Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Tolken försökte med bedrägeri – polisanmäldes


BEDRÄGLIGT BETEENDE Tolk som tolkade vid en domstolsförhandling i Kristianstads tingsrätt i sommar är nu polisanmäld av nyss nämnda tingsrätt misstänkt för att ha försökt lura till sig ett högre arvode än vad han har rätt till, skriver Skånska Dagbladet.

Mannen utgav sig för att vara en auktoriserad rättstolk, och fakturerade också enligt den taxa som gäller för dessa rättstolkar. Men tolken var inte så kompetent som han utgav sig för att vara. Detta uppdagades i en kontroll med Kammarkollegiet. Tänk att alla ska försöka utnyttja statens pengar på alla tänkbara fula sätt.

SvD

 • helkoll

  Typisk SD politiker som är elak!

 • ledsenfarmor

  Det var en, to go. Nu väntar jag på att resten av dessa bedragare ska åka fast.
  Och bli av med sitt PUT, inkl utvisning.

 • Absolutsvensk

  Kan inte låta bli! han tolkade det på sitt sätt

 • Oberst

  Detta har jag alltid misstänkt!