Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Invandrarna och brotten 5 – Våldtäkt


SANNINGEN Brå (Brottsförebyggande rådet) har gjort två stora undersökningar angående våldtäkt och invandrare. Den första blev offentlig, men den andra gömdes undan. Myndigheter och politiker vet hur det ligger till. Men allmänheten ska inte få veta.

När jag har “våldtäkt” i rubriken ökar besöken på bloggen dramatiskt. Våldtäkt upprör, och med all rätt, det är ett vidrigt brott som berör både kvinnor och män på djupet. Om en koppling görs till invandrares överrepresentation i våldtäktsbrott blir det mycket explosivt.

Det här vet förstås våra makthavare och myndigheter. Därför gör de allt för att vi ska sväva i ovisshet. Det handlar sällan om direkta lögner. Det vore för riskabelt. Effektiv propaganda handlar istället om att skapa osäkerhet. Osäkra människor är passiva. Läs hela artikeln på Affes Statistik-blogg

 • ledsenfarmor

  Affe, du är bäst. Älskar din statistik. Du har lärt mig mycket sedan jag hittade till dig på PI:s tid.

  • affekson

    :-)

 • kokoo

  Normalt betende av BERIKARNA när dom blir kå.. så spelar det ingen roll om det är ett får,häst eller kvinna allt passar.Alliansen vill ha fler berikare till Sverige.

  • BirgittaSvenne

   Det hela blir riktigt kittlande när man vet att det endast är 50 år + män som dyrkar,följer Ramadan och ideologien islam, som får ha sex på dagtid. Upp till varje läsares fantasi !!!  Kan fantasin bli män 50+ som gillar män50+……………eller ?

 • Oberst

  Även wikipedia försöker mörklägga detta.

  • jon79

    Snarare vänstertomtarna som hänger på wikipedia.

   • Oberst

    Ja, de sprider lögner och förtal så det sjunger om det!

 • Steenson

  Det skulle väl vara fantastiskt bra om det fanns en engelsk översättning. Då kunde man maila runt denna sida till utländska medier, ni vet, de som har lite stolthet kvar. Då kanske Sveriges alla problem skulle uppmärksammas mera..  Eller?

 • Absolutsvensk

  Enligt pk och batikhäxorna så utövar dessa avarter bara våldsamt sex.

 • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

  Jag har försökt få tag på BRÅs senaste rapport om detta, men enbart fått tag på den från 2006…

  Någon som kan länka till den senaste??

  • affekson

    Den senaste rapporten är den från 2005.