Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

27-åring dömd för våldtäkt på pojke


Joakim Bydén

BARNVÅLDTÄKT 27-årige Joakim Bydén från Sundsvall, har under det gångna året haft samlag med en 14-årig pojke vid tre tillfällen. Enligt tingsrätten var det pojken som tog kontakt med 27-åringen och föreslog att de skulle ha sex.

När rätten skulle avgöra om gärningarna är att bedöma som sexuellt utnyttjande av barn eller det allvarligare våldtäkt mot barn har man tagit den stora åldersskillnaden i beaktande.

I sin dom skriver rätten att det förelegat betydande skillnader i fråga om mognad mellan Joakim Bydén och 14-åringen, såväl rent allmänt som ifråga om tidigare sexuell erfarenhet. Enligt tingsrättens mening ”kan det ifrågasättas om pojken hade förmåga att fullt ut inse innebörden av sitt handlande”.

Pojken ska ha visat en mer ambivalent inställning till de sexuella kontakterna med Joakim Bydén efter det första tillfället och tydligt gett utryck för att han inte längre ville ha någon kontakt med Joakim Bydén.

Trots detta genomförde Joakim Bydén sexuella handlingar med pojken vid ett tredje tillfälle. Den gången förekom också inslag som var förnedrande för pojken vilket rätten tog hänsyn till i bedömningen av brottet.

Joakim Bydén, som medger sexuellt utnyttjande av barn, döms för våldtäkt mot barn. Påföljden blir fängelse i två år och tre månader. Han ska också betala 85 000 kronor i skadestånd till pojken.

SN24

Relaterat:
27-åring åtalas för våldtäkt på pojke

Sundsvalls tingsrätt dömer:

 • Joakim Anders Bydén 1984-11-14 Fridhemsgatan 62 i Sundsvall till fängelse i 2 år 3 månader för våldtäkt mot barn.
 • Mål nr B 1516-12

 • Emse1

  Lindrigt straff ,tyvärr.

 • kirre

  Jag har aldrig förstått mig på det här med att köra upp den i prutten. En verklighetsfrämmande och helt sjuk grej. Någon gånger jag jag testat, men då var med en kvinnlig partner. Full och dann var jag, liksom min moatje och vi ville pröva på varianter. Ingen höjdare precis.

 • ledsenfarmor

  Blir intressant, ifall detta överklagas till hovrätten. Hur mycket de sänker av detta sk ”straff”.
  Hovrätten verkar sänka alla domar som har med pedofiler att göra.

 • NE_Mannen

  Är han månne lite homosexuellt lagd ? MU-hammed gillade väl åxå att köra i tvåan ?

 • YOTHI_TARZAN

  Fattar ni varför det gullas så mycket med bögar i Sverige ???

  • Oberst

   Nej. Bajspackeri = perverst

   • mGTFO

    Exactemente!

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Tja – vad skall man säga?

  Det är bra att även icke-invandrade brottslingar lyftas fram här i SC.

  I likhet med andra kommentatorer anser jag också att det myckna gullandet med sexuella ”varianter” är av ondo. Tyvärr har ju Pride blivit ett jippo som knappast är till fördel HBT-människorna.

  I ö får de göra precis vad de vill för mig så länge de är myndiga, så länge som det är ömsesidigt och så länge de håller diverse kroppsdelar långt ifrån mina kropssöppningar.

 • jannejakan

  Jag har alltid varit övertygad om att bögeri är en form av pedofileri. Men som sagt, det är min egen uppfattning. Propagandan för homosex och islam i media gör mig dock inte mindre övertygad.
  Det är klart att Pride och dylika jippon stärker pedofiler och de med andra sexuella avvarter att ”allt” är tillåtet.

 • mGTFO

  Klipp av den, så händer det inte igen! Bra straff och icke återfallsgaranti!!