Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kvinna i 50-årsåldern hittad död i Sundsvall


KVINNOMORD En kvinna i 50-årsåldern hittades på tisdagskvällen död i sin bostad nära Birsta. Enligt polisen har hon blivit utsatt för ett grovt våldsbrott.

Enligt ett pressmeddelande från polisen var det en person som kontaktade SOS-alarm på tisdagskvällen, och berättade att något verkade fel på adressen. Poliserna hittade den döda kvinnan, och hennes skador tyder på att hon utsatts för grovt och dödligt våld. Polisen rubricerar ärendet som mord.

Ett stort område har spärrats av kring fastigheten. Polisens tekniker kommer fortsätta arbeta under dagen i förhoppningen att kunna säkra användbara spår och bevisning.

Under dagen kommer polisen också att hålla förhör med personer i kvinnans närhet. Polisen vill också ha kontakt med personer som rört sig i västra Birsta under tisdagskvällen. Den som har gjort iakttagelser i området uppmanas ringa polisens tipstelefon, 070-312 34 49

Polismyndigheten har ännu inte kommenterat huruvida det finns någon misstänkt för brottet, men på morgonen uppgav vakthavande befäl att ingen var frihetsberövad.

ST

  • ledsenfarmor

    Hoppas de hittar vem som gjort detta. Han ska låsas in för tid o evighet

  • kaamins

    Denna dam var ihop med en snubbe från balkan länderna , vilket kan vara en ledtråd.