Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fotbollslaget BK Skansens omklädningsrum länsat under träning


FUL GROV STÖLD Att det anno 2012 ännu finns folk som inte lärt sig vad ditt och mitt betyder är beklämmande. Man lider med Skånelaget BK Skansens A-lag som när de avslutat sitt träningspass på tisdagskvällen upptäckte att deras omklädningsrum var länsat.

Ett 20-tal spelare från division 5-laget drabbades när deras omklädningsrum dammsögs på allt av värde mitt under träningspasset. Huvudingången var uppbruten, och sedan hade nidingarna brutit upp det låsta omklädningsrummet och sedan länsat allt av värde. Plånböcker, kreditkort, mobiltelefoner, körkort, solglasögon, skor, byxor och tröjor var puts väck. Helt klart är laget kartlagt i förväg av tjuvarna som vetat deras tider.

– Det är alldeles fruktansvärt. Vi måste ha blivit kartlagda i förväg, de har vetat att vi tränar just den tiden. Vad spelarna sa går inte att ha i tidningen. Det är klart att vi blev skitförbannade. Alla har blivit av med någonting, det är helt sjukt, säger lagledaren Richard Hagre.

Polisen hade redan tidigt under onsdagen fått in ett tiotal anmälningar och enligt Bo Andersson vid Trelleborgspolisen är betydligt fler att vänta.

– Det är många som blivit drabbade. Men vi har inga uppgifter om vittnen eller andra iakttagelser än så länge, säger han.

Enligt Richard Hagre har man i BK Skansen dragit slutsatsen att stöldkuppen varit välplanerad och dessutom utförts av flera gärningmän.

– De måste ha varit minst tre, fyra stycken. Det här har skett med blixtens hastighet. Så otroligt fräckt och hänsynslöst gjort. Vi tränar ju bara mellan halv sju och åtta.

SDS

  • BirgittaSvenne

    Den viktiga byggstenen i samhället tilliten, är nedriven. Vem kan nu träna med vänner utan att hela tiden tänka på vad som händer i omklädningsrummet, med cykeln eller bilen ? I sanning ett förändrat till det sämre, Sverige.

  • ledsenfarmor

    Det blir bara värre o värre, fortare o fortare.

  • YOTHI_TARZAN

    Kulturberikning i omklädningsrummet