Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Asylsökare åtalad för fullbordad barnvåldtäkt på asylboende


BARNVÅLDTÄKT En 27-årig asylsökande man, enligt uppgift somalier, har åtalats för våldtäkt mot barn på asylboendet i Westsura herrgård. Teknisk bevisning talar starkt för att mannen är skyldig. Detta boende, som Attendo sköter, kryllar av diverse anmälningar historiskt sett.

Våldtäkten på flickan ska ha ägt rum natten mellan den 9 och 10 juni i en bastu- och duschbyggnad på Westsura herrgårds område. Mannen var fram till i går häktad misstänkt för försök till våldtäkt mot en 13-årig flicka. Att brottsrubriceringen nu har skärpts till ett grövre brott beror på resultatet från den tekniska undersökningen. Mannens sperma har påträffats i den 13-åriga flickans vagina.

– Mannens sperma har påträffats i flickans vagina. Det finns också skadedokumentation som stödjer målsägandes berättelse, säger åklagaren Helena Lundgren, som menar att bevisningen är stark.

– Bilden av hur det gått till har vuxit fram. Flickan har varit chockad och inte kunnat lämna en hundra procent fullständigt detaljerad redogörelse över de kritiska ögonblicken. Men den tekniska bevisningen stödjer nu uppgifterna om att det är frågan om en fullbordad våldtäkt,

Det finns inga vittnen till själva händelsen, utan det är den tekniska undersökningen tillsammans med flickans egen berättelse som ligger till grund för åtalet. Flickan har ingen koppling till vare sig asylboendet eller till den 27-årige mannen.

– Det var en slump som förde henne dit, säger Helena Lundgren.

Enligt Lundgren ska mannen ha betvingat flickan till samlag genom dragande och fasthållande.

27-åringen har hela tiden nekat till anklagelserna. Mannens advokat Jacob Asp har tidigare tvivlat på att bevisningen mot hans klient skulle räcka till åtal.

– Jag tror knappt det räcker till åtal, om åklagaren sitter inne med något som hon ännu inte presenterat, sa Jacob Asp när VLT talade med honom den 26 juni i år.

Resultatet från den tekniska undersökningen kom som en överraskning, på grund av att asylsökaren hela tiden har ljugit innan.

– Ja, utifrån hans berättelse till mig. Resultat från teknisk undersökning är ett starkt bevisvärde. Jag ska träffa honom i dag (läs i går) och jag vill ha en rimlig förklaring av honom hur hans DNA kunnat påträffats på flickan, säger Jacob Asp som inte utesluter en förklaring som kan fria mannen från skuld.

– Det kan vara fel på DNA-provet, det har hänt tidigare, säger han.

Enhetschefen på Migrationsenheten i Västerås, Ulrik Åshuvud, är ledig och inte har kunnat gå att nå. Han har tidigare varit försiktig med att uttala sig eftersom han vill få mer fakta i målet först.

Relaterat
Åtalstiden förlängs igen för barnvåldtäkten på flyktingboende
Hot – våld och sjukdomar på flyktingboende
Asylsökande misstänkt för barnvåldtäktsförsök på flyktingboende
Asylsökande tände eld på Västsura Herrgård – två gånger
Aggressiv asyltant hotade personal på herrgård

VLT

 • mnilsson99

  Fy fan bara 13 år och får vara med om det. Men 27 år är väl lagom ålder för ensamkommandeflyktingpojkar.

  • TrefemtiosjuMagnum

   En tanke bara… hur fan hamnar en 13 åring hos en blatte i en förläggning??? Man kan ju fundera lite på flickans bakgrund och uppfostran. Absolut inte tänkt som något försvar för GM.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  jävla apa

 • Steenson

  Dessa stackars ensamkommande baaaaaarn som flyr från krig och förföljelse. Dessutom genom 5-6 länder, för att komma just hit, och det är klart, här är allt gratis, t.o.m. våra kvinnor och barn!!!!

 • SM811

  Måste vara något fel i huvudet på dessa varelser som kommer till Sverige. Kanske kastrering är det enda rätta för dessa apbeteende varelserna?

 • SM811

  Jacob Asp, jag tror inte du har alla dina sinnen i behåll. Fel på DNA provet.
  Asgarv, och du skall vara advokat.

 • Buttington

  Svensk tjej, neger apman. Som vanligt då.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Jag tror han kommer att neka och bli frikänd i Tingsrätten. Mannens advokat har det hela under kontroll. Den asylsökande har onanerat på damtoaletten och torkat av sig på toapappret utan att dra av det och spola ner det. Därefter har flickan gått på samma toalett och torkat sig med pappret som asylanten lämnat efter sig. Sperman ska då ha letat sig (långt) in i flickans slida. Advokaten kommer att prata om spermans viskositet kontra slidans smörjningsfaktor vid tillfället för toabesöket och att dessa verkat gynnsammt så att sperman genom kapillärkraft sugits in till där den senare kunde lokaliseras. Case closed. En tingsrätt lurar man inte så lätt…

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Lösning:  Häcksax – snip!

  • TrefemtiosjuMagnum

   Nja, så stora grejer behövs nog inte. Det räcker nog med en sekatör.

 • FreddeRe

  Rätta mig om jag har fel. Men Westsura Herrgård var tidigare ett boende för missbrukare som var under vård. Det drevs/drivs av Carema eller liknande.

  Dock fick företaget bättre betalt av Migrationsverket än för behandling av missbrukarna. Och vips så gjorde man sig av med missbrukarna som spreds över landet, vissa till Skövde tror jag (kan inte detaljerna riktigt). Deras trygghet slets sönder i och med den hastiga flytten från Sura som skedde förra sommaren.

  Någon blir rik på detta. Du betalar.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Förrädarna skall straffas inom sinom tid. Den saken är säker. Rättvisan kommer att hinna ifatt avskummet förr eller senare.

  • Nemasproblemas

   Westsura Herrgård var hem för missbrukare. Det är ett underbart vackert ställe.
   Men när parasiterna kom dit klagade de i högan sky. Det var alldeles för långt från samhället, så där kunde de minsann inte bo!

 • Oberst

  Ska vi låta våra flickor och kvinnor bli skändade av apmän? Varför gör vi inte ett skit?

 • AliAnsen

  Eftersom det tydligen går bra att privatisera Migrationsverkets flykting(?)boenden, tycker jag att Kriminalvårdsstyelsen också skall privatisera förvaringen av sina ”gäster”.
  Dock med den skillnaden att det skall ske genom öppet anbudsförfarande och till lägsta pris, samt rymningssäkert. Utländska anbudsgivare är särskilt välkomna.

  PS! Om det är fel på DNA-provet, som advokat Jacob Asp tror, kommer det säkert från 27-åringen. Inavel under lång tid kan ha påverkat gener och annat på ett mycket negativt sätt. Resultatet tar sig de mest groteska uttryck och blir bara värre för varje ny generation.

 • mGTFO

  Häng han högt!

 • Sweden4ever

  Detta är bara ett led i denna kulturberikning som vi svenskar ska välsignas med i det nya mångkulturella Sverige. Jag kan knappt hålla reda på alla dessa sätt som vi redan har berikats. Låt se nu… Hedersmord, släktfejder och skottlossning på svenska sjukhus, gängvåldtäkter mot svenska tjejer, misshandel och rån av gamla, kravaller och bilbränder, moskébyggen och terroristbaser. Det finns säkert mer som jag glömt, man kan ju inte hålla reda på alla dessa välsignelser. Du sköna nya Sverige!

 • ledsenfarmor

  Fel på DNA-provet? Jo pyttsan, Vem tror på det? Inte jag.
  Stackars lilla flicka. Förstörd för hela livet, och bara 13 år.

 • kokoo

  Helt normalt betende av kultur berikarna. Han får STANNA en ny värdig tillgång för vårt land.

 • mrsmarlowe

  Jag har visat mina barn bilder på Somalier och uppmanat dom att springa eller gå en omväg om dom möter någon sådan.
  Egentligen skulle man gjort en hel pek-bok för barn med bilder på extremt farliga arter…

 • swebyggare

  Tänk er för, det måste vara fyra oberoende vittnen av manligt kön enligt koranen som bevittnar våldtäkten. 
  Landets lagar måste anpassas efter koranen och dess pedofili, regeringen hjälper säkert till.

 • NE_Mannen

  27-åringen var förståss ett baaaaarn !

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Som boende i kommunen kan jag tala om att det är ett helvete. Varje vecka är det saker som händer på detta boende. 100 somalier fick vi som tillskott halleluja

 • 530729

  VLT, som är vår lokala PKtidning här i trakten, skriver förstås bara att det var en ’27-årig man’ men alla västmanlänningar vet ju vilka som är boende på Västsura herrgård. Hoppas dock, för flickans skull, att varelsen på bilden som SweCon illustrerar denna artikel med, inte är gärningsmannen!

  västeråsaren

 • jannejakan

  Svenska föräldrar måste lära sina barn vilka man SKA vara rädd för!!! Det kanske låter hårt, men det är ett måste. Tyvärr är de flesta svenskar så hjärntvättade av den ständigt pågående mångkulturspropagandan där allt från MENA hyllas, att de inte vill eller kan inse detta.

 • Pingback: Fängelse och utvisning yrkat för asylsökarens barnvåldtäkt « Sweden Confidential