Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Flicka föll från balkong


BALKONGFALL En ung flicka, ålder inte angivet, föll idag på torsdagseftermiddagen från en balkong en trappa upp i ett hus i Tensta i nordvästra Stockholm. Olyckan skedde vid 16-tiden.

Flickan fördes till sjukhus med ambulans, men hennes skador bedömdes inte vara allvarliga. Det är oklart vilka skador flickebarnet fick, men det ska ha varit vid medvetande när polisen kom till olycksplatsen. Flickan ska ha lekt på balkongen när hon av någon anledning föll över räcket.

- Också ambulanshelikopter larmades till platsen, men lämnade tom. Det får man väl tolka som positivt, säger Ulf Lindgren på Stockholmspolisen.

I slutet på juli föll en tolvåring över räcket på en balkong och påträffades liggande utomhus vid 23-tiden i centrala Lycksele. Tolvåringen påstods sig ha ramlat från en balkong. Hela familjen var då samlad på akuten med barnet, tillsammans med en polispatrull. Sociala var också inkopplade. Barnet hade inga allvarliga skador efter fallet förutom ömhet i kroppen, enligt polisen.

- Dessvärre verkar detta vara ett misärärende. Familjen verkar inte må så bra, sade vakthavande befäl Hans-Olof Markström vid tillfället.

Dessa fall behöver inte betyda något mer än just att olyckan är framme, men när media inte skriver ut tillräckligt med fakta så vet man ju inte vad som ligger bakom, speciellt när både sociala och polis är involverade i fallen.

SvD, VK

 • Baron_Skugga

  Kanske skall kvinnor förbjudas att vistas på balkonger. De verkar ju att ha dåligt balanssinne.

  • Roland X

   Du glömde nog skriva MUSLIMSKA kvinnor. Vanliga svenska kvinnor har utmärkt ballans ute på balkongerna.

   • Baron_Skugga

    Ja det var ironi. Jag spelade PK ;-)

    • pellesverige

      Och fönster+dörr, ingen kommer ut.

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Unga människor som prövar sina vingar utan fallskärm växer inte upp till pensionsräddare. Förse därför nybyggare endast med lägenheter på markplan alt. låsta fönster och pansaringlasade balkonger.

 • Oberst

  Föll?

 • Mega Block

  Jag hade en båt en gång i tiden. När jag gjorde klart den för sommaren så såg jag att tre småbarn sprang på en brygga en bit bort. Jag tippar på att barnen var mellan 3-7 år, alla av utländsk härkomst. Efter en stund började detta bekymra mig så jag gick bort till bryggan då jag inte sett någon vuxen i närheten. Dom satt på en filt 50 meter bort medan deras barn lekte på bryggan! Nu hände inget tack o lov men jag var fruktansvärt besviken över hur föräldrar struntar i sina egna barn vid vatten.
  Kan det ha varit likadant nu när detta barn föll från balkongen?

 • Oxis

  Förmodligen ett fall av utövande av svensk sed.

 • Calle86

  ”Olycka”

 • Buttington

  Övning inför vuxenlivet på en högre våning?

 • mikael2010

  Kanske hennes pappa uppfann en ny lek ?????

  Han tävlade med henne om  vem av dem som kan luta sig längst ut på balkongen och plötsligt vann hon……………….

 • World Traveller

  Nar jag var i Irak saa hittade vi en flicka i 8-9 ars aldern med avskuren hals. Vet inte vad hennes ”brott” var. Hon kanske ocksa hade lekt och varit oaktsam. I en by som heter Al Qurna blev en 9-arig flicka valdtagen av sin farbror. Hon domdes till doden och hennes egen far skjot henne i pannan med en pistol. Visst ar Hederskulturen fin.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Detta skulle ju kunna utvecklas till en spännande idrottsgren till nästa sommar-OS.

 • 585961

  Jaså  ännu en olydig flicka ???????????????????

 • white_eagle

  det var bottenvåningen, eller fösta våningen?
  troligen en olycka,

  men för flickor äldre än 13 år  borde det vara förbjudet att vistas på balkongen om de bor högre än på första våningen