Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Två gripna efter brutalt rån i Uppsala


VÅLDET I SVERIGE Ett mycket brutalt inbrottsrån skedde i Valsätra, Uppsala, under onsdagens förmiddag, då en man blev offer för det råa rånet i sitt egna hem. Offret bakbands, knivskars och hotades. Två män har anhållits för dådet.

Att brutaliteten och våldet inte trappas upp i Sverige är en lögn. Händelser som denna går att läsa om i stort sett varje dag i vårt mångkulturella land. Onsdagens tragiska episod utspelade sig vid 09:30-tiden då två busfrön krossade fönsterrutorna i mannens bostad på Bandstolsvägen i Valsätra. Nidingarna bakband mannen, skar honom i huvudet och i benet. Sedan tackade de för sig med att bära ut bland annat hans plasma-TV.

- De ska också ha hotat honom med att de skulle komma tillbaka och döda honom om han larmade polisen, säger Lisa Sannervik vid Uppsalapolisen.

Mannen kunde slå larm själv och fördes till Akademiska sjukhuset för vård. Skadorna är inte livshotande. Kort därefter bröt sig två busfrön in på samma sätt in hos en kvinna på samma gata. Kvinnan utsattes inte för något våld och nidingarna fick heller inte med sig något byte.

Strax efteråt greps en 22-årig man i närheten av kvinnans bostad. Han anhölls senare av åklagare. Vid 20-tiden på kvällen greps den andre mannen. Även han anhölls senare som misstänkt för dådet. Åtal har inte inkommit ännu. Åtal väcks först efter att utredningen är klar. Därför har vi ännu inte fått några namn.

UNT

 • NE_Mannen

  Zigenarnas år, undrar om det blir som med perenner ?

  • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

   Då behövs etnisk Round-Up, får man komma med ett namnförslag, Rom-Up…

   • Agera1

    Briljant förslag.

 • SM811

  Det där beteendet, hota, knivskära mm allt för att förnedra har vi sett förut och det kanske stämmer även denna gång vilka det är?

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  Bandstolsvägen, vi kan ju säga så här, det är nog den adress i Uppsala som det är svårast att få en taxi till…

  • ledsenfarmor

   Ja, då förstår jag.

 • 585961

  Fega kräk som ingenting vill i fråga om arebe men ända tror att dom kan få allt, ynkryggar av värsta sort

  • NE_Mannen

   Tyvärr så får de allt     :-(

 • Agera1

  Det är när jag läser detta som jag känner att det vore inte så fel att åter öppna Carlstens fästning. Där fick fångar för i tiden avtjäna kraftfulla straff som t.ex hugga sten i hela dagarna iklädd ”fång-brynjor” av järn på 20-30 kg… Låt vara väl hårt men något måste göras åt våra straff så invandrarna lär sig…

 • YOTHI_TARZAN

  Var varannan dag brinner det bilar I Uppsala – ingen bryr sig. I Uppsala talar man mest om sjukvården – men inte om blattar -  jag vet eftersom jag lyssnar på radion .

 • Oberst

  UUUUT!