Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Våldtäktspakistaniern i Grekland vill ändra sin ålder


SKRÄCKBROTTET I GREKLAND Inte ens i fängelset bemöttes våldtäktsmuslimen vänligt ”Han blev utbuad av sina landsmän. De hälsade honom med ord som ‘Ditt brott har kränkt vårt folk/land. Inte ens ramadan respekterade du’. Fängelset blev tvunget att föra honom till en annan avdelning. Samtidigt förblir 15-åriga flickans hälsotillstånd kritiskt men stabilt.”

Från en annan grekisk tidning kommer det fram att pakistaniern säger att han klädde av henne naken så att hon inte skulle kunna springa iväg fort för att få hjälp. Media beskriver även hur han vid två tillfällen försöker kila fast hennes sargade kropp mellan klipporna. Han berättar hur han slår den unga flickan med den fem kilo tunga stenen flera gånger i huvudet och vid flera olika tillfällen.

Ursäkten till rätten, I Grekland kallas det att man ”ursäktar sig inför åklagaren‘, av muslimen, som enligt honom själv nu inte är 21 år längre utan 19, är chockerande. Han bad även om ”några dagars uppskov med att framställa sin ‘ursäkt”‘ inför domstolen. Men han utan vidare erkände sitt dåd men hade en speciell begäran – att få sin ålder i sina ID-handlingar ändrad från 21 år till 19 år. Så även i Grekland är de ”upplysta” om alla lagar och kryphål. Detta för att slippa bli dömd som vuxen.

Även de fängslade pakistanierna ville inte acceptera ”Draken från Paros” i sina celler”, förklarade ordföranden för kriminalvården, Spyros Karakitsos till ERT (det statliga radio- och tv-bolaget). Även ungdomsfängelsets väktare krävde att pakistaniern skulle förflyttas till Tripoli-fängelset där grova brottslingar förvaras.

Den hemska handlingen och den känslolösa bikten i rätten om den brutala attacken mot 15-åriga Myrto Paros chockade hela Grekland. Pakistanierns egna ord:

”Nu vill jag berätta vad som hände söndag den 22 Juli. Föregående natt, lördag, gick jag med en vän från Pakistan, Naim, på en festival i Back Meadow (ortens namn översatt till engelska) med grekiska låtar. Eftersom vi lämnade festivalen runt 02:30 sade Naim till mig att sova hos honom och att göra Ramadan tillsammans.

Ramadan görs runt 04 på morgonen, men vi somnade och vaknade inte förrän runt 11:30 på morgonen. Vi åt frukost, tittade på TV. 16.15 började jag att gå mot mitt arbete. Jag var klädd i vita byxor, en blå skjorta och svarta skor. Fem minuter innan jag nådde hotellet såg jag en flicka i 17-årsåldern sittandes på en klippa. (Här visas han ett foto på Mirto, född 16.07.1997, och han medger att det är hon han såg.)

Jag slog flickan med en fem-kilossten i hennes vänstra parietala region i skallen. Flickan blev liggandes på sin vänstra sida men levde ännu.
Med min högra hand vände jag henne till ryggläge, sedan tog jag med mina två händer stenen och slog den över hennes vänstra öga, på denna punkt här ( här visar han på den vänstra, främre regionen av skallen). Jag såg blod rinna men hon var fortfarande vid liv.

Jag blev rädd, jag tog den blodiga stenen som jag hade slagit flickan med och kastade den i havet. Jag tvättade mina händer i havet och sedan stal jag hennes mobiltelefon för att sälja och skicka pengarna till min fattiga mamma. Sedan gick jag till hotellet. (Här har han hoppat över våldtäkten av flickan).

Allt som gjordes med tjejen varade ungefär 10 till 15 minuter. När jag lämnade platsen hörde jag ingen skrika. Jag duschade och bytte kläder, och så började jag att vattna gräset på jobbet. Jag tvättade de blodiga kläderna efter två dagar. Efter 20 minuter på jobbet hörde jag ambulans komma och förstod att det var till flickan.

Jag tänkte lämna ön Paros, men jag hade inga pengar och var rädd att det skulle väcka uppmärksamhet. Efter några dagar bad jag Petros, hotellägaren, att betala mig för månaden jag hade jobbat. Han gav mig 450 €, jag sade att jag ville skicka till min mamma i Pakistan. Jag minns att det var 31 juli.

Jag liftade till Marpissa där jag tog buss till Parikia. Där löste jag biljett till färjan ”High Speed” som avgick kl 21.45. Jag hade sällskap av två andra från Pakistan. Dessa hade sagt för en månad sedan att de skulle åka till Aten eftersom de inte kunde hitta arbete i Paros. Vi anlände till Pireus runt kl 01:00 på natten. Den natten bodde vi hos två vänner till mina medresenärer. Nästa dag flyttade vi till det ställe som polisen fann oss.”

Relaterat
Pakistanier våldtog 15-åring efter att ha krossat henne mot klippor

e-go.gr/newsnews247

 • Buttington

  Vad bra att de andra pakistanska gentlemännen i fängelset som sitter inne för mildare våldtäkter tillrättavisar den brutalare våldtäktsmannen..

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Så hans landsmän blev arga för han hade sex på ”ramadan”, inte för att han våldtagit och nästan mördad en tjej?

  • mrsmarlowe

   Jag reagerade också på det. Att dom ens nämner ramadan i det här sammanhanget är helt absurt. Dom är lika sjuka jävlar allihop!

 • mGTFO

  Stening till döds, låter som ett korrekt och bra straff här!

 • getingblandhumlorna

  Vilka fina landsmän han har .. ”Inte ens ramadan respekterade du”
  Det är ju viktigare än en vit ung flickas liv.

  Ser faktiskt fram mot när WIII skickar allt vad islam heter tillbaka till stenåldern.

 • 530729

   Han gjorde det här för att stjäla hennes mobil för att sälja den och skicka pengarna till sin fattiga mamma? En mycket förmildrande omständighet! Hans stora misstag var att han glömde att muslimer får inte äta, dricka, stjäla, våldta eller misshandla och döda innan solen gått ned under Ramadan. Därför blev tillochmed andra muslimer upprörda över detta bestialiska brott.

  västeråsaren

 • Mariah_Magdalena

  Fy f*n - man får svindel över brutaliteten.
  Hon hade absolut inget värde, och han drog sej inte för att våldta den döda kroppen.
  Levande eller död verkar inte spela någon roll.
  Inte heller om det är människa, får eller kamel.
  Kvinnor går mot fruktansvärda tider, och större delen av dem i vårt land är så PK-proppade och sinnesslöa, att de t.o.m hejar på sin egen undergång…

 • Pantertanten

  Jag vill också ändra min ålder, dra av något år. Nej förresten, då måste jag ju ut och jobba igen.

 • YOTHI_TARZAN

  Det finns 200 miljoner (galningar )  i Pack i stan och dom drömmer om att kriga med Indien som är 6 gånger större.
  Kommer ni ihåg BILLY BUTT ? här i Sverige anklagad för 30 våldtäkter ( från Pack i stan )

  • http://www.facebook.com/anders.lagerkvist Anders Lagerkvist

    Billy Butt är född 1945 i Kenya av muslimska Indiska föräldrar!! Men om han är skyldig eller ej tar jag ingen ställning till..
   Pakistaniern borde dock bli isbjörnsföda!!!

 • Pingback: Mycket kritiskt för våldtagna grekiskan – bilder på våldtäktsmuslimen här « Sweden Confidential

 • Pingback: Fallet om den brutala misshandelsvåldtäkten av 15-åriga Myrto fortsätter « Sweden Confidential