Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Aftonbladets snyftare avslöjas – Fejkat bluffreportage


UPPDATERAD 19:55 BLUFFBLASKAN AFTONBLADET Igår den 7 augusti skrev Torbjörn Ek, en lögnare och wanna-be-journalist, på Aftonlögnen en artikel som var meningen att framkalla känslor, empati och tårar. Och känslor framkallades säkert, men inte sådana som Träskallen Ek hade tänkt sig.

I stället blir folk förbannade helt enkelt, för att en slasktidning som kostar pengar skriver uppdiktade lögner och ljuger. Herr Ek kan ställa sig i skamvrån med dummerjönsstruten på sig efter detta avslöjande. ”Bilden från koncentrationslägret chockade världen – nu har Fikret Alic återvänt”, skriver Ek som underrubrik efter rubriken ”Minnet av lägrets helvete har inte bleknat”. Artikeln gäller bilden av Fikret Alic utmärglade kropp i det serbiska koncentrationslägret som skakade en hel värld, skriver Ek. Men vi kan då tala om för Ek och alla andra att det är lögn.

Bilden på Fikret Alic, en bosnisk muslim, hamnade bland annat på första sidan av Time Magazine, som kan ses ovan, och som då kablades ut över hela världen. Torbjörn Ek, ”scoop-journalisten” på Aftonbladet skriver:

När tv-bilderna från fånglägret i Trnopolje i Bosnien spreds 1992 chockades omvärlden. Längst fram bland de utmärglade fångarna stod Fikret Alic med hålögd blick, kroppen inte mycket mer än skinn och ben.

Visst Tobbe, längst fram på denna manipulerade bild står den pinnsmala Alic, men redan här har du skrivit en lögn. ”…de utmärglade fångarna stod Fikret Alic med hålögd blick…” Pluralis alltså. Det finns bara en som är pinnsmal på bilden, och på hela området dessutom. Och varför Alic är så smal har sina skäl, men inte de som Ek vill att alla ska tro. Det får vi veta i videoklipp 3.

Det var ett brittiskt filmteam från ITN och Channel 4 som gjorde ett fejkat reportage, som skulle se ut som om det vore från ett nazistliknande koncentrationsläger. Filmteamet gjorde det fejkade ”scoopet” från INSIDAN av taggtråden, medan ”muslimska fångarna” stod på UTSIDAN av lägret, något som avslöjas i videoklippet. Inte nog med det. Den ”utsvultna” mannen har medfött ”fel” som gör att han alltid varit så smal.

Faktum är att Fikret Alic och hans kollegor, de bosniska muslimerna, inte fängslats bakom något taggtrådsstängsel. Det fanns nämligen ingen taggtråd runt Trnopolje- lägret alls. Det var inte ens ett fängelse, och absolut inte ett ”koncentrationsläger”, men däremot en uppsamlingsplats för flyktingar, varav många gick dit för att söka säkerhet och kunde gå igen om de ville.

Trots att dessa avslöjanden har funnit i snart fyra år, så väljer Torbjörn Ek på Aftonbladet att skriva ihop lögnen i hopp om att läsarna ska fälla tårar över hans tragiska artikel – för tragisk är den. Hela Torbjörn Ek är tragisk. En rödvinspimplande låtsasjournalist som vidare skriver:

Tjugo år senare är Fikret Alic tillbaka bakom taggtråden i dödslägret. För brittiska Sun berättar han om mardrömmarna som aldrig kommer försvinna.

– Under tjugo år har jag aldrig haft en hel natts sömn. Läkare har försökt med varenda piller som finns, men mardrömmarna försvinner aldrig. Dödandet, skriken, tortyren, blodet. De lämnar aldrig mitt huvud.

Alic befarade att han skulle dödas av lägervakterna när han blivit en symbol för deras tyranni. Men bara nio dagar efter att bilderna togs lyckades han fly utklädd till muslimsk kvinna. Bara fyra dagar senare avrättades över 200 män i lägret han precis flytt från.

Ska man skratta eller gråta åt detta sagolika elände som Ek verkar ha totat ihop på bakruset av en häxblandning? Vi delger er en laddning till från Torbjörns välvässade ljugar-penna:

För precis 20 år sedan, den 6 augusti 1992 leddes tv-team från brittiska ITN och Channel 4 till dödslägret. Anhängare till dåvarande bosnienserbiska ledaren Radovan Karadžić skulle visa upp vad de påstod var flyktingar som skyddades från kriget. Folkmordets offer Ingen vågade säga annat än positiva saker, men fångarnas härjade kroppar och skräckslagna blickar talade för sig själva.

Bakom taggtråden stod svältande fångar som var offer för folkmord. Bara timmar tidigare hade Fikret Alic kommit till Trnopolje från ett annat läger i närliggande Keraterm där han tvingats överleva på två brödskivor och en kopp utspädd soppa om dagen.

Torbjörn borde hämta ut slutlönen vid det här laget. Han borde rent av anmälas för förtal. Hela Aftonbladet borde anmälas för detta. Vi orkar inte skriva mer från Eks bla-bla-bla-artikel, men vill ni läsa hela, och se på bilderna därtill, läs här (säker länk).

Över till sanningen

Vill ni se en snabbgenomgång av lurendrejeriet tittar ni på Klipp A. För lite mer kött på benen, Klipp 3. För hela avslöjandet – alltihop, cirka 30 minuter. Från cirka 03:55 in i Klipp 3 är väldigt avslöjande hur media gör med sina ”scoop-bilder”. Och en länk här.

Vill ni fråga Torbjörn Ek hur han till exempel har fått tag på sina källor, källkritik, eller bara vill fråga honom om hur det känns att kunna avslöja ett sådant här fantastiskt scoop, så kan ni maila honom på: torbjorn.ek@aftonbladet.se Om inte annat så kan ni ju delge honom sanningen.

Klipp A

Under detta klippet skriver en skribent: ”The British media create fake news and accuse nations of war crimes? Big surprise to me! I’m from israel, this happens everyday in my country…

Klipp 1

Klipp 2

Klipp 3

UPPDATERING 19:55 

En person som är från berört land, och insatt i saken mailade följande till Torbjörn Ek idag:

”This case was about what happened in those camps in northern Bosnia. What we have seen is a sordid attempt to rewrite history.
- ITN reporter Ian Williams -

The only thing this court case has proved ‘beyond reasonable doubt’ is that English libel law is a disgrace to democracy and a menace to a free press.
- LM Magazine editor Michael Hume -

Plugga på lite, det är det minsta man kan kräva av en seriös journalist.
antiwar.comwhatreallyhappened

Som du ser så dömde inte domstolen utefter den själva händelsen att det skulle vart instängda fångar där, utan domstolen dömde utefter att det spelar ingen roll om det var just då det var det sedan.”

Torbjörn Ek skrev 2012-08-08 14:05 (slår ifrån sig helt alltså):

Det var det där med saklighet. Artikeln som du hänvisar till har fällts i domstol för dess felaktigheter och tidningen bakom, LM, tvingades betala skadestånd till ITN för förtal.
=====================================
AFTONBLADET
Torbjörn Ek
London correspondent
E-mail: torbjorn.ek@aftonbladet.se
Website: www.aftonbladet.se

Svar till Ek:

”Ja, de har blivit dömda för felaktigheter för att domstolen menade på att det hade ingen betydelse att kamera-teamet tog bilder som antydde att folk var instängda bakom taggtråd, det räknades som ett läger ändå. Om du tar och läser igenom domen så kanske du kan förmedla nyheter mera objektivt.

Hela lidandet som folket led igenom i Bosnien kriget är tack vare er journalister och lögner som ni kablar ut i syfte att sälja bilagor. Domstolen var väl medvetna om att kamerateamet stod innanför staketet och att ett staket som omringade Trnopolje inte fanns. Det kan man dock inte säga om flyktingsförlägningar i Sverige där de omgärdas i sin helhet med stängsel.”

LM editor Mick Hume said:

”‘ITN’s Goldsmith-style gagging order is a scandalous attempt to scare us off and stifle public discussion of these important issues. Neither ITN nor their lawyers has yet said a word about the substance of our story, which exposes the way that those famous pictures were taken.”

‘We stand 100% behind Thomas Deichmann’s article. There is one simple way to resolve this issue. ITN should show the full, unedited footage which its team filmed at Trnopolje on the 5 August 1992. Then everybody will know the truth.’

Informatören:

”Detta är viktigt, för det var i domen inget tal om själva substansen utan det var en dom över allmänt ”om serber hade läger eller inte”.
Själva huvudfrågan här är inte det om serber mördade under kriget eller inte (vilket domstolen menade räckte) utan om journalistisk etik vilket det råder stort brist på.

Vilket domstolen menade att iom att de hade läger annanstans, och att fångar förekom annanstans så var Trnopolje det också, och det spelar ingen roll att det inte var det och att journalisterna vinklade. Domstolen tog inte hänsyn till hur mycket mer alla sidor av konflikten fick lida tack vare denna bild som (jag vågar hävda) är en anledning att det blev till mer hat från båda sidor och blev till riktiga koncentrationsläger från alla sidor.”

Det är alltså inte huruvida det funnits läger och krigsförbrytelser eller ej vi tagit upp det. Det är att just detta med bilderna och reportaget från Channel 4 och ITN är fejkat. Vi förnekar inte att det andra har skett eller ej. Det är alltså journalistiken som inte är med rent spel som är haken.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Om jag inte vore så van vid dylik propaganda från aftonbladet och andra media skulle jag inte vara så blasé. Om något år får vi reda på liknande saker om Syrien. Jag har lärt mig ända sen första Irakkriget att i princip alla propagandistiska (dvs gjorda för att väcka känslor hos lättledda) artiklar har en agenda. Aftonbladet är ju känt för sin krigshets.

 • Gaggas

  Men så förvånad jag blir….NOT!!

  Tänk er så starkt vurmande för muslimerna var redan då! Vilka längder man gick för att visa ett lidande av muslimer. Vad tror folk egentligen? Att kriget på Balkan var ENSIDIGT? Att de stackars muslimerna inte hade en armé? Att de inte dödade, torterade och slängde i massgravar? 

  Än idag hyllar man minnet av Srebrenica där det har bevisats flertalet gånger att de så kallade ”muslimska massgravarna” egentligen var serber. Man har dödsförklarat en hel del män som sedan det visar sig lever livet på bekostnad av européer! Men oj, vad detta glöms snabbt och bara ignoreras!!

  Jag blir så arg!!

  • jossevic

    Det är roligt att du uttalar dig och säger muslimer som att de inte vore människor. En annan sak som är värd att ta upp för att kontra ditt inlägg är att bosniakerna i landet inte hade någon armé från början då det fortfarande var Jugoslavien och armén hette JNA. När Bosnien bröt sig ur och blev självständigt, i detta läge bestod Jugoslavien i princip av Serbien, drog sig många bosniaker ur armén och hade då ingen bosnisk armé.. Det tog sin tid innan en armé bildades och kunde försvara sig mot attackerna som pågick, redan här hade många bosniakers civila liv förlorats. Jag förnekar inte att bosnierserbiska människor omkom, men det var gravt större andel bosniaker då dessa var majoritet i landet.

   Det som skedde i Srebrenica är väldigt tragiskt, hade troligtvis kunnat förhindrats av FN… Finns tydliga bevis på att majoriteten var bosniaker och ej seber, då man har gjort skelett forskning och mammor/fruar/systrar har kunnat identifiera att det varit deras män/söner/pappor/bröder. Om du tittar på området idag och den etniska härkomsten så kan du se att de som har frånvarande ”män” är bosniakiska kvinnor och ej serbiska.

   • Gaggas

    Men visst…. SUCK
    Den 10 aug 2012 20:29 skrev ”Disqus” :

 • jumalauta

  Det mest förvånande är att någon överhuvudtaget läser dessa skittidningar.  Dom duger inte ens att tända i kaminen med och hade man dom i botten på kattlådan skulle katten kontakta Djurens befrielsefront. Med all rätt.

 • ledsenfarmor

  Tack, kapten. Du är bäst av alla.
  Jag har alltid haft mina misstankar, och nu har du gett mig bekräftelse på
  att jag hade rätt.
  Detta vumande för muslimer, står mig upp i halsen, för att inte tala om medvetna
  lögner från PK-maffian.

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  AB har insett att fler och fler svenskar genomskådat deras smålögner, så nu försöker de med stora lögner istället. Och inte lyckas de bättre denna gång. :)
  Klockrent skrivet!

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Så här arbetar en hängiven journalist. Han/hon (kapten_krok) tar fram fakta, kontrollerar fakta, kontrollerar fakta en gång till, och sedan presenterar artikeln. Journalisitk när den är som bäst! Bra jobbat. Som vanligt. 

 • 530729

  Aftonbladet behövs – om sanningen ska fram!

  västeråsaren

 • http://twitter.com/MattiasStanton Mattias Stanton

  Aftonbladet. Sveriges Kalkontidning.

 • MakingBacon

  Journalistkåren är den ynkligaste yrkeskåren. Det är bara ett fåtal som ägnar sig journalistik.  Resten är propagandaregissörer.

 • Granskarfakta

  Åsiktsfascisten Alex Bengtsson drevar stenhårt med ”förnekar Srebrenica” Själv vägrar han erkänna hur många 10000 hans älskade islamister dödat i islams namn som tigs ned med ”antimuslimskt”

  • http://twitter.com/AlexSzieri Alex Szieri

   srebrenica var inte ett folkmord enligt haag domstolen.. det hade myntats ett nytt begrepp att gå till mötes för OIC och islamiska samfundet som heter ”lokalt folkmord” hur är det folkmord om 3% av befolkningen dör i kriget? och lika många % av serber och croater dödades men det kallades ej för lokalt folkmord av domstolen #svpol

 • Pingback: AB får byxorna neddragna « Karlskronabloggen

 • Orregyllensnorre

  Vilken jävla kompostblaska.

  Falska artiklar uppdiktade under rödvinsrus varvas med bantningsanonser,bingospel och länkar till suspekta IQ-tester.

  Först SR, on nu AB. Jag har inget, absolut inget förtroende kvar !

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000379572248 Pehr Ådale

    Testa Nationell Idag.
   Du kommer bli positivt överaskad

 • j_london

  Elegant… som alltid, Capitán Krok! Du drar ner byxorna på den ene tangentpillaren efter den andre inom islamlandet Sveriges totalt förljugna DDR-media och muslimkramarpress. Det är ju precis så här seriös journalistik skall bedrivas…

  Ännu ett strålande reportage på landets i dag ledande nät-nyhetssida: SweCon.

 • Calle86

  Vilket jäkla stolpskott! Men vad kan man begära av en så kallad journalist på Sveriges största skittidning? Inte är det mycket, eftersom de anställda verkar vara mentalt efterblivna. Foliehatt till samtliga på Aftonlögnen!

 • Orregyllensnorre

  Är inte detta rätt stort ? Eftermäle ? Ändringar ?

  Eller räknar Helin med att de bara är ett gäng lågutbildade arbetarungdomar med EPA-traktor som läser här och således inget som den breda massan får ta del av ?

 • AliAnsen

  När man ser hur lätt det är att förvränga sanningen i en bild, kommer jag i fortsättningen inte ens att lita på vårt egna bröllopsfoto hemma på väggen.
  Än mindre kommer jag att lita på bilder i svensk dagspress och TV.

 • 530729

  Mer än 20 år sedan jag köpte Aftonbladet eller Expressen som papperstidningar. Men min syster läser Aftonbladet dagligen och tror att hon är upplyst och vet vad som händer i världen och Sverige. När jag talade om för henne att jag är sverigedemokrat blev hon helt chockad och började nästan gråta för att jag ‘blivit rasist’ och inte förstod vilket fascistparti det var. Aftonbladet har ju upplyst henne om vilket hemskt och odemokratiskt parti SD är. Hon och även min gamla pappa är sossar och kommer väl alltid att vara det. Eftersom hon blint tror på denna tidnings skriverier och lögner, mörkande av sanningen och deras skamlösa vinklande av nyheter, tror hon nu att hennes storebror är en dum och okunnig rasist. Iallafall politiskt har det alltså skapats en stor spricka mellan oss, vilket gör mig så ledsen. Tack, Aftonbladet!

  västeråsaren

  • DrThomasJackson

   Hej, hälsa din syster att läsa sanningen om apatiska barnen, hur Aftonbladet medverkat till barntortyr genom att mörklägga övergreppen, läs om detta på http://www.apatiskabarn.se  hälsa din syster att om en enda av de saker jag skriver är fel lovar jag henne tusen kronor kontant, jag kommer gärna till Västerås och överlämnar pengarna, jag jobbade där förra året och har min tandläkare där och kan vara där på en timme, förutsatt att jag är i Sverige, jag bor ju i England. Vi kan ses i matsalen vid Västerås sjukhus huvudentre jag är två meter lång och lätt att känna igen.
   Jag kommer ev.också att inbjuda allmänheten till en föreläsning i Västerås, kommer att utannonseras på diverse bloggar, oktober i år, där jag går igenom hur svensk media med SVT och Aftonbladet i spetsen mörklagt övergreppen på de apatiska barnen. Idag vågar ingen barnläkare säga emot mig, tack vare hemsidan http://www.apatiskabarn.se  där har jag också lagt ut anmälan av barnläkare till Stockholm City Åklagarkammare och anmälan av SVT/SR  till Granskningsnämnden.  

   Som sagt, tusen kronor till din syster om hon kan visa att Aftonbladet talat sanning om de apatiska barnen.

   mvh

   Dr. T. Jackson

   • 530729

    Hej Thomas. Du är välkommen till Västerås! Jag vet att du är med i SvP och det finns mycket de säger som jag sympatiserar med. Själv är jag social-konservativ, men kallar mig gärna också nationalist. Jag är medlem i SD därför att de står mig närmast ideologiskt och detta parti kan bli en verklig politisk kraft att räkna med. Om de inte redan är det.
    Vad gäller min syster och andra jag försökt tala politik med… När jag försökt påpeka vissa sanningar som jag läst om t.ex här på SweCon, så fnyser man bara åt mig och säger att det där är ju bara propaganda! Det har ju inte stått att läsa om i Aftonbladet eller sagts någonting om på TVnyheterna, alltså är det inte sant… 

    västeråsaren

    • DrThomasJackson

     Hej Västeråsaren, trevligt höra av Dig!   Jo, jag gillar SvP, är dock icke med där längre, det blev för ”hett” från media.  Jag är socialkonservativ som Du, medlem i Conservatives i England sedan många år, tillhör den social/nationalkonservativa flygeln där, som tycker ungefär som SD/SvP om många saker, men partipiskan viner när det behövs.

     Det blir ev. så att jag bjuder in Västeråsarna till en föreläsning för att diskutera apatiska barn problematiken i Sverige, jag har ju engelska läkarförbundets skriftliga stöd, även deras etiska kommitte stöttar mig, SVT/SR har nekat låta detta komma till allmänhetens kännedom vilket jag bedömer kriminellt. Föreläsningen i Västerås kan ev. bli nästa år, jag måste förankra den mer i det ”engelska politiska livet” så att säga, försöker få med några Human Rights organisationer på det – det kan gå – englsmännen är minst sagt upprörda över copycat-övergreppen på flyktingbarn i Sverige men de har hittills menat att Sverige får sköta det själv.

  • GudrunSpyman

   Tyvärr finns det massor som din syster där ute.

 • Pingback: Folkhatet 1: Förnekande av folkmord « Sverige är inte världens navel!

 • DrThomasJackson

  Tack gode Gud att Sweden Confidential tar upp denna lögn i Aftonbladet!

  En av världshistoriens största mediaankor, vi måste helt enkelt få börja diskutera och ifrågasätta mer än vi tillåts idag. Jag känner väl till denna skandalen, och om jag nu förstått det rätt så har Aftonbladets m.fl. västerländska media falsifierat och fabricerat, de tycks gå på devisen ”never change a good story”.

  På min egen blogg, http://www.apatiskabarn.se diskuterar jag just mediaägarnas ideologi, titta gärna under rubriken ”Dr. Jacksons politiska bakgrund”
  länken:    http://apatiskabarn.se/dr-jacksons-politiska-bakgrund/

  Kom nu inte och anklaga mig för diverse saker, jag gör mitt absolut bästa för att förstå världen och om jag har fel när jag diskuterar media ägares minoritets ideologiers inverkan på samhällsdebatten.  Om jag har fel i sak eller fakta vänligen förklara det då för mig. Jag kanske då inte fattar eller förstår, jag får väl då överväga att gå i kloster för då förstår jag mig sannerligen icke mig på denna världen.
  mvh
  dr tj

 • Tigeraldrig

  Cred till SweCon. Bra jobbat, avslöja lögnarna bara.

 • dupp

  Oj, Vilken yrkesheder dessa människor har, helt otroligt :(

 • kirre

  En mycket viktig artikel som måste komma till fler medborgares kännedom. Jag vet inte hur SweCon arbetar, men det skulle vara bra om artikeln kom ut i den stora bloggvärden.

 • WhatIF123

  Jag mejlade Ek och hänvisade till dennna post på SC. Jag fick detta som svar:
  ……………………
  Hej XXXXX
  Tack för ditt mejl. 
  Det
  mesta av det som finns i din länk är hämtat från en artikel publicerad i
  tidningen LM (Living Marxist). Den artikeln är fälld i brittisk domstol
  och tidningen tvingades betala skadestånd till tv-kanalen ITN för
  förtal. Så jag skulle inte gå särskilt mycket på vad de skriver. 

  Vänligen
  Torbjörn Ek
  ……………………….

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Märkligt när man ser i videoklippen hur de har manipulerat bilderna och allt….

   • 530729

    Och jag tror mer på Kapten Krok och Sweden Confidential än på Torbjörn Ek och Aftonbladet.

    västeråsaren

    • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

     Typ, 100% mer.

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002925456558 Pelagich Gustav

   Skadeståndet utdömdes för att tidningen LM påstått att bilderna framställts i syfte att manipulera allmänheten. Domstolen tyckte att det var förtal, trots att bilderna de facto användes för att manipulera allmänheten.  

   Mer om rättsfallet (som aktualiserades i samband med utrensningar inom Ordfront magasins redaktion 2003-2004) på sidorna 4 och 44-45 här:

   http://www.marxistarkiv.se/sverige/diverse/artikelsamling_ordfrontfejden.pdf

  • anne49

   Exakt samma svar fick jag, det ni. Massutskick eller..fast mitt namn stod först. 

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Aha… Intressant. Det är inte för intet som tidningen kallas för Aftonlögnen.

 • http://pulse.yahoo.com/_GSZACX4IJOYGXWRHLKIQVJ3UYU Kenneth

  Information är en del i modern krigföring. Jag tjänstgjorde själv i Bosnien 1995 och hade möjlighet att beskåda en hel del själv. Exempelvis vid ett tillfälle när det hade genomförts en artilleribeskjutning in i centrala Tuzla där 72 ungdomar dödades. Den svenska bataljonen blev larmad och skickade flera ambulanser och sjukvårdspersonal för att bistå. Men i stället för att komma fram och hjälpa blev de stoppade av bosnisk militär och fick vänta på att alla nyhetsbyråer skulle släppas fram för att göra reportage om vad de elaka serberna hade gjort. De första rapporterna sade att serbiskt artilleri skjutit in i staden, vilket slogs upp stort i alla media. FN gjorde en grundligare utredning och släppte en ny rapport efter ett par dagar som fastslog att beskjutning inte hade kunnat genomförts från någon av de serbiska ställningarna. Detta togs aldrig upp, eller återgavs bara som en liten notis i media. Detta var en historia. Det finns massor av liknande exempel.

  • BirgittaSvenne

   Tack, det är skönt att höra från källan. Tänk vad du och dina kompisar är viktiga !

 • SveaLydig

  Verkar som om Aftonlögnen smugit ut sagoberättelsen.

 • gbmye

  Bravo Avpixlat. Jag läser inte AB så jag har undgått spökhistorien. Men ert avslöjande kan få fler att inse att dom sparar pengar på att inte köpa några storljugande blaskor. Köp en glass i stället.

 • Orregyllensnorre

  Nu blev det lite fel va ?? :P
   

 • Naughtyboy

  Märks att det börjar sina i kassakistan för aftonhoran. Kvalitén blir sämre och sämre på Bolibompa skrivarna där… Gött! :-)

 • Lucidor

  Jättemycket OT men ändå: Ber att få gratta Sverige till segern mot Danmark i handbollens kvartsfinal!

 • Andersonszkan

  Lysande journalistik!

 • SM811

  Först åkte byxorna ned och febrilt kom hängslena fram men de brast snabbt som ögat och byxorna hamnade ännu längre ned. Stålande Kapten_Krok.

 • jossevic

  Vad spelar det egentligen för roll om kamera teamet stod bakom eller framför stängslet?? Det viktiga är huvudstoryn som uppmärksammar att Trnopolje var ett koncentrationsläger där tortyr samt mord skedde på ett grymt och förnedrande sätt på civila oskyldiga människor och nej de fick ej lämna frivilligt! Om det inte hade varit för journalister som uppmärksammat ett sådant här läger så hade kanske inte världen fått veta något. Tex Manjaca som få vet om, låg beläget i nordvästra Bosnien, där icke serbiska män hölls tillfånga, torterades etc. Jag baserar detta inlägg på ren upplevd fakta!!