Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Finska Yle uppmärksammar syriska invasionen till Sverige


DEN ANMÄRKNINGSVÄRDA MASSINVANDRINGEN Sveriges massinvandring från diverse exotiska arabiska och afrikanska länder är så markant så flertalet utrikes media uppmärksammar det i sina egna tabloider. Glöm ABBA, Björn Borg och Stenmark nu.

Nu är det somalier, araber, svensk regering som byter ut sina egna, folkmord och annat det skrivs om i utrikes media om lilla pyttelandet Sverige – då har det gått långt, för långt. Det handlar inte baaarn, det handlar om ett idiotiskt vanvett som inte kommer kunna vridas tillbaka. Möjligtvis bromsa upp, om rätt styre kommer till makten. Yle påpekar nu i en artikel om alla syrier som invaderar Sverige. 200 i veckan – för kom 200 per år.

Yle vidare:

”Över 200 syrier anländer till Sverige varje vecka, och frekvensen ökar hela tiden. Det är lika många som tidigare har kommit på ett helt år.

I juni och juli fördubblades antalet. Sammanlagt 6 000 syrier kommer i år att söka sig till Sverige och 11 000 nästa år, säger migrationsverket i sina prognoser. Migrationsverket har noggrant följt med läget sedan konflikten i Syrien började i mars i fjol.

Samtliga syrier som kommer till Sverige beviljas ett tillfälligt uppehållstillstånd på tre år. Enligt migrationsverket är det en mycket ovanlig åtgärd, och kräver exceptionella förhållanden.

Sverige har också helt allmänt höjt prognosen för antalet asylsökande. Totalt väntas i år omkring 38 000 personer söka asyl i Sverige. År 2013 räknar man med 40 000 asylsökande.”

Det är en tidsfråga innan dessa araber och muslimer bildar ett eget parti – där Waberi och de andra svenska politiska islamisterna kommer hoppa över till, med största sannolikhet. På helt demokratisk väg kan de alltså sen rösta bort oss andra – och voilá – ett muslimskt parti har helt plötsligt 20-30 procent av rösterna. Man kan säga som Pat Condell: ”Bye Bye Sweden”

Yle

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  RIP Sweden

 • Migripedia

  17.000 syrier – 20.000 somalier – ingen som helst öppen och ärlig debatt

  Fristaten Sverige åt alla

  • Catinka

   Jalla jalla, Sverige åt alla(h).

 • GudrunSpyman

  Jag orkar knappt bry mig längre.
  Vad f-n kan man göra?

  • ExitSweden

   Emigrera. Jag vet att många tycker att det är fegt att lämna det sjuknande skeppet Sverige, men man har bara ett enda liv – en stund på jorden. Det finns många platser i världen där man kan hitta lyckan utan politiskt korrekthet, massinvandring och islamisering.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Fy fan! Folk från Syrien gör mig sür igen!

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Glöm SD 2014. Sverige kommer att vara finito långt innan dess.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Det är ett trendbrott dock, detta med att de fått TUT istället för PUT mer eller mindre automatiskt. Vi får se om Södertälje återigen ska skryta med hur många de tar emot till den sk ”utanförskapen”

 • 530729

  Kanske man snart får begära politisk asyl i vårt broderland Finland.

  västeråsaren

 • DrThomasJackson

  Är det mer än jag som tänkt på att svensk media styrs av – häxor!

  Ansvarig minister: kvinna, Lena Adelson-Liljerth Kulturminister som ansvarar för SVT/SR
  SVT: VD Eva Hamilton
  Chef SVT: Samhällsredaktion: Mette Friberg
  Chef SVT Kultur: Eva Beckman
  SR: VD Cecila Benkö (Mats Svegfors är avsatt)
  SvD: Lena … vad hon nu heter
  DN: Gunill Herlitz
  Landsortstidningar: Alla chefredaktörer och journalister jag bråkat med, ett tiotal, är kvinnor!!!

   Utom en- Daniel Nordström på Västerbottens Folkblad som är man, han kunde man å andra sidan tala med och jag fick in en replik.   Häxorna däremot har bundit sanningen om apatiska barnen med sina trollformler och trollspön.   Se   http://www.apatiskabarn.se

  Detta gäller alltså de journalister som anripit mig, tystat ned mig och nekat mig komma till tals i apatiska barn frågan.

  Apatiska barn tragedin är alltså ett verk av en Häxparad i svensk media, animusbesatta, emotionellt ensidigt tänkande förvirrade kvinnor.    I apatiska barnfrågan har de dock haft trickstern och clownen Gellert Tamas som lett in dem på ett villospår de inte kan ta sig ur. Obs- de flesta kvinnor är inte animusbesatta, kan dock vara lite anfäktade ibland. Liksom män kan vara anima-besatta.

  Den här förtrollningen gäller dock inte bara de stackars flyktingbarnen. Sveriges mediahäxor har alla något som man inom djuppsykologin kallar ”animuskomplex” eller ”animusbesatthet” – ett komplicerat men fascinerande komplex som C.G. Jung formulerade (googla på det).  I korthet gör animuskomplexet en normal kvinna till en förvirrad man , själsligt sett.  Vilket f.ö. illustrerades idag på morgonens SVT-nyheter där Eva Hamilton ledde samtalet och sa ”jag var på OS-arenan och såg somaliern Farah vinna sprint” – Hamilton tror uppenbarligen att 5000m-10000m är sprint.   (Själv bor jag i Billericay 20 km från OS-byn och kan garantera att han vann på långloppen, har inte läst något annat i engelska tidningar).

  I korthet har svensk journalistkår som domineras av kvinnor ett stort ansvar för förvirrad och emotionell information inom en mängd områden alltifrån invandring till skolkaoset och kriminaliteten. Psykologen (egnetligen psykiatern) och filosofen C.G. Jung talar också om kollektivet, som kan ge tankarna åt kollektiv kvinnlig animusbesatthet.

  I korthet, jag har under åren reflekterat mycket över irrationaliteten i svensk media och ser alltmer en intressant förklaringsmodell just i begreppet animusbesatthet. Kvinnor som pga egoism försöker efterlikna män, när de inte klarar det blir de häxor och destruktiva.

  Kan sagor och myter hjälpa oss att förstå detta? Ja, faktiskt väldigt mycket. Jag kommer  en bok senare under hösten att belysa detta under titeln ”HÄXPARADEN – PÅ SVT, SR OCH SVENSK MEDIA”.    Vår räddning kan komma på flera sätt:

  1. Valkyrior, riktiga kvinnor som har mer altruistiska källor, de börjar komma, jag tänkar på Sanna Hill i Nationell Idag, Paulina Forsberg på Nordfront, Ingrid Carlqvist på Tryckfrihetssällskapet, den kvinnan som ringde nyligen till Täppas m.fl.

  2. Manliga hjältar; som tar striden med häxorna, kanske ibland på ett lite tafatt sätt som t.ex. Hennix men de finns också hos Jimmie Åkesson, Björn Söder, Vavra Suk, Daneil Höglund m.fl. m.fl.

  Så det börjar alltså finna gott hopp om att mediahäxornas förbannelse över Sverige skall brytas, och enligt sagan förlorar alltid häxorna – men det är alltid en kamp innan friheten vinnes.

  mvh

  dr Thomas Jackson som många gånger varit på Jung-Institutet i Zurich där människans djupaste sidor diskuteras i föreläsningar, seminarier mm.   Jag är helt säker på att många kontinentala djuppsykologer skulle finna det fascinerande att studera svensk media just utifrån arketyp-begreppet: häxan. 

  • YOTHI_TARZAN

    och så har vi Mona Muslim, Maud Olofsson

 • modernghost

  En liten tanke om MENA-invandrarnas integrerbarhet:

  Om ni föreställer er Fredrik Reinfeldt med hans multikulturella stamtavlan, och det faktum att han efter så många generationer samt i egenskap av svensk statsminister öppet sanktionerar våld mot svenskar i allmänhet och oliktänkande i synnerhet…

  Behöver man säga mer…???

 • YOTHI_TARZAN

  Snart konfiskerar dom din sommarstuga för att få plats med alla flyktingar

 • Fiona1177

   Inför valet 2014 eller 2018 kommer ett islamistiskt parti (Brödraskapet?) att bildas vilket kommer att få så många röster att de kommer in i riksdagen. Dessutom kommer de att kunna få så många mandat att det påverkar hela rikspolitiken. Varför ända in i glödheta är det bara VI som kan se denna utveckling i Sverige? Är det dessutom ingen som fattar att de ”celler” med ”ensamkommande” som sprids över hela Sverige har en uppgift som ingen av våra naiva politiker har insett?

  • boonkaan

   när jag läste ditt inlägg, så inser jag hur det kommer att bli i framtiden. Det kommer att bli så många muslimer i riksdagen, att sverige till slut om några årtionden har Sharia lagar. Beundrar de svenskar som kan hålla käft och bara se på eländet, men beundrar ännu mera folk som vågar säga hur jävligt det ligger till. Tack for att SC finns, här får vi veta sanningen om vad folk tycker. Bra skrivet, och ytterligare en lampa tändes i skallen på mej. Fyfan så rätt du har!!!

 • boonkaan

  Skrämmande att lyssna på. Hur fan tänker politikerna i sverige? jag är glad att jag lämnade Sverige for 11 år sedan snart, och tänker inte återvända frivilligt till det sjunkande skeppet. Min forsta tanke är när jag lyssnar, vilja summor detta ska kosta!! Miljarder och åter miljarder!!! Pengar som skulle gått tillbaka till svenska folket som betalar skatt, istället ger man bort pengarna som allmosor till analfabeter! Det är skrämmande!!!!

 • tagutanja

  man måste börja prata om massindvandringen från Afrika genast i median ! Det hjälper iNTE att snacka här på webben… ring TV och tidningar ! Det gör jag och jag är inte ens svensk utan finska …men mycket orolig om Nordisk framtid..Man måste bryta denna vanvettiga censur och ihjältigandet av tex Sd och alla oliktänkanden !