Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kvinna skottskadad i Sollentuna


SKOTTLOSSNING Efter en skottlossning kring lunchtid i Sollentuna utanför Stockholm fick en kvinna föras till Karolinska sjukhuset. En man är gripen misstänkt för försök till mord. Polisen kom springande med dragna vapen och vakthundar, säger vittnet Kalle Ekström.

Enligt polisen vet man inte om det rör sig om en eller flera gärningsmän än den man som är gripen. Vi vet inte, jag kan inte bekräfta om det är en eller flera, säger Towe Hägg pressinformatör på länskommunikationscentralen på polisen i Stockholm.

Polis har inlett en förundersökning och händelsen rubriceras som försök till mord. Tre personer är hämtade till förhör. Men huruvida de är vittnen eller gärningsmän vill polisen inte kommentera. De är tre personer som vi tror har uppgifter att lämna, säger Towe Hägg.

Polisen arbetar nu med att söka och förhöra vittnen. I samband med att polisen sökte efter gärningsmannen stoppades pendeltågen, men trafiken släpptes på igen strax efter halv två-tiden.

Jag kan tyvärr inte säga någonting om att det varit skottlossning, det är högst oklart vad som hänt, säger Dan Ondrejka, biträdande stationsbefäl vid Norrortspolisen.

AB

  • ledsenfarmor

    De vet aldrig någonting.
    Ut med signalement så vanliga svenskar blir varnade.

  • Oberst

    Vi matas oförtrutet med lögner.

  • Pingback: Skottskadade flickan kämpar fortfarande för sitt liv « Sweden Confidential