Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Finska bröder åtalade efter knivslagsmål


Kristian Taurianen

FINSK SISU De två åtalade, 25-årige Tommi Taurianen och 26-årige Kristian Taurianen, hade fest i en lägenhet på Timmermansgatan i Norrköping en lördagskväll i början av juni och flera andra personer fanns i lägenheten.

25-årige Tommi Taurianen är misstänkt för att ha stuckit sin äldre bror flera gånger i magen och sidan på kroppen. Flera av sticken i buken har varit potentiellt livshotande.

26-årige Kristian Taurianen är också åtalad för grov misshandel vid samma tillfälle. Han är misstänkt för att ha stuckit en annan man i lägenheten. Offret fick skador i b.l a. lungsäcken som kunde ha blivit livshotande.

I förhör har den ena brodern berättat att han och hans bror länge varit irriterade på varandra av olika anledningar. När 25-åringen lämnade lägenheten på lördagen lovade han att snart vara tillbaka med öl och mediciner till dem alla men det tog mycket lång tid innan han åter dök upp.

När han kom tillbaka hade han inte alla varor med sig och det blev bråk i köket. Först flera knivstick och sedan slagsmål. Grannar larmade polis och bröderna greps strax efter den grova misshandeln.

NT

Norrköpings tingsrätt åtalar:

 • Kristian Esko Taurianen 1986-02-24 Kungsgatan 75 i Norrköping
 • Tommi Esko Taurianen 1987-05-10 Luntgatan 21 i Norrköping
 • Mål nr B 1786-12

 • bittan

  Finnarna skall inte dricka vodka ej heller bära kniv

 • HundNalli

  Han skulle lyssnat på det gamla Svensk/Finska ordspråket “ inte skära bara rispa “

 • Mega Block

  Att man sticker ner sin egen bror med kniv är inget sunt tecken. Jag har varit osams med mina syskon många gånger. Att vi ens skulle börja slåss har aldrig funnits. Efter en stund är man sams igen. det är klart, alla älskar inte sina egna.

 • Oberst

  När han stack honom i magen – blev han buksvåger då?

 • Lumik74

  Tricka prännvin å ticka niven….

  Förlåt jag kunde inte låta bli

  Ett arketypiskt finländskt fylleslagsmål med kniv, 
  det var länge sedan man hörde talas om något
  sådant.