Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Mordbrand på Malmörestaurang ägd av ukrainare


FÖRSÄKRINGSBEDRÄGERI? Klockan 00.22 larmades SOS Alarm om en brand i centrala Malmö, närmare bestämt i den gamla restaurangen Chandelier, gamla Happy bar, på Baltzarsgatan 25, som efter undersökning pekar på mordbrand.

När räddningstjänst Syd och polis anlände till restaurangen brann det ordentligt på insidan av fönstren. Rökdykare jobbade med att släcka både in och utsida, och de lyckades släcka initialbranden innan de arbetade sig längre in i lokalen. Tio minuter senare var elden släckt och lokalen kontrollerades av rökdykare.

Flertalet grannlokaler fick in brandrök och restvärdespersonal arbetade under natten med att minska rökskadorna. Restauranglokalen skadades svårt av både elden och röken. Polisen spärrade av lokalen då man misstänker mordbrand. I nuläget har ingen gripits misstänkt för branden.

Restaurangen är familjeägd av ukrainare, och på sista tiden har den inte gått speciellt bra, intäktsmässigt sett, så man kan ju undra lite vem och varför satte fyr på syltan.

SDSproff

 • Roland X

  Folk som bor i Ukraina äger restaurang i Sverige – pengatvätt?

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Vad är en extern VD? Jobbar han utomhus?

 • Saxtorparen

  Precis som när man bränner bilar med motorskador som är dyra att reparera.
  Tutta på och låt någon annan betala , sen skriker man och gapar över hur fin bilen /restaurangen var och vilket inkomstbortfall detta är .
  Du och jag betalar kalaset .

 • Pingback: Våldet i Malmö 2012. Kapitel 8 – augusti. « Verkligheten

 • Pingback: Ungdomsgäng misstänks för mordbrand i Malmö « Sweden Confidential