

Vars primära uppgift är att förtiga sanningen och producera lögner. Samt berätta om 7-klöverns förträffliga politiska agenda. Någon kritik existerar inte på dagordningen!

Det har gått så långt att, landets statsminister i SVT på bästa sändningstid uppmanade folket (läs: ljög folket rakt upp i ansiktet)  att inte rösta på SD. Något som i samma andetag påstods ”hota Sveriges stabilitet och ekonomi”. Dessutom hävdade Reinfeldt i samband med det politiska våldet mot SD att: ”Sådant får man räkna med om man röstar på Sverigedemokraterna…”

Precis så uttryckte sig Sveriges statsminister – Fredrik Reinfeldt – i statskontrollerad svensk TV hösten 2010! Utan så mycket som en bokstav av ifrågasättande från övriga media…

Sociala media, vår tids samizdat

Det gick en mansålder i Sovjetunionen, något mindre i DDR, Tjeckoslovakien och övriga Östeuropa. Men så en dag, föll muren med ett väldigt brak, som hördes vida omkring. Samma sak kommer att hända i Sverige.

Sanningen har större sprängkraft än alla världens bomber tillsammans!

I likhet med Sverige, föregicks östdiktaturernas kollaps av omfattande redaktionell undergroundverksamhet. På ryska kallat samizdat. Situationen var påfallande lik den i Sverige; statsapparaten med dess funktionärer som tillsammans med PK-etablissemanget värnade om sina privilegier, och där som i Sverige – disponerade man nationens samlade massmediala resurser.

Och precis som vad som sker här, pumpades det in fenomenala summor skattepengar i den enorma propagandaapparaten. Det fick kosta vad det ville, för att ljuga folket fullt av skit, så att man kunde behålla makten och kontrollen över människorna!

Titta bara på hur man i Sverige matar in den ena miljarden efter den andra i svensk massmedia; till statliga SVT, till svensk press genom en dryg halv miljard  kronor om året i presstöd, till  landets olika bildningsförbund med deras marxistiska tidskrifter, till Expo för att finansiera redaktionell kartläggning av oliktänkande och registrering av organisationer till höger om extremvänstern.

Oppositionen i östdiktaturerna var hänvisade till stencilerade ”tidningar” som distribuerades i smyg. Hand- och maskinskrivna artiklar cirkulerade på arbetsplatser och caféer. Det var långt innan Internet fanns. Och man höll till i källare, garage och vindsvåningar på samhällets kalla skuggsida.

En bekant som var en av hjärnorna bakom Charta 77 i Tjeckoslovakien, brukar säga: – Tänk om vi haft Internet på den tiden!

Sanningen är det mest fruktade vapnet i totalitära system. Åsiktsdiktaturer med presscensur och förakt för det fria ordet, i likhet Sverige, och där det politiska äktenskapet mellan massmördarideologierna islam och extremvänsterns marxism och stalinism kommit att lamslå landet politiskt, utgör inget undantag.

Vi kritiker och skribenter, som i dagens Sverige genom censur och åsiktsförtryck, samt brist på respekt för det fria ordet, är hänvisade till samhällets redaktionella skuggsida, förfogar dock över ett långt bättre vapen än skrivmaskiner och dupliceringsapparater: vi har Internet! Oslagbart både vad gäller snabbhet och åtkomlighet.

Information som läggs upp, är i samma ögonblick tillgänglig för alla. I så gott som hela världen. I sina egna hem! Ett problem kvarstår dock: bättre marknadsföring så att man hittar fram till oss…

Internet kommer att få demokratins och Sveriges interna fiender på fall: 7-klöverns politiker, antidemokrater, islamister, landsförrädare, terroristkollaboratörer, åsiktsfascister, censurförespråkare, vänsterfalangen samt korrupt massmedia.

Det handlar inte om… utan istället när detta kommer att ske!

Jack London

Alla Jack Londons krönikor här.

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Mycket bra av Jack London, men läs gärna igenom korrekturet Jack. Många felstavningar som drar ned helheten.

  • Bajen666

   Ähh trams Stefan…jag är ingen lärare eller ett proffs på nåt sätt….men läste om det bara för att hitta alla felstavningar…hittar inga, men eftersom det retar dig så vansinnigt så måste dom ju finnas..!!!!!!

   SD 2014.

 • kirre

  Kanonbra krönika som är välformulerad och lätt att förstå, mer av sån här läsning i SweCon och läsarna kommer att strömma till.

 • Orregyllensnorre

  10 av 10 möjliga för denna eminenta krönika, kunde varit mina egna ord !

 • Strandnypon

  TACK FÖR ALLT ERT GODA ARBETE!

 • DrThomasJackson

  Jag tror det är dags att alla nationella journalister samlas i ett förbund. Alltså att ett formellt nätverk skapas för skribenter från avpixlat – swedenC.- realisten – nordfront- nationellidag-nationellnu m.fl.m.fl.    Vi når ju cirka 1 miljon svenskar per månad om jag förstått alexa.com statistiken.     Man kan börja rekrytera skribenter hos varandra.   Det börjar komma ekonomi i nationella rörelsen och den kan växa rätt ordentligt. De som jag upplever öppnast, har sanningspatos är: Sweden Confidential + Realisten.   De andra kan det vara lite si och så med men jag menar det får man acceptera.

  Nu handlar det om ärlighet, politisk vilja och ett gott hjärta.   Vad en absolut majoritet önskar är just hygglighet och ärlighet – med det kommer man långt.  

  Min erfarenhet är också att de som starkast reagerar mot allt våld som sker i samhället (bortset från skribenterna på nämnda nättidningar) är faktiskt invandrare.  De flesta invandrare jag känner är oerhört upprörda hur infödda svenskar styr samhället. Sedan vill jag tillägga att det går inte att ha en liten grupp som äger all media, de judiskt svenska familjern Bonniers och Hjörnes måste bara minska sitt ägande till max 30% och inte ha 80% som nu. Livsåskådningar påverkar våra politiska hållningar, vi har ju inte en enda kristen konservativ tidning i detta landet – då går det som det går – det blir kaos på sikt.
  Kom nu inte och säg att jag är antisemit bara för att jag tar upp det faktum att en minoritet på sammanlagt 18000 i Sverige, alltså de judiskt-mosaiska svenskarna, äger 80% av all media inkl bokförlag.  Jag hade sagt på precis samma sätt om media hade ägts av pingstvänner eller norrmän. Jag vet att så länge vi inte får upp denna fråga på dagordningen, på ett civiliserat och hyggligt sätt, så blir det omöjligt att få tillbaks svensk kultur, seder och skick.   Börja med att förbjud misshandel i form av omskärelse, det kan man göra om man vill när man blir myndig- så får vi se vad som händer.

  Med mycket vänlig hälsning

  tj

  • Strandnypon

   Bra uttryckt doktor Jackson!

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Jag har inte skrivit detta själv, utan lånat det från forumet Exilen. Kan på ytan verka OT men är det ändå inte. Detta är vad ärkesvinet Bertrand Russel skrev för 60 (!) år sedan!

  Nobelpristagaren Bertrand Russel skrev redan 1952 omkommande vaccinationerCitat ur boken ”Vetenskapens påverkan på samhället” (”The Impact of Science on Society”, London 1952, by Bertrand Russell)”Utbildning bör syfta till att förstöra fri vilja, så att när elever har lämnat skolan, skall de vara oförmögna, för resten av sina liv, att tänka eller agera på annat sätt, än såsom deras lärare skulle önskat.” Gradvis, via selektiv avel, kommer skillnaderna mellan de styrande och de styrda öka tills dess att de är nästan skilda arter. En revolt av pöbeln kommer att vara lika otänkbar som en organiserad attack av får som opponerar sig mot ätande av fårkött.” ”Trots allt, de mest civiliserade och delvis civiliserade länderna genom historien, hade en stor klass av slavar eller livegna helt underordnade sina ägare. Det finns ingenting i den mänskliga naturen som omöjliggör att ett sådant system skulle bestå. Och hela utvecklingen av den vetenskapliga tekniken har gjort det lättare än vad det brukade vara att upprätthålla en despotisk makt över en minoritet.”Sida 103-104 – Bakteriologiskt krig, Befolkning och Världsregering”Jag låtsas inte att födelsekontroll är det enda sättet på vilket en befolkning kan hindras från att växa. Det finns andra, vilka, man måste förmoda, som opponenter mot födelsekontroll skulle föredra. Krig, som jag påpekade för en stund sedan, har hitintills varit en besvikelse i detta avseende, men kanske kan bakteriologiskt krig visa sig mer effektivt . Om en Digerdöd kunde spridas över världen en gång per generation skulle överlevare kunna fortplanta sig fritt utan att göra världen för full. Ingenting i detta skulle vara stötande för de riktigt hängivnas samveten eller hålla tillbaks nationalisters ambitioner. Samhällssituationen skulle möjligen vara något otrevlig, men änsen då? Riktigt högintelligenta personer är opåverkade av lycka, speciellt andras. Hursomhelst, jag kommer bort från frågan om stabilitet, till vilken jag måste återkomma.” “När konspiratörerna är redo att ta över makten i Förenta staterna, så kommer man att använda fluoriderat vatten och framförallt olika vacciner som förändrar människors sinnelag och inställning som gör dem beskedliga, liknöjda, obekymrade och förvirrade. Enligt deras egna utsagor och de metoder de själva redan har tillämpat, har dessa konspiratörer avsiktligt planerat och utvecklat metoder att mental försämra, sänka moralen och fullständigt förslava massorna. Man förbereder vacciner som innehåller ämnen som helt och hållet kommer att förändra människor. Hemliga kommunistiska planer för att erövra Amerika antogs 1914 och offentliggjordes 1950. Enligtplanerna skulle obligatorisk vaccinering införas med vacciner innehållande ämnen som ändrar personlighet. Man tänker också använda sjukdomsframkallande bakterier, fluoridering och ytterliga vaccinationer för att försvaga befolkningen och minska den totala folkmängden.” En brittisk kommentar: 59 år senare kan vi se att eliten aktivt har följt denna strategi under dess vandring mot världsstyre, förgiftar våra matreserver med fluorid och genmanipulerade grödor, driver på vaccinationsprogram som steriliserar kvinnor, militariserar polisstyrkor, släpper lös biokonstruerade virusar såsom AIDS och cancer, och förbereder oss för den. 

  • Strandnypon

   ”None dare call it conspiracy” Gary Allen 1972.

 • World Traveller

  Risken finns att de stanger ned alla regim och islamkritiska sidor pa naetet. Vad gor vi da?

 • surkart

  Det börjar att samlas en stor proteströrelse och det kan verkligen behövas i det närmast Kafka och cencurliknande tillstånd som detta land befinner sig i. Pk.ismen ligger som en stor våt filt över hela samhället.Då känns sådana här artiklar inspirerande och framåt!

 • Denoroligedemokraten

  Mycket bra krönika men jag har en liten rättning: Niklas Orrenius arbetar numera på Expressen, vilket förstås inte gör saken bättre – snarare sämre.

  Ett av hans första reportage handlade om att ”främlingsfientligheten riskerade att öka” i Mariannelund efter gruppvåldtäkten på en svensk kvinna. Ja, herregud – Nicke går sannerligen från klarhet till klarhet.

  • j_london

   Tack för påpekandet om Orrenius. Ja visst, det stämmer. Ibland hänger man inte riktigt med i svängarna, eller glömmer att tänka efter.

   • Agera1

    Denna krönika kanske borde skickas till norska LO och de andra regeringarna i de nordiska länderna??

    • j_london

     Javisst, varför inte! Det är en mycket bra idé. Kanske någon vaknar och förstår allvaret med vad som händer i muslimlandet DDR-Sverige…

     Och om du har tid och luft kan du väl kanske ta och leta upp respektive adress och skicka vidare. OK!

     /Jack

 • loofon

  Bra Jack London.
  Som du säger så är just nu det viktigaste att leda in ”vanligt folk” till den information som finns på nätet.
  Där kommer vi alla in, vi som hittat alternativen till de lögner som produceras av MSM.
  Vi måste berätta, sätta upp anslag med avrivningslappar, bemöta lögnerna i deras egna forum, osv.

  Denna artikel Jack, skulle jag vilja se på NewsMill och Snaphanen, bl a.

  • Agera1

   Kanske skull skicka den till norska LO… Hehehe. De har ju nu gått ut me en skrift att något är galet i Sverige… Sen kan man ju passa på att skicka till de andra regeringarna i de nordiska länderna och be de arbeta för att vi får utländska valobservatörer i nästa val 2014. Gärna även med tydliga offentliga uttalanden om att man från deras sida är oroliga över bristen på demokrati, extremt stor politisk förföljelse och islamisering i Sverige..

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Det hela blir rätt hemskt om man sammanfattar det som det gjorts ovan. Man undrar verkligen hur det gick till när precis alla partier blev förälskade i Islam. Kanske är dom avundsjuka eller imponerande på den kontroll som Religionen ger?

  • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

   De följer avtalet i Damascus 1978. 

 • leif777

  Det har gått ca 6 månader sedan jag fick upp ögonen för denna siten och dess innehåll. Artiklarna här och övrig nationell media berör ofta samma händelse men det är spektatkulärt att se hur olika de framförs. Ni vet vad jag menar. Jag har försökt lyfta fram dena site hos mina bekanta, kolleger och släkt. Vilka reaktioner man får…påminner ofta om en ny istid. Det är säkert många som känner igen sig i detta.

  Jag har fått nog! Men hur kan jag förändra? Ensam är svag? Har kollat på SD:s hemsida, i princip allt de står för kan jag hålla med om…det kan nog alla men få vågar säga det öppet.
  Så hur kan vi förändra? Är det åt rätt håll att SD får 20% och att de övriga partierna tvingas tänka om? Rent politiskt kommer nog inte 7-klövern att vakna förrän ett rent islamistiskt parti tar sig in i finrummet. Lyfter man blicken och ser vad som händer runt oss så är det nog inte så långt borta. Jag är allvarligt bekymrad och frustrerad över att vara ganska maktlös.

  • Suecote

   Svenskar som vaknat måste göra sin röst hörda. Organisera demonstrationer, delta i SDs torgmöten, engagera dig lokalt, sprid flygblad. Det gäller vår och kommande generationers framtid.

   Om ett islamistiskt parti tar sig in i riksdagen kan du hoppa upp och sätta dig på att de blir välkomnade med öppna armar av islamquislingarna i sjuklövern, förmodligen blir det obligatorisk bön fem gånger om dagen i kammaren, kvinnorna får ta på sig slöja för att komma in, och svenska flaggan åker ner fortare än du kan säga allah akbar!

  • ledsenfarmor

   Förstår din oro, jag dras med samma. Och att ett islamistiskt parti kommer in i riksdagen, tror jag garanterat. Inte till detta val, kanske, men nästa.
   Och Reinfledt & Co kommer att välkomna dem.
   Vi har ju redan flera islamister i riksdagen. Så även den extrema muslimen:  Abdirisak Waberi (M), som sitter i försvarsutskottet.
   Se videon, det förklarar vad han står för.

   http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk

   Ja, vi har all rätt i att både oroa oss, och vara rädda.
   Därför är vi många som kämpar emot. Och blir fler för varje dag. Vi måste det, för våra barn,barnbarns o kommande generationers skull.
   De ska inte kunna säga att vi aldrig gjorde något.

 • Suecote

  Man hoppas verkligen att internet kommer att förbli fritt, men om man funderar på saken ser det inte så hoppfullt ut. Maktapparaten känner sig hotad, och om hotet anses allvarligt nog kommer de att skrida till handling. Det har vida spekulerats i huruvida 2012 är året då internet blir kontrollerat och det fria ordet försvinner från cyberrymden. Det kan vara som med 1984, det tog lite längre för George Orwells Storebrorssamhälle, men nu är det här . Det kan vara detsamma med internet, kanske blir det inte 2012, men snart nog kommer vår yttrandefrihet på nätet att möta samma öde som i gammelmedia, dvs locket på. Snart kommer vi nog tvingas att logga in med verifierade Facebookkonton för att överhuvudtaget få komma online, och då kan Storebror lätt kontrollera vad vi har för oss och vidta åtgärder. USA är garanterat sugna på att blocka siter som de inte gillar, och eftersom de tror att de på något sätt äger nätet och har rätt att fatta beslut för hela världen, kommer det nog inte att dröja så länge till. Då kan de gamla stencilapparaterna komma till heders igen!

 • 530729

  Tack för ännu en bra och intressant krönika, Jack! Gillar ingressen! Trots min skrovliga röst vill jag vara med i den kören!

  västeråsaren

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

  Mycket bra artikel!

  Vad jag inte kan förstå är hur detta kunde  hända och när. Men det är väl så att det sås många frön under lång tid, och plötsligt ser vi skogen och inte bara träden.

  Det som också sätter bry i min hjärna är att huvudparten av svensk media ägs av Bonnier-koncernen.

 • Agera1

  Citat: ”I jämförelse med Sverige-fientliga figurer som Jan Helin & Anders Lindberg (AB), Thomas Mattsson (Expressen), Göran Geider (Dala-Demokraten), Peter Wolodarski (DN) trojkan på Sydsvenskan med Niklas Orrenius i spetsen, tillsammans med en lång rad andra likasinnade i den svenska massmediasfären, tonas plötsligt bilden av Vidkun Quisling ner. Han framstår mest som en oskyldig, bortkommen och snorig liten dagisunge.” slut citat. Rätta mig om jag har fel men fick inte quisling dödsstraff och avrättades? Känns helt omöjligt att gissa ca som kommer hända de andra här ovan nämnda svenska landsförädarna…

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

   Riktigt bra artikel. Verkligen pricken över i:t.

  Det som är en tröst i det hela är att folk mer och mer börjar vakna till och ser igenom lögnerna som kommer från våra dagstidningar.

 • kalle008

  Skriv några sanna ord om invandringens galenskaper på något socialt medium. Det gör alltid nytta. Det är dagens Samizdat, det självutgivna budskapet.

  I Sovjet var kopiatorer förbjudna.