Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Malmö: Ung rånartrio, bilbrand i Rosengård och knivrån


GANGSTERSTADSRAPPORT Vilodagen söndag gäller inte de kriminella, så mycket är då glasklart. Under söndagen fick brandkår rycka ut till Ramels väg strax efter klockan 14 sedan en bil, av hittills okänd anledning, blev totalt utbrunnen.

Lite senare, vid 16.00-tiden, knivrånades en 48-årig man som fick föras till sjukhus med en huvudskada efter knivrånet på Lantmannagatan. Ingen misstänkt har gripits. Ännu lite senare kom en ung rånartrio på 14, 16 och 17 år att råna tre andra ungdomar vid Linnéskolan i Limhamn strax innan klockan 19.00 på söndagskvällen. På Värnhem stoppar polisen sedan fem ungdomar som plockas med in till polisstationen.

BILBRAND Det var vid 14-tiden som brandkåren fick rycka ut till Ramels väg sedan en bil, av hittills okänd anledning, hade börjat brinna. ”Det har inte skett under färden utan det är en bil som har stått parkerad som började brinna”, säger Nils Norling. Enligt räddningstjänsten, som lämnade platsen strax innan halv tre var bilen ”helt utbrunnen”. Inga vittnen finns till branden.

KNIVRÅN Den 48-åriga man som fördes till sjukhus med huvudskadan blev knivrånad på Lantmannagatan under söndagen. Polisen fick larmet om rånet vid 16-tiden. Två män ska ha hotat 48-åringen med kniv och kommit över hans mobiltelefon. Det är ännu oklart om sårskadorna i huvudet orsakades av kniven eller på något annat sätt. Enligt polisen ska mannen inte vara allvarligt skadad. Rånarna försvann från platsen i en bil. Ingen misstänkt har gripits.

RÅNARTRIO Tre ungdomar rånades av tre andra ligistungdomar vid Linnéskolan i Limhamn vid 19-tiden på söndagskvällen. Rånbytet blev bland annat ett halsband, mobiltelefonen givetvis och lite kläder som de unga rånarna tog på sig en del av och avvek från platsen, troligtvis med buss. På Värnhem stoppar sedan polisen fem ungdomar som stämmer in på signalementet, och plockas in till polisstationen. Misstankarna mot två av ungdomarna avskrevs snabbt. De tre övriga, en 17-åring, en 16-åring samt 14-åring greps och skulle förhöras under kvällen.

SDS

  • 585961

    Djävla muslimska horungar , utvisa skithögarna