Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Vilshult med 300 invånare ska berikas med 40 asylsökare


MASSINVANDRINGEN Lilla Vilshult med runt 300 invånare, en tätort i Olofströms kommun i Blekinge län, som är en industriort med främst industriell tillverkning och förädlingsindustri ska nu bli mångkulturellt. För åter igen har Migrationsverket beslutat att placera asylsökande i Olofströms kommun.

Lilla Vilshult ska få ta emot ett 40-tal asylsökande. Men kommunen är inte så pigg på detta, de är tveksamma. Att placera ett fyrtiotal asylsökande i en by med bara drygt tre hundra invånare, ingen butik och dåliga bussförbindelser är mycket tveksamt. Så säger Olofströms vikarierande kommunalråd, Kjell-Åke Karlsson (S), sedan Migrationsverket beslutat att placera asylsökande i Vilshult.

Men Steve Nilsson på Migrationsverket säger att det höga trycket tvingar myndigheten att söka bostäder även på mindre orter. Bussförbindelser och/eller matbutiker runt hörnet eller på litet gångavstånd är absolut inga rättigheter eller krav som är inskrivna i några konventioner var det gäller att dessa lyxturister ska ha prio ett.

Däremot börjar man ju undra tänket när de ökar invånarantalet i den lilla orten med cirka 15 procent över en natt – asylsökare dessutom.

BLT, SR

 • AntonsPappa

  Hoho jaja. Är de riktigt driftiga så gör de väl som de som skulle få ett boende för ensamkommande i någon finare Stockholmsförort. De sätter helt enkelt eld på anläggningen där de ska bo innan de hinner komma dit. Det är nog det bästa sättet att slippa berikningen. Och tro mig, ibland är det en investering att elda upp något, även om det är helt oförsäkrat…

  • http://avpixlat.info Realisten70

   Swedish Match går bra i dessa tider

   • AntonsPappa

    Det var visst bara vandalisering i det fallet jag tänkte på i Vallentuna, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14547952.ab
    I Eslöv tar man dock ”vandaliseringen” till en ny nivå, http://www.skanskan.se/article/20120507/ESLOV/705079945/-/attentat-mot-asylboendet

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Då vräker bara kommunen dom pursvenska invånarna så får berikarna flytta in i deras gamla bostäder istället. Pursvenskarna kommer då gå till soc som nekar dom och hänvisar dom till tjörkan som ger dom tält.

 • Talibananas

  40 miljoner, 40 MILJONER! Hälsa Lööf!

 • NE_Mannen

  Det är bara att gratulera, om ett halvår kommer vi bara höra glädjerop från Vilshult, frågan är bara från vilken gruppering ? Jag gissar på att ‘svenskarna’ gråter och att gluttarna (om ej inlåsta på anstalt) är kraftigt uttråkade.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Om ett år kommer 90% av alla svenskar i Vilshult ha flytt sin hemort. Dom resterande 10%:en kommer vara en blandning av multikultis och sådana som inte har råd att flytta.

 • BirgittaSvenne

  Det är utmärkt svenska politiker och ”s,,,media”, fortsätt att förstöra. De första som går, vad vet jag, hoppas till något dj””igt ,det är NI !
  Om inte länge, ska ni stå inför faktum ! Att ni inte SKÄMS !!!

 • Oberst

  Kan vi gissa att kriminaliteten i Vilshult ökar då?

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Kan inte någon kolla upp hur mycket brott som har anmälts i Vilshult fram tills nu… och hur mycket brott som anmäls efter nysvenskarna varit på plats i tre månader?

  Eller går det inte att kolla sådana siffror? Är det för komplicerat för SCB, BRÅ?

 • FreddeRe

  Äntligen – nu kan seniorer i Vilshult åldras i trygghet. En ny grupp entreprenörer är på ingående.

 • BirgittaSvenne

  Då blir det kanske lite som för seniororna på Söderslätt. De anhöriga tyckte att deras anhörig hade det mycket bra med sjuksköterskan i slöja, när den arma anhöriga väl hade dött så kom sanningen fram, hon med slöjan , var en ELAK dj”’ul.   Min fråga är……vad är det för fel med oss SVENSKAR ?

 • Oberst

  Stoppa importen av individer som vägrar att integrera sig!

 • jannejakan

  felpost

 • kokoo

  Grattis Vilshults innevånare. nu får ni se till att låsa dörrarna ställa in cyklarna på natten.håll uppsikt på era små flickor samt lås in era får och getter

 • diedummenschweden

  Befolkningen i Vilshult har väl röstat ”fel” och nu kommer ”uppsträckningen” för att de skall anamma och med hull och hår kasta sig ner på marken och buga sig upprepade gånger mot Mekka för att hylla och prisa ”mångkulturens” alla enormt positiva effekter!

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Finns det nån statistik på hur rösterna utföll 2010 i Vilshult?

   • Orregyllensnorre

    Ja det finns, läste det i går. har dock glömt var… :P det var hög andel S/V röster samt 9 av 10 har röstat på sjuk-klövern.

 • Orregyllensnorre

  9 av 10 Vilshultsbor röstade på sjuklövern, så det är bara att gratulera. Så här vill de ha det !

  (gäller specifikt för den valkretsen)

  • 530729

   Och de 2-3 Vilshults-bor som vågade rösta på Sverigedemokraterna har väl varit utfrysta ur samhällsgemenskapen för att de är såna främlingsfientliga rasister.

   västeråsaren

 • nilsanders

  Bah som man bäddar får man ligga hoppas nu att Vilshult står upp för sina politiska ideal och tar emot dom hjälpbehövande flyktingarna…Kanske Rösterna faller olika nästa kommande val!