Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Pakistanier våldtog 15-åring efter att ha krossat henne mot klippor


UPPDATERAD 7 AUG 20.50 VEDERVÄRDIGT BROTT En 15-årig grekisk flicka kämpar hårt för sitt liv efter att blivit brutalt våldtagen och slagen mot klippor vid havet på ön Paros av den 21-åriga pakistaniern Ahmed. Hela Grekland har följt dramat med spänning i en veckas tid.

Nu har DNA-träff och ett bra polisarbete fått pakistaniern, en illegal invandrare, att erkänna sitt brutala brott. Invandraren arbetade som trädgårdsarbetare på ett större hotell. Flickan, Myrto, gick på dagtid på en lång strand med sin walkman och lyssnade på musik. Hennes mor och syster såg hennes vandring från en taverna fram tills klippor skymde hennes uppenbarelse. Helt plötsligt var hon som uppslukad av jorden, innan hon hittades våldtagen och blodig.

Myrto hittades två timmar senare helt naken med ansiktet sönderslaget. Pakistaniern säger att han försökte att stjäla hennes mobil men att hon gjorde motstånd. Invandraren arbetade på ett hotell i Grekland, vilket betyder att han hade både tak över huvudet och mat för dagen.

I Grekland kallas det att man ”ursäktar sig inför åklagaren‘, något som pakistaniern kommer att få göra i morgon tisdag.
Ur dagens grekiska media:

”Den ursäkten förväntas upprepa den hemska beskrivning av platsen för attacken på 15-åriga Myrto, på stranden på den grekiska ön Paros.

”Jag såg henne gå två gånger förbi på stigen. Hon hade hörlurar och lyssnade på musik ensam. När hon satte sig på klipporna närmade jag mig henne. Inledningsvis för att stjäla hennes mobil. Hon gjorde motstånd. Då slog jag henne i klipporna”, säger han i sitt vittnesmål. Då, som han medgav, våldtog han henne när hon låg badande i sitt eget blod.

Åklagaren förde i Ahmed Vakas fall åtal för mordförsök med uppsåt, i fullständig sinnesro, samt våldtäkt och rån.

Gripandet av pakistaniern blev bokstavligen ”i-sista-minuten”, eftersom han redan hade inlett åtgärder för sin återkomst till Pakistan, genom det grekiska ‘frivilligt-återvändande-program’. Enligt en överinspektör på polisen, uppmanas pakistanier att delta i ‘frivillig repatriering-programmet’ som subventionerar köp av flygbiljett. Av denna anledning gick pakistaniern i början av förra veckan till ambassaden för att lämna in de nödvändiga handlingarna för att kunna använda programmet som löper från den grekiska polisen, inom ramen för programmet som subventioneras av EU. Återresan var planerad till onsdag till Karachi.”

UPPDATERING Pakistaniern som nästan slagit ihjäl den 15-åriga flickan Mirto, och därefter våldtagit henne brutalt, har nu patetiskt nog gjort en anmälan mot den grekiska polisen. Den illegala invandraren påstår sig ha blivit misshandlad både på båten till åklagaren och i arresten vid måltiden. *snyft snyft*

Enligt vissa TV-nyheter i Grekland kunde man se flickans hjärna från det sönderslagna huvudet…

UPPDATERING 7 AUG Försvarsadvokaten som utsågs av grekiska staten har nu frånsagt sig uppdraget att försvara pakistaniern. Pakistaniern har enligt uppgift inte begärt ”förmildrande omständigheter”. Han har däremot fått en ”ursäkt från Gud, till familjens offer och offret”. Våldtäktsmannen ses på bilden ovan föras in genom bakdörren till rätten iförd skottsäker väst och maskering.

Han hävdade att han under sin internering blivit misshandlad av en polis och medborgare, något som en läkare dementerar, som menade att de blåmärkena är för gamla för det. Läget för den 15-åriga flickan Myrto är fortfarande mycket allvarligt, om än stabilt, enligt läkarna på Atticus sjukhus. Flickan har genomgått två operationer hittills.

Videoklipp från 7 augusti

Titta på videon från tidpunkten för överlämningen

Partiet Gyllene Grynings Michaloliakos uttalade följande:

”Nog med illegala invandrare! Det är omedelbart i behov av avskräckande domar. Den som talar om rasism kan ta de illegala brottslingarna till sina hem. Den enda rasism som finns är den mot grekerna!”

gr.newsnewsbombnewsbomb

 • nitohu

  Ett program för återvändande som subventioneras av EU.Förstod jag det hela rätt ?
  Dum fråga; hur mycket av detta har i så fall sverige utnyttjat ?

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Hahahaha – den var bra!  Du tror väl inte att Reinfeldt vill vara utan én enda av sina älsklingar? Han får ju både fickpengar av islamistiska rikemän och/eller länder för att ta emot dem och han behöver dem vid framtida lönedumpningsförsök.

   Hurrah för demokratins Sverige – jag önskar vi fick en militärjunta som återställde ordning, lag och reda – det kan ju inte bli sämre (då V och MP är alldeles för små att vinna ett val – annars !!!).

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Hoppas juntan gör rejäla rensningar i kulturmarxisternas led så som argentinarna gjorde på sin tid. Tar dom i helikopter långt ut över Östersjön och Nordsjön och slänger av dem. Det vore sannerligen ingen större förlust för mänskligheten och fiskarna får lite mat dessutom.

    • Sven Olsen – (argdansk)

      Ja – i dagsläget måste man ju bara skydda sig och sitt först och främst. Och det gör man bäst enligt gamla principen om att anfall är bästa försvaret.

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Grekland som gränsland får verkligen ta största delen av skiten från EUs galna politik…. Får hoppas dom stänger sina gränser för folk utanför EU, det skulle stoppa en rejält stor del av ”flyktingarna” att nå Sverige.

 • BirgittaSvenne

  Vem som än säger sanningen, så är den en sanning och realitet ! Det har gått för långt med liberalismen, nu slår pendeln tillbaka.  Den skattebetalande medelklassen önskar ett rättvist samhälle med fina och mänskliga värderingar………och med ett stort sunt förnuft !

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Ett sådant svin bör omedelbart avrättas offentligt, som varnande exempel till alla andra som tänker försöka sig på berikning av olika slag.

  När ett antal av dem avrättats, kommer resten att hålla sig i skinnet!

  • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

   Offentliga avrättningar roar dem bara. De är uppstigna ur helvetet.

   • http://profile.yahoo.com/7QLCY6BSESRBSPNNECWO2KLALA PK

    Då gör man som så att man bränner en sagobok samtidigt som man sakta avrättar asen,dvs: bränner en smutsig Koran. Då blir det ett annat ljud i skällan på medeltidsaporna.

  • Saxtorparen

   Genom att dränkas i urinet från en svinagödeslstack.

   • Mahound

    Smeta in karlsatan i svinfett och linda sedan in honom i grisinälvor och placera ett svinhuvud på hans hjässa. Spräng honom sedan i bitar med dynamit. Det skulle allt lära honom att veta hut!

    • http://avpixlat.info/ Morningstar

     Efter den behandlingen släpper definitivt inte lalalalallah in honom i sin himmelska bordell. Det borde dessutom filmas så man sänder en klar signal till övriga mussar om vad som väntar dem.

 • j_london

  Alla dessa dagliga, groteska och tragiska nyheter visar att jag haft rätt under snart fyra decennier: muslimer är de mest avskyvärda existenser på detta jordklot. Utan någon som helst konkurrens. Oavsett var de befinner sig och från vilket islamistiskt helvete de kommer ifrån!

  Allihop är precis likadana – de har läst samma bok. Den arabiska sagoboken från 600-talet med dess brutala och mördarideologiska förtecken, och som kallas: Koranen.

  Tänk om människor i allmänhet – inte minst i Sverige – kunde fatta och begripa detta!

  • Buttington

   Var du på Norra Bantorget den 4e?

   • j_london

    Neeej… i Stockholm alltså. Förlåt min okunnighet, men vad hände där…?

    • Buttington

     Counter Jihad mötet. Varför kom du inte? Jag var där och efteråt dog min kamplystnad eftersom ingen kom. Varken skribenter från AP eller SC på plats och mycket få läsare dessutom. Var enormt besviken.

     • j_london

      Ja visst ja! Men… (om det nu kan betraktas som en ursäkt) jag har över 500 km till huvudstaden.

      Försöker bidra och dra mitt strå till stacken genom andra aktiviteter. Redaktionella…

     • Buttington

      Hur som haver, jag har en fråga till SC’s redaktion eller nån annan som kanske vet? Nyligen släppte Affe sin statistik över våldtäkter. Ca 6500 totalt år 2011. Det blir 20 stk per dag. Men det är inte ens varje dag som en våldtäkt rapporteras i massmedia eller AP, SC för den delen. Så jag gick in på polisens hemsida för att kolla hur många våldtäkter man faktiskt kunde läsa om. Jag sökte på våldtäkt under ”händelser” med polisens sökfunktion över rapporterade brott. Jag fick fram 3! fall av våldtäkt med början i maj.

      Så vad händer med alla de tusentals våldtäkter som polisen inte rapportrar öppet om? Och varför rapporterar inte polisen om dessa i sin databas? De skrev heller inte ut signalement även på polisens hemsida. 
      Vad är syftet med att polisen enbart delger allmänheten om en tusendel av alla brott som sker? Varför rapporterar polisen om brott på sin hemsida överhuvudtaget om det är så att endast några få väljs ut? 

      Det skulle vara intressant med lite  grävande journalistik kring detta ämne, som tar upp både orsaken och motiven bakom.

     • j_london

       Utan möjlighet att för tillfället kunna gå djupare in på detta tema, tror, tycker och tänker jag intuitivt att orsakerna till detta som du tar upp i din kommentar är: strikt POLITISKA!

      Polismyndigheten i muslimlandet är precis lika politiskt korrupt som övriga myndigheter – de är ju underställda samma värdelösa, och i sin tur lika korrupta politiker, i samma förljugna och korrupta regering…

      Den totalhavererade massinvandringens sekundära effekter måste till varje pris döljas, gömmas och sopas under mattan.

      Ingen – förutom politikerna själva – skall få se eller läsa om det kaos som de själva skapat – och som i själva verket råder i Sverige på alla fronter.
      Det gäller att hela tiden lägga ut dimridåer och desinformera, så att människor inte förmår biuda sig en samlad omfattning om hur läget egentligen är i samhället.

     • Buttington

      Jojo, du behöver inte predika för en redan frälst. Tror du nån på SC vill kontakta polisen och fråga? Vill kort sagt veta varför bara smakprover på brott erbjuds på deras hemsida.

     • j_london

       Det är bäst att du vänder dig direkt till Kapten Krok på redaktionen och frågar.

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Nog nu. Mota Abdul i grind, dvs vid Bosporen.

  • j_london

    Den där var bra!

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    I muslimlandet falukorv gör man precis tvärtom. Här motar man Olle i grind och belönar Abdul med ajfån, pekplatta, platt-tv och allt möjligt.

 • Sveagarde

  Alla gapar om att Grekland inte kan hålla i sina pengar pga av korrupta politiker men de vet i alla fall hur man ska behandla varelser som inte är berättigade att vandra på planeten jorden. Vi får samtidigt hoppas på att de kliver ur den korrupta cirkeln EU där endast eliten gottar sig på medborgarnas bekostnad och börjar städa upp samhället då det fyllts med kackerlackor.

  Här visar Greklands Polis hur en ordningsmakt skall fungera!

 • http://www.facebook.com/people/Christer-Nilsson/1545482520 Christer Nilsson

  Michaloliakos har helt rätt.

 • Oberst

  Stoppa importen av apor omedelbart!

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Tack för ett bra uttalande , 
  Michaloliakos ! Detta bör göras i vårt DDR också , omgående.

  ”Nog med illegala invandrare! Det är omedelbart i behov av avskräckande domar. Den som talar om rasism kan ta de illegala brottslingarna till sina hem. Den enda rasism som finns är den mot grekerna!”

 • kokoo

  Svinen bär sig lika dj……åt överallt som dom finns.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Annars är det ju just pakistani-svin som är speciellt förtjusta i att kasta syra i ansiktet på kvinnor som har ratat dem. På god andraplats kvalar nog afghanerna in. Detta visar tydligt vilket primitivt pack vi har att göra med.

 • TotalLiberal

  Så ni vill ha ett Sverige där polisen misshandlar de som är misstänkta för vedervärdiga brott? Ni är inte mycket bättre än talibaner…

  • Bajen666

   Nää inte misstänkta, men såna här svin ska bara ha det och ännu mer om du frågar mig..!
   Så nu kan du gå och fråga Mamma om du får en smörgås till…lilla vännen…!

   SD 2014.

  • Kajakpaddlare

   Utöver DNA bevisning så har han ju erkänt och berättat om sin dejt. 

   • TotalLiberal

    Det stämmer säkert. Men om det inte står i lagboken att misshandel är det straff man döms till om man våldtagit, då ska inte staten heller misshandla honom. Inte för att han inte förtjänar det moraliskt – utan för att en stat måste vara seriös. Men det vill väl inte ni talibanälskande skinheads?

    • Malmo_Nic

      Du har helt rätt. Det hotar rättssäkerheten. Tyvärr tror jag många t.ex. svenskar känner sig totalt överkörda av slappheten och alla låga straff som utdelas..
     Det är därför folk blir frustrerade och uttrycker sig såhär, misstänker iaf jag TotalLiberal.
     Just grova våldsbrott mot kvinnor och barn upprör och folk känner sig ofta totalt ignorerade av både politiker och media.
     Men visst har du rätt, summa sumarum så hotar dylika grejer rätts-säkerheten för oss alla…

     Peace

  • jannejakan

   En ”förlupen” kula som man gjorde med Jackie Arklöv när han greps behöver inte vara fel i vissa lägen…i alla fall inte i Sverige där några egentliga straff i princip inte existerar. Ett fängelsestraff i Sverige är snarare en belöning där ”fången” kan studera på högskola, sådana studier som vi hederliga medborgare måste låna pengar till.

 • swebyggare

  Enligt sin muslimska koran har Pakistaniern all rätt att förgripa sig på de otrogna utan repressalier. En ensam flicka eller kvinna har inga rättigheter enligt koranen. Det är avgrunders skillnad på vi och dom.

 • 530729

  Har inte vänstern i Grekland anordnat någon demonstration emot rasism på grund av denna vidriga våldtäkt?

 • http://avpixlat.info Realisten70

  Som i Sverige så när elände sker så får SD här nya röster som nu Gyllene Gryning får i Grekland.

  Bara se fram emot nya val i dom länder som fått nog.
  Tyvärr så är ju Sverige landet där ingen vågar  yttra sig utan att vara rasist men vad vi röstar på 2014 det vet ingen om än så länge. 

  SD 2014

 • 585961

  Ja är det inte eländigt att en liten  flicka inte ska kunna gå i lugn och ro  på sitt hemlands stränder utan att bli överfallen och kanske dödad av muslimska laglösa idioter , som inte har någon som helst rätt att vara  där, och detta pågår i Sverige också men här blundar politikerna för allt våld dessa missfoster gör, huvudsaken  för dom är att själva inte behöva bli drabbad , skattebetalare och svenskar skiter dom högaktningsfullt i dom får ta smällen
  SD 2014

  • mrsmarlowe

   Jag minns mina strandpromenader om somrarna förr. Det var underbart. Men nu var det 14 år sedan jag gick på stranden ensam. Och det beror endast på min rädsla för invandrarmän. Jag slutade efter att ha blivit jagad av en cyklande berikare på vägen från mitt mångkulturella bostadsområde och havet. Han sa att han ville bli min kompis.

   Det är så hemskt med tjejen i Grekland att jag inte finner några ord. Jag förstår inte ens hur det kan existera sådan ondska… Det värsta är att vi även tar in den i vårt land. Jag är rädd.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Vad slöddret menade med att ”bli kompis” förstår varje vettig människa. Att ställa upp på sexuella tjänster bara för att få lov att fortsätta leva till exempel.

 • Kajakpaddlare

  Jag skulle precis skriva att man bör skära halsen av djuret..men det är alldeles för lindrigt. 

 • Guest

  Ja, han kommer säkert få det mysigt i grekiskt fängelse. Skulle han av någon anledning släppas, kommer väl någon från t ex GG att ”ta hand om” honom.

 • YOTHI_TARZAN

  Tack för en mycket bra artikel – har någon sett något om detta i fulmedia .

 • SM811

  Bra Grekland att ni tar itu med dessa drägel till invandrare.

 • Oberst

  Snart verklighet i Sverige?

  • LegeAtqueLacrima

   Alldeles säkert,, samt att rödstrumporna kommer att försöka få hit Pakistaniern, dom tycker säkert synd om han.

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Det var några dagar sedan jag kommenterade sist och det första jag läser är det här inlägget.
  Min åsikt är att avrätta honom direkt utan någon som helst diskussion, ett nackskott utan pardon.

  Det finns inga ursäkter och heller ingen anledning att låta honom existera i den här världen!
  Han har förbrukat alla rättigheter att leva vidare.
  Det finns ingen tvekan om att han kommer att göra om det om han får komma ut i frihet igen.

  Men i Sverige så hade han varit offret och en hög med psykiatrikers skulle vänt ut och in på honom bara för att finna sig själva i en återvändsgränd, medan offrets närstående hade varit utan hjälp.
  Det är ingen sjukdom att vara så rutten i sin personlighet att man själv anser det normalt!
  Kallas för personlighetstörning och det lider en hel del svenska politiker av, senast en viss generaldirektör som inte ser något fel i det hon har gjort.

 • Mariah_Magdalena

  Klagar på stryk av polisen när han krossat huvudet på en stackars ung flicka, och sedan våldtagit kroppen??
  Hur f*n har han ens mage efter det han gjort!
  Hoppas grekerna hårdhänt visar vad de tycker om män som kommer till deras land och våldtar deras döttrar.
  Riktigt hårdhänt…..

 • kirre

  Jävligt synd att inte svinet kom iväg till sitt hemland i god tid, för då hade den unga tjejen besparats detta vidriga brott. Hoppas nu att grekerna påskyndar repatrieringen av alla dessa snyltare och löskefolk som våldtar och ägnar sig åt allsköns kriminell verksamhet. Grekland har en fördel framför Sverige när det gäller repatriering av packet. Grekerna kan hänvisa till sin urusla ekonomi, och då är det svårt att kritisera dom. Skulle vara intressant att få veta om det finns någon opposition i Grekland mot avvisningarna? Jag har inte sett något i svensk PK media.

 • Granskarfakta

  Vad man ska ha sagt i Grekland kommer aldrig någonsin att hända i Sverige!

  Så sjukt är den ”öppna debatten”

  Vi såg vad kommunisterna gjorde när en 18 årig tjej blev våldtagen i Bollnäs – Då var det ”manifest” mot ”rasism” och inte mot våldtäkter utan ”mångfald och kärlek”

   

  • Mega Block

   I mitt Sverige skulle en 21-årig gärningsman aldrig vågat utmana mig och mina regler!
   Jag lovar!!!

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  Skulle detta ha hänt i Sverige, så skulle några hönshjärnor genast ha arrangerat en manifestation mot rasism….

 • Mega Block

  Han är väl svensk som alla andra våldsverkare?

 • misool

  Knipsa av säcken och bjud på en vuxenblöja med tanke på den direkta repatrieringens restid.

 • Oliviiaa

  Jag verkligen skäms över att läsa en del av era kommentarer, apor säger ni? Men vem är det som beter sig som en apa? Jo ni, jag förstår inte hur ni faktiskt kan tro att muslimer är onda? Det finns onda muslimer såsom det finns onda kristna. De allra flesta muslimer här i Sverige är morderna muslimer och lever inte ordagrant efter vad koranen säger, precis som vi kristna inte lever ordagrant efter vad biblen säger.
  Jag skämms verkligen, vi är ett utvecklat land och vi borde veta bättre än så här. Jag är en 18årig flicka och jag förstår, att inte vuxna i detta land gör det, det är pinsamt.

  • jannejakan

   Du har rätt Olivia, jag skulle själv aldrig jämföra denne pakistanier med en apa, det skulle självklart vara att nedvärdera apan. En apa skulle aldrig bete sig på detta utstuderat djävulskt onda sätt.

   Så att skriva ilskna kommentarer på ett forum är jämförbart med att våldta och misshandla en flicka nästan till döds? Är det så du menar, det verkar så. Jag tycker det är sunt att reagera mot ett så här vidrigt dåd. Att som du försvara den onda muslimen och tycka synd om honom är inte rätt väg att gå.

   Att du är en naiv 18-årig flicka märks på ditt resonemang. Att dalta med dessa infödingar som invaderar Europa är fel metod, då de är här för att utnyttja vår godtrogenhet och politiska korrekthet.
   Antagligen kanske det måste gå lika illa ekonomiskt och socialt som i Grekland för att vi svenskar ska reagera och börja tvångsutvisa muslimer och andra snyltgäster i tusental och åter tusental.

   • Oliviiaa

    Jag inser att jag formulareade mig fel men det tror jag att du nog förstod. Mannen som utförde detta har jag inga ord för.. Rent hat är vad jag känner. Det jag syftade på var vissa av era kommentarer där ni använde mannens religion som anledning till varför han begick brottet. Det är fel. Som jag tolkade kommentarena så var dom inte enbart riktade mot denna motbjudande man utan även mot resterande muslimer jorden runt.

    • jannejakan

     Jo, men enligt många muslimer får inte en flicka gå ut utan att dölja hår och ansikte, då ska hon dödas. I många muslimska länder får inte en kvinna gå ut utan sin man då är hon en hora. Förstå du inte att det slår över för många muslimer när de hamnar i Europa? De våldtar aldrig någon av sina egna utan enbart västerländska kvinnor. Jag tror du måste läsa på om islam för att förstå ondskan i den ideologin, finns mycket information både på nätet och i koranen. Islam är egentligen inte en religion, det bör benämnas som en ideologi, en livsfarlig sådan.

     • Pantertanten

      Jo, dom våldtar sina egna. I vilket land var det för några dagar sedan vi kunde läsa om en flicka som blivit våldtagen av sin farbror, dömdes till stening. Flickan alltså, blev stenad! Hennes pappa var med och dömde, och kastade första stenarna.

  • jannejakan

   Olivia, du kanske kan ordna en demonstration till stöd för våldtäktsmannen eftersom du verkar stå på hans sida? En sådan manifestation som man planerar att göra till stöd för våldtäktsmännen i Bollnäs.

  • Benny L ”Pursvensk”

    Kom igen om 10 år när du (kanske) vaknat upp och sett vad islam står för!

  • Leikin

   Du måste vara en ung och mycket naiv människa om du inte kan skilja på den grymma religion som kallas islam, med stening av kvinnor, avrättning med svärd och i bästa fall piskning, och den religion som kom med Jesus som predikar försoning, förlåtelse och kärlek mellan människor.
   PS. Undrar om du själv skulle föredra burqa eller bikini när du skall sola och bada?

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Här skall du få ett typiskt exempel från FB av en av dina älskade ”moderna” mohammedaner.

   Ännu en muslim är nu anmäld för hot. Få se om PK-facebook bryr sig. Polisen gör det garanterat inte…Hussein Khaled skriver: ”Din horunge din äckliga svin jag blir absolut inte arg när du skriver sånt inte Ens de lilla minsta, du tror du hör något bra utav att du skriver sånt Asså helt ärligt jag vill bara spotta på ditt ansikte OCH DRICKA DITT BLOD OCH DRA I DINA TARMAR din horunge. Asså visa dig om du är man visa dig så din svin din äckliga horunge du r en fegis CERGLINEN EN FUCKIBG FEGIS VISA DIG OM DU ÄR MAN VISA DIG DÅ OM DU INTE VILL HA MOSKÉ JAG SKA GÖRA SÅ DU SLUTAR BEHÖVA SKRIKA JAG SKA DÖDA DIG” 

   Övriga kommentarer är överflödiga.

  • 530729

      Nej, man ska inte kalla muslimer för apor. Apor är mer högtstående varelser än dessa ondsinta, fanatiska, intoleranta, hatiska människor. Moderna muslimer? Det är en kontradiktion, de vill leva kvar på medeltiden med sina onaturliga levnadsregler som förhindrar all positiv utveckling.
      Flicka lilla, du är bara 18 år och då tror man att man vet allt, men du har många otrevliga uppvaknanden kvar att göra i ditt liv. Du vill så gärna tro att alla människor är goda och snälla och vill andra väl. Jag är ledsen att behöva tala om för dig att tyvärr är det inte så här i världen. Stanna gärna kvar på den här sajten och läs om hur verkligheten ser ut och vad som händer när islam invaderar ett modernt demokratiskt samhälle som Sverige.
      Islam är inte en religion som vill försöka hjälpa människor att förstå världen och bli goda medmänniskor. Ordet islam betyder underkastelse, det kanske borde säga dig något.
      Är du djurvän? Muslimer tycker inte om hundar och det mest nedsättande man kan kalla någon annan är ‘otrogen hund’. De sparkar på hundar och tillochmed dödar dem när dem kan komma åt, vilket för oss västerlänningar är obegripligt. Det kan du läsa om i en annan artikel på denna utmärkta sajt.
      Är du demokrat? Tycker du att män och kvinnor ska vara jämställda med varann? Det strider mot islams lära. I många muslimska länder får kvinnor inte ens köra bil. Profeten Muhammad var en pedofil, tycker du att vuxna män ska ha sex med små flickor i 6-årsåldern?
      Varför är muslimska kvinnor klädda i burka och niqab tror du? Det är för att muslimska män har en obegriplig skräck för sex, och för att kvinnor inte ska kunna använda sina händer, t.ex. för att kunna skriva med en penna eller ett tangentbord.
      I de flesta islamska länder förhindras kvinnor från att leva som du gör här i Sverige, de får knappt gå i skola och lära sig läsa och skriva.
     Du kanske har klickat på Aftonbladets Vi gillar olika-symbol och tycker att det är ju självklart att alla är lika mycket värda?  Det tycker inte muslimer, deras mål är att ta över våra demokratiska västerländska samhällen och förstöra allt som är gott och om du inte böjer dig inför islams lagar, då har de rätt att döda dig eftersom du är en ‘otrogen hund’.
      Jag skulle kunna skriva hur mycket negativt och skrämmande som helst om hur islam förtrycker allt som vi moderna demokratiska människor tycker är självklart, men du måste inse och förstå själv hur det faktiskt ser ut i världen och hur farligt det är att tro islam om någonting gott över huvud taget. 

   västeråsaren

   • Oliviiaa

    Hur många muslimer känner du och vad har dom gjort mot dig? Min pappa är en troende muslim och han är den snällaste och mest godhjärtade man jag känner, ingen kvinna i vår familj bär slöja och jag kan inte räkna hur många gånger vi gått till stranden allihopa och legat och solat i bikinis.
    Jag har en hund och även om
    Min pappa inte gillar hundar så accepterar han det, när han ser en hund undviker han den, precis som majoriteten av muslimerna i Sverige. Han dödar den inte. Ni tror att jag inte vet något om världen, att jag inte sett ondska? Jag har själv blivit våldtagen, av en kristen man, men jag skyller inte resterande kristna för det. Jag lever bland flera muslimer som är hur underbara som helst.
    Jag har aldrig sett rasism i verkligheten, men å internet haglar hatet, sorgligt.

    • 530729

     Hej Olivia. För det första handlar det inte om rasism, muslimer är ingen ras. Men Islam är en i grunden ond ideologi som handlar om att förtrycka människor och då särskilt kvinnor. Jag har väl sagt de viktigaste argumenten jag och många andra har, som är emot islam och islamiseringen av Europas demokratier, då speciellt Sverige som är ett väldigt politiskt naivt land. (Läs gärna om mina ord här ovan och även Jonathans) Jag har verkligen försökt att hitta något positivt om denna lära eller över huvud taget något jag kunde förstå eller sympatisera med, men inte ett enda argument för att acceptera denna bakåtsträvande ondskefulla lära har jag kunnat finna.
     Eftersom islam som politisk lära, och även massor av muslimer, som personer, bara har hat och våld att ‘berika’ vår demokrati med, är det väl självklart att vi som kristna (kulturellt och religiöst) känner att detta hot måste vi försvara oss mot. Islams mål är att erövra världen och tvinga på oss sin för oss västerlänningar obegripliga lära, annars ska de döda oss som de otrogna hundar de anser oss vara. Det är väl klart att man går i försvarsställning då! Än så länge bara med ord och argument, men vi kristna demokratier lever faktiskt under dödshot från okunniga och intoleranta muslimer som endast har läst en enda bok i hela sina liv.
     Muslimer är så otroligt indoktrinerade och fyllda med hat emot allt som handlar om utveckling och demokrati och jämställdhet. Dessutom har muslimer ingen humor.
     Vilka är det som står för våldsamma angrepp överallt i världen mot politiska meningsmotståndare med bomber och bestialiska halshuggningar, vilka är det som bränner kristna kyrkor i t.ex. Egypten och Nigeria. Vilka var det som kapade flygplan och styrde dem rakt in i två skyskrapor i New York där flera tusen människor, varav många säkert var muslimer, jobbade och inte hade en aning om att ett gäng fanatiska muslimer snart skulle döda dem? Vilka är det som har dödat flest muslimer genom historien i olika attacker? Vilka är det som dödar kristna bara för att de är kristna, alltmedan de skriker Allahu Akbar? Du vet svaret.

     västeråsaren

    • Pantertanten

     Har du blivit våldtagen säger du? Om din pappa är riktig muslim så skulle han alltså då ha stenat dig till döds. Det är ju vad man gör med våldtagna flickor i MENAländerna!

  • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

   Du verkar inte ha några insikter alls när det kommer till islam och koranen, när man lever som muslim i ett islamistiskt samhälle så lever man inte ”halvdant” efter koranen utan man lever FULLT ut till 100%.

   Det är ganska vanligt att man som ung tjej att man tror att alla människor har samma värde och har samma värderingar, men du skulle prova på att åka till ett mena land tex som JAG har gjort och bo där då kommer du snart till den insikten att islamistiska muslimer är en ras för sig själva!

   Vi är alla olika individer och det landet som vi växer upp i formar och skapar en hel del värderingar som vi besitter, vi fostras av våra föräldrar, skola och omgivning.
   När du läser dom reportage som SC så väl formulerar vad tycker du då om att det är i övertal invandrare främst då muslimer som begått dom fruktansvärda brott som beskrivs?

   Vi i Sverige ÄR inte lika onda som berikare från mena länder tex bevisas lätt med fakta och statisktik.
   Så många våldtäkter som begås i det här landet och det 4-5 gånger mer av invandrare än av svenska män och då vet jag inte om det är ”försvenskade ” män som menas med svenska.
   Alla dessa brott emot djur tex! Och jag kan fortsätta i evighet!

   Jag kom hit på tidigt 60 tal och jag ser förändringarna i samhället när den här så kallade nya ”flykting” invandringen började för ca 20år sedan.
   Den massbrottslighet som följde i spåren och den ökar allt mer med accelerande fart!

   Den ondska som muslimer som INTE är invandrade på 50-60 besitter går att se hur alla muslimer och invandrare beter sig när brott begås.
   OTROLIGT hög grad av grovt våld med knivar,pistoler sparkar mot huvud när man ligger och man går ut på att döda offret om det går.

   Det kommer ifrån den uppfostran man fått från hemlandet och en del av hjärnskador från inavel som är bekräftad från Iran tex.Dom värderingar, synsätt på oss vita krista och den empati och moral man besitter etc.
   Och det förstår man hur den fostran har sett ut då man ser resultatet från dessa män i huvudsak, eller vill du blunda för den sanningen oxå?

   • 530729

    Bra skrivet Jonathan, hoppas Olivia och andra godhjärtade men ack så naiva ungdomar läser mer här på SweCon. Vill dock göra ett förtydligande, då jag tvivlar på att t.ex. Olivia vet vad uttrycket MENA betyder. Det står för Middle East North Africa.

    västeråsaren

    • Pantertanten

     Jag tror inte Olivia är svenska, eller i alla fall inte så skärpt, hennes skrivande svenska är ju ganska kass.

  • Anonym

   Parasiterna har inte i vårt land att göra. Detta oavsett om de arbetar och sköter sig eller begår brott. De har sina egna länder att bo i.

   För inte så många år sedan historiskt sett så fanns det färre mussar i Sverige än vad jag har fingrar på ena handen. Hur många är det idag? Varför? Framförallt varför ska de vara här?

 • Leikin

  Är det konstigt att grekerna äntligen tar itu med, och utvisar de tusentalet immigranter som vistas illegalt i deras land?

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Du kan lita på att Malmström och övriga EU-politruker kommer att göra allt för att hindra grekerna från att bli av med sina ovälkomna våldsgäster.

 • http://www.facebook.com/Uppfinnarbenke Bengt Sötgren

  Pakistan  eller pack i stan hehe .  (O:  

 • Pingback: Pakistanilainen murskasi 15-vuotiaan kreikkalaistytön kallioon ja raiskasi hänet | K U K K A H A T T U T Ä T I

 • Pingback: Nationell.nu » Invandrare krossade 15-årig flickas skalle mot klippa – sedan våldtog han henne | Det svenska motståndets nättidning

 • Pingback: Våldtäktspakistaniern i Grekland vill ändra sin ålder « Sweden Confidential

 • Pingback: Mycket kritiskt för våldtagna grekiskan – bilder på våldtäktsmuslimen här « Sweden Confidential

 • Pingback: Fallet om den brutala misshandelsvåldtäkten av 15-åriga Myrto fortsätter « Sweden Confidential