Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Rastade hunden – slogs ner med baseballträ


HUNDHATARNA IGEN? Igår skrev vi en post om hur muslimer går till attack på både hundar och hundägare i Spanien – pga hatet till de ”orena” djuren. Invandrartäta Uppsala verkar också farligt för hundägare.

Detta fick en man i Uppsala själv erfara i natt när han var ute och skulle rasta hunden – han slogs helt sonika ner med ett baseballträ av flertalet okända män. Det var vid klockan 01.20-tiden i Storvreta som mannen, som är i 45-årsåldern, var ute och rastade sin bästa vän – hunden. Men det fick han inte göra ostört för mitt under promenaden blev han plötsligt attackerad av fem okända gärningsmän som hoppade ut ur en bil.

Misshandeln slutade så illa att han fick föras till sjukhus efter gärningsmännens sjuka överfall. Offret ska enligt uppgifter ha blivit slagen med bland annat ett baseballträ och fått flera tänder utslagna. Mannen lyckades dock själv slå larm till polisen. När polispatrullen anlände var nidingarna redan försvunna från scenen.

Den misshandlade mannen fördes blödande från huvudet till Akademiska sjukhuset med ambulans. Enligt polisen ska han ”ha varit talbar”. En hundpatrull har sökt i området men vid klockan 03.30 var ännu ingen gärningsman gripen för dådet.

Relaterat
Muslimer förgiftar hundar och attackerar ägarna

UNT

 

 • http://twitter.com/SwedenSpy Doodle

  Är man tvungen att låsa in sig 17.00 för att minska chansen att bli ihjälslagen?
  Jävla patrask!

 • j_london

  Nu undrar jag på riktigt, oförfalskat allvar: var är muslimlandet Sverige egentligen på väg?

  En sådan här händelse framstår så ofattbart surrealistiskt att, man vägrar tro att det är sant.

  Man frågar sig om det finns bakomvarande orsaker: var det en personlig
  uppgörelse, kände offer/gärningsmän varandra… ouppklarade affärer,
  eller var det ett helt oprovocerat, brutalt överfall och stundens
  ingivelse?

  Jag vägrar faktiskt tro att några män bara hoppar ur en bil och brutalt
  misshandlar en annan man med baseballträ, som är ute och rastar sin hund
  – utan allra minsta anledning.

  Eller vad säger ni…?
   

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Jag säger att dom nu har blivit så mångtaliga att dom vågar ta för sig ännu mera än vad dom gjorde innan. Nästa steg i islamiseringen verkar nu vara att alla hundar skall bort från Sverige i lalalalalallahs namn.

   • j_london

    Jo men… Jag hoppas du har fel Morningstar. Då detta i så fall är en ren krigshandling (ytterligare en…) mot svenska samhället. Mycket tydligare än så kan det knappast bli!

   • ledsenfarmor

    Jag tycker också som du Morningstar, att de har escalerat, och tar för sig så det osar om det. Detta är nog bara i sin linda än.
    Men jag VILL ha fel.

  • 530729

   Ställer mig lika undrande som dig, Jack, till denna skrämmande händelse. Låter ju mycket mer som någon sorts gangsteruppgörelse om obetalda skulder än att hundhatande muslimer plötsligt hoppar ur en bil med basebollträ för att de ser en hund rastas av en svensk. Isåfall skulle vi väl läsa om sådana oprovocerade överfall varje dag. Hur mycket vi än ogillar muslimers beteenden och deras underliga attityder, får vi sansa oss i våra kommentarer tills vi vet vad som hänt, vilka gärningsmännen är och orsakerna till det. Och vad jag förstår verkar inte hunden ha attackerats.

   västeråsaren

   • j_london

    Visst, du har alldeles rätt. Om de var besatta av uttalat hundhat, borde gärningsmännen i första hand givetvis slagit ihjäl hunden! (Det tänkte jag förresten aldrig själv på… bra att du påpekade det.)

    Dessutom får vi genom pressen inte veta vad det var för en man som var ute och ”rastade” hunden. Jag har sagt det tidigare, och säger det igen: medias information är totalt värdelös. Helt ointressant! Tidningsartiklar som denna skapar bara förvirring och irritation, samt rädsla och osäkerhet bland allmänheten.

    Samtidigt som läsarna undanhålls viktig information om vilka som verkligen ligger bakom det accelererande våldet och den tilltagande kriminaliteten i muslimlandet Sverige. Utlänningarna!
    Du får ALDRIG veta den verkliga bilden av händelser i likhet denna. Du får aldrig veta om det är Nils Nilsson med sin tax, eller Mehmet Abdullah med sin pitbull, som är ute på promenad och blir nedslagen.

    Hade vi fått veta det, hade händelsen plötsligt kommit i en helt annan dager.
    Vad vi däremot vet är att, det med 99,99 procent handlar om en billast utlänningar (araber, albaner, afrikaner…) som utgör gärningsmännen.

  • GudrunSpyman

   Var min första tanke också.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Förstår ni nu, era dumma sovande dum-svennar, att det finns långt mer än 500000 mohammedaner i Sverige, vilket ju sedan mer än TIO år varit den officiella siffran? Idag kan dom vara flera miljoner redan!! Vakna för helvete!!!

  • World Traveller

   400000 ar den officiella siffran och har saa varit sen 1999. Och av dom saa ar endast en liten braakdel verkligt troende. De flesta ar som vilken svensk som helst. Inte radikala alls.

   Undrar vad en verkliga siffran ar. Och vad det galler troende och radikala saa har jag under mina ar i muslimska laender sett att 99% av dom ar helt hjarntvattade. Precis saa hjarntvattade som vaara Vaenster och Miljopartister.

 • swebyggare

  Var det talibaner som utförde dådet? Polisen söker bilburna med hund, smart drag.

 • kokoo

  Hundar och grisar är ORENA vi i västvärden är otrogna svin enligt.muslimsklära . Då måste vi naturligtvis få stryk helst avlivas. Tiden kommer om Alliansen får fortsätta importen av kulturberikare.

 • http://pikd.myopenid.com/ pikd

  Satans muslimer. Satans islam. Satans allah.
  Ett Sverige fritt från smutsiga muslimer är något att sträva efter.

 • loofon

  Ingen gärningsman gripen …
  Då kan man vara ganska säker på att Adeln varit framme igen.

 • Grimhild

  Ser ut som vi hundägare får börja beväpna oss

 • Saxtorparen

  VAFAN satte inte polisen in honom i fyllecellen !

 • World Traveller

  Annu en dag i det Nya Sverige.

 • Nemasproblemas

  http://www.unt.se/
  Mycket urförligt reportage!
  Alltså var det inte Kalle, Sven och Gustav som utförde dådet.

 • kirre

  I det här fallet får man nog vara lite försiktig, innan man drar alltför långdragna slutsatser. BO-s bakgrund lär väl framkomma så småningom. Att fem män plötsligt, och utan synbarlig orsak hoppar ur en bil och misshandlar en hundägare köper jag inte rakt av. Något annat kan finnas i bakgrunden.

 • World Traveller

  Detta samtidigt som alla grisfarmer laggs ned i Sverige. Snart blir vi vael beordrade av staten att avliva vaara hundar ocksa.

 • http://www.facebook.com/einar.revhejm ulven2

   kan bara säga  att rör nån min hund så  kommer hellvetet bryta loss !!!!

  • Benny L ”Pursvensk”

    Ja, jag säger det samma!

  • TrefemtiosjuMagnum

   Tror inte en kolsäck kommer nära mina hundar utan risk för sitt liv. Som sagt.. Make my day, punk!

 • http://www.facebook.com/einar.revhejm ulven2

  är nog dax och  beväpna sej åxå  ….. 

 • Catinka

  Hur gick det för hunden?

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Framgår tyvärr inte av källan…

 • tokless

  Om GM hoppar ur en bil så lär de väl sannolikt åka därifrån med bil. Lite lustigt att en hundpatrull söker i området då. Nu är jag lite skeptisk men det låter mer som att de söker med hund för syns skull. Polisen lär knappast gripa någon, som vanligt alltså när det handlar om berikare av fredens ”religion” som är GM, men sen så har de grönt kort att begå allehanda brott mot svenskar.

  • 530729

   Ursäkta en okunnig, men vad betyder GM?

   västeråsaren

   • Oxis

    Gärningsmannen eller gärningmännen. 

 • mkultra

  Muslimer har en pedofil/massmördare/krigsherre som sin största förebild, det är knappast förvånanade hur dom slår ner, våldtar och dödar.. Det enda mysteriet är egentligen hur svenne kan vara så inihelvete jävla dum att han vill ha in ännu fler.

 • NE_Mannen

  Är det någon som vet om det strider mot ko-ranen att köra ‘doggystyle’ ?

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Beväpna er!

 • Oxis

  Ett sk kulturmöte, av politikerna och etablissemanget mycket omhuldat. Enligt dem borde nog mannen och hunden ha blviit glada för att ha blivit berikade och smällarna med basebollträt var väl inget att bråka om. Lite stryk får man tåla om man är pursvensk. Invandrarna ha ju all rätt i världen att förgripa sig på oss och med etablissemangets goda minne sätta oss på plats.

 • resenaren

  Nu är jag nog inte helt säker på att det är muslimer. Basebolträ? Vet en muslim vad baseboll är för något?
  Att se en muslim med ett basebollträ måste väl väcka lika mycket uppmärksamhet som att se en kamel spela golf!
  Jag tror snarare att det är en uppgörelse bland andra gansters(östeuropeer), möjligvis att man har tagit fel på person!

 • YOTHI_TARZAN

  Detta och mycket annat skit händer i akademikerstaden Uppsala och där tycker man att mångkultur e fint och röstar på Folkpartiet

 • Bogus

  Nu är jag varken muslim eller djurhatare för den delen heller. Men finns det någon som reflekterat över alla dessa hundägare som inte plockar upp efter sina hundar? Det går nästan nte att uppehålla sig på grönområden med sina barn utan att ha trampat i minst fem högar med hundskit. Kan det vara någon som tröttnat på detta?