Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

90-åring bestulen i sitt hem


ÄLDREBROTTEN I SVERIGEEn äldre svensk herre i Nävlinge, en småort i Hässleholms kommun, uppgav igår att han bestulits på ägodelar i sin bostad efter besök av okända personer.

Den äldre herren, som har nått den anrika åldern över 90 år, fick ett mindre celebert besök av en okänd man. Denna besökare uppehöll den äldre herren genom att stå och språka med honom utanför herrens bostad. När den falska besökaren gått sin väg och den äldre mannen åter gick in i huset så upptäckte han att föremål stulits från hemmet. Bland annat hade han blivit av med kontanter, bankkort och en bankbok. Signalement nedan.

Den luriga besökaren beskrivs i Kristianstadsbladet som:

 • Man
 • Cirka 160 till 165 centimeter lång
 • Mörkt hår och mörkt skägg
Polisen misstänker att medan mannen uppehölls så smög sig minst en gärningsman till in i huset och stal vad de kom över. Varför går inte kommuner ut med flygblad i brevlådor till alla pensionärer med en varning? Förmodlingen för att det skulle klassas som rasism. Skydda gärningsmännen. Våra gamla är inget värda ändå, verkar det som.

kristianstadsbladet

 • Nemasproblemas

  Jag röstar för gratis dörrkedjor för alla över 75 år!
  Pengarna kan tas från kostnader för att hålla vårt nya herrefolk med service dygnet runt. 

  • kirre

    Dörrkedja räcker inte, den sliter dom bara dom. Det skall vara säkerhetsdörr med gallergrind innanför. Helst larmanordning. Tyvärr så går utvecklingen åt det här hållet i Sverige.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Dörrar och dörrlås kan väl bara skjutas sönder? Egentligen skulle alla behöva ett s k panic room men det blir naturligtvis omöjligt att genomföra om man inte är rik. Vi är alla utelämnade åt barbarerna som redan är långt innanför våra grindar.

  • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

   Gratis maskingevär till alla gamla.

   • Sven Olsen – (argdansk)

    Precis – och i trädgården skall de få hjälp att plantera Claymores som kan fjärrutlösas.

    Samtliga vita – icke straffade – skall ha tillgång till att beväpna sig för självförsvar och i fortsättningen utrensning av politiska och religiösa kriminella!  (Gissa vem JAG tänker på??)

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Förhoppningsvis ersätts dessa aningslösa människor av nya generationer som är bättre rustade att stå emot den vidriga massa av kräk.

 • Highlandercowboy

  Varför befinner sig föraren av bil ADF 715 på en annan ensligt belägen gård och frågar efter en ”lufttrycksmätare” ca. 3 timmar efter rånet av ”90 åring” ? Kan detta ha något samband? Vi ärliga Nävlingebor har fått nog av alla stölder och besök av Annie Lööfs entreprenörer som vill hjälpa oss med både ditt och datt. Jag hoppas att själve FAN tar er till sällare jaktmarker alla ni som sysslar med ohederligheter här i byn. JAG LÄNGTAR TILL VALET 2014 , trots att det känns som evighet dit.